- Konu Yazar
nasıl başladı?
Yola zaten sport touring diye çıkmıştım aslında. 4 model vardı aklımda da:
Yamaha fjr 1300
Honda st 1300 paneuropean
Kawasaki concours 14
Bmw k 1200 gt / k 1300 gt
Bu 4 motorsikleti de beğenmeme rağmen, bmw daha sıcak göründü gözüme.
Sonra perdenin arkasından efsaneleşmiş boxer motoruyla r 1200 rt selektör yaptı.
Aklım karıştı.
Verdiğiniz bilgiler bizleri çok aydınlattı.
K 1600 GT / GTL benim de hayalimdeki motorsiklet. Hatta başka bişey o uçak gibi. Kusursuz:salut: Adeta ulaşılamaz bir top model.
ikisinin yan yana durmuş hali
http://www.youtube.com/watch?v=4-eAgnXchCk
Hocam sana şöyle bir bilgi vereyim Ankarada Başbakanlık koruma polisleri 1200RT kullanıyor fiyatları biribilerine yakın olmasına rağmen Emniyet Genel Müdürlüğü RT'yi seçmiş bi bildikleri vardır diyorum. Ama bende ikisinden birini 4, 5 aydır düşünüyordum. Arkadaşımın RT'si satılık ama sanırım GT daha güzel duruyor videoda da bunu görebilirisin.
Ekonomi diyorsan RT daha sportif görüntü diyorsan GT ama touring diyorsan sana başka bir marka önereyim ABD'de yılın toruing'ine bak derim.
http://www.youtube.com/watch?v=UrW2mxnaHAc
Yola zaten sport touring diye çıkmıştım aslında. 4 model vardı aklımda da:
Yamaha fjr 1300
Honda st 1300 paneuropean
Kawasaki concours 14
Bmw k 1200 gt / k 1300 gt
Bu 4 motorsikleti de beğenmeme rağmen, bmw daha sıcak göründü gözüme.
Sonra perdenin arkasından efsaneleşmiş boxer motoruyla r 1200 rt selektör yaptı.
Aklım karıştı.
Arkadaşlar her ikisini de uzun kilometreler kullanan biri olarak tartışmasız RT. Bunu ancak her ikisini de kullandıktan sonra anlayabiliyosunuz.
Bu arada RT makyajlandı ve motoru üstten çift eksantrikli olarak yenilendi. Yukardaki veriler 2010 öncesi RT'ler içindir ayrıca K 1200 GT yerine çıkarılan K 1300 GT artık üretilmeyecek yerine 1600 cc olan K 1600 GT ve GTL geliyor ( Kullanmak için sabırsızlanıyorum). Bilginize...
Verdiğiniz bilgiler bizleri çok aydınlattı.
K 1600 GT / GTL benim de hayalimdeki motorsiklet. Hatta başka bişey o uçak gibi. Kusursuz:salut: Adeta ulaşılamaz bir top model.