O bilgileri de raporda paylaşmalı mıyım, aslında ona karar veremiyorum.
Sağol arkadaşım. Gelecek yaza hazırlık yapıyoruz. İkinci gezinin rotası gerçekten süperdi. Aslında arada bayağı piknik yapılacak pınarbaşları vs. var. Sucuk-mangal açısından tedarikli gidilip dağ başında piknik bile yapılabilir.
Enduro konusuna gelince, sen zaten chopper'ları da enduro gibi kullanıyordun, pek değişiklik olmayacak aslında.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------
Bu güzergahlar için Transalp veya enduro olmasına gerek yok. Sadece herhangi bir motor, gerekli önlemleri ve malzemeleri almak ve en önemlisi bu yollardan keyif almak yeterli. :cat:
Ama iş toprak yollara gelince sanırım enduro'nun gerçek avantajı ortaya çıkıyor. Asfaltmış gibi gidiyor alet.
emrello tebrikler yazılarını merakla ve zevkle okuyorum.gv250 den sonra enduro sınıfına transfer olmayı düşünüyorum.senden ricam transalpin eksisi ve artısı hakkında biraz bilgi verebilir misin?bir de tabiki yakıt olayı?
ilgin için şimdiden teşekkürler..
:rendeer:
bende cross amortisörlerim sayesinde geçtiğimiz bozuk yollarda asfaltta diyormuş gibi konforlu gittim, aramızda ninjasıyla taş dökenler de vardıdönüşte bozuk yoldan otobana bağlantı yoluna girdik, ninja ve hyo gt250 sevinçle fırlayıp kopmuşlardı bir anda ...
Bu güzergahlar için Transalp veya enduro olmasına gerek yok. Sadece herhangi bir motor, gerekli önlemleri ve malzemeleri almak ve en önemlisi bu yollardan keyif almak yeterli. :cat:
Ama iş toprak yollara gelince sanırım enduro'nun gerçek avantajı ortaya çıkıyor. Asfaltmış gibi gidiyor alet.
Doğayı sevdiğim için araziye sık çıkarım,fakat yakın bölgelerde genelde göl+baraj çevrelerine,dolayısyla motorum ve ben araziye,bozuk yollara alışkınız.Gezi rotalarınız harika imrenerek izliyorum,bu konuda da sizi ayrıca tebrik etmem gerek.Uygun bir zamanda şayet uygun görürseniz yapacağınız bir gezide size eşlik etmek isterim.
Kazasız,sorunsuz ve keyifli geziler,
güzel anlatmışsın.
ayağına, tekerine sağlık.
nice gezi yazılarını okumak dileği ile.
artık kaçmasan da geziye çıksan daha iyi olur kanımca.
Üstad; forumu evirim çevirip taradığımızda, rotalarınla sayfalar kesişiyor.
Bu kadar insanı imrendirip güzeldi demek olmaz, insanlar sizden organizasyon bekler...
Acaba 1 ihtimal var mıdır?::whip::
Güzel bi rota olmuş. O köyü ben de merak ettim yaa ne öyle uzaylılar mı kaçırmış :queen:
Tek başına geziler oldukça tehlikeli oluyo. Kazasız belasız gezilere tebrikler![]()
Abi sonunda f650 gs aldıracaksın bana da.
Aslında hala (çok istesemde) enduro'ların bana pek uygun olmadığını düşünüyorum.
Gözüme kestirebildiğim tek model 650 gs ağırlık/sele yüksekliği bakımından.
Hani gittiğin, gördüğün, yazdığın, çektiğin yerler bir yana müthiş bir uslübun var.
Defalarca okudum raporlarını.
Mahrum bırakma bizi, iyi bak kendine.![]()
Sürekli Karamürsel civarlarındasınız birgün sizle birlikte sürmek isterim![]()
Harika bir gezi, harika fotoğraflar, harika anlatım.
Bizimle bu güzellikleri paylaştığın için özellikle teşekkürler.:rendeer:
Bir sonraki rotayı merakla bekliyorum
Birde acaba o sessiz köyden hangi gün geçmiştin?
Güzel gezilere ilaveten esprili anlatımla süslenmiş açıklayıcı ve sürükleyici raporların mükemmel olmuş.:cat:
Aslında anladığım kadarıyla sende benim kafadansın doğayla başbaşa olmayı bol tabiat manzarasını ve fotoğrafını çekmeyi seviyorsun.
Aradaki fark motosikletinin her türlü arazide kullanıma uygun ve güçlü olması ayrıca daha uzun mesafeler katetmen.
Bir sonraki rotanı merakla beklerken paylaşım için teşekkür ediyorum...:rendeer:
Kazasız belasız yolculuklar.