A administrator Katılım 5 Ara 2005 Mesajlar 0 19 Kas 2010 Konu Yazar #1 Osbourne adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! Hersekli ve Osbourne aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
Osbourne adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! Hersekli ve Osbourne aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
Osbourne Katılım 21 Mar 2009 Mesajlar 5,554 21 Kas 2010 #2 Açıklama: O gün arkadaşımın (Hersekli) evindeydim, birlikte film falan izledik
The Dude Katılım 14 Ocak 2008 Mesajlar 4,154 22 Kas 2010 #3 başka neler yaptınız ? not: gerçi açıklama yapmaya artık gerek yokmuş, başka bir mesajda öyle yazılmış. boşverin yani.
başka neler yaptınız ? not: gerçi açıklama yapmaya artık gerek yokmuş, başka bir mesajda öyle yazılmış. boşverin yani.
GKN Katılım 6 Mar 2006 Mesajlar 6,448 22 Kas 2010 #4 Osbourne' Alıntı: Açıklama: O gün arkadaşımın (Hersekli) evindeydim, birlikte film falan izledik Genişletmek için tıkla ... :mrgreen:
Osbourne' Alıntı: Açıklama: O gün arkadaşımın (Hersekli) evindeydim, birlikte film falan izledik Genişletmek için tıkla ... :mrgreen: