Bülent SERTTAŞ çok komik mutlaka izleyin..

Motosikletten düştüğü için salak veya aptal değil..

Neden salak olduğunu videoları izlersen anlayacağını zannediyorum.

Cehaletin adını, komiklik veya reklam gibi algılamak; konuyu yanlış
yönlere çekmek demektir..

Motosiklet akıl,bilgi ve mantık işidir.. Ciddiyet ister.

Kötü söz sahibinindir.

Salak kelimesini onun yüzüne söyleyebileceğini de hiç zannetmiyorum. Bahsettiğin kadar yakından tanıyorsan eğer, bu kelimeyi kullanmaman gerekirdi.

Sahneye yukarıdan türlü şekillerle inen, ilgi çekmeye çalışan, daha doğrusu şov yapan pek çok sahne adamı oldu.

Bu kişi de motosiklet üzerinde şarkı söylemeyi denemiş.

Ha, bilerek düştü diyorsan onu bilemem.

Hissi davranıyorsam eğer, düşene vurulmasından hoşlanmadığımdandır.

serdar

Bizler düşene vuran değil, onun elinden tutup destek verenlerdeniz..

Yukarıda açık ve net şekilde türkçe yazıp , anlayacağını ummuştum. Yanılmışım..
Sen konuyu algılayamamakta ve anlayamamakta ısrarcı olabilir ve konuyu lastik gibi sündürmeye devam edebilirsin.. :farao:
Tekrar yazıyorum. Motosikleti ciddiye almayanları adam yerine koymam..

DİPNOT
Bu bayram gününde yaptığın doğru değil..Bir kez daha cevap hakkı
doğuracak şekilde şahsımı hedef almamanı ve sabır sınırlarımı'da zorlamamanı tavsiye ederim.:bounce:
..

Son düzenleme:
serdar

Bizler düşene vuran değil, onun elinden tutup destek verenlerdeniz..

Yukarıda açık ve net şekilde türkçe yazıp , anlayacağını ummuştum. Yanılmışım..
Sen konuyu algılayamamakta ve anlayamamakta ısrarcı olabilir ve konuyu lastik gibi sündürmeye devam edebilirsin.. :farao:
Tekrar yazıyorum. Motosikleti ciddiye almayanları adam yerine koymam..

DİPNOT
Bu bayram gününde yaptığın doğru değil..Bir kez daha cevap hakkı
doğuracak şekilde şahsımı hedef almamanı ve sabır sınırlarımı'da zorlamamanı tavsiye ederim.:bounce:
..

Ben Türkçe yazılanı anlarım da senin Türkçe anlatmada bir sorunun olabilir.

Motosikletten düşmek onu ciddiye almamak anlamına gelmez. Ayrıca ben bu düşüncene değil, kullandığın kelimeye tepki verdim.

Cevap yazmayı düşünmüyordum ama "sabır sınırlarımı zorlamamanı tavsiye ederim" cümlen beni mecbur etti. Tavsiyeni kendine saklamanı ve bir hareketi eleştirirken hakaret etmemeni öneririm.

şeyh şamil aklı başında olan her motorsiklet kullanıcısı er kişinin hakimiyetinde olan bir 2 teker'e yorum yapabilir, motor muhakkaki 4 teker gibi kapalı kutu değil sosyal bir ağdır.. o yüzdendirki, ben inanıyorum 'aklı başında' site efradı bu adamın ne kadar salak olduğunu anlayacakken senin boş bir tartışmaya girmene luzüm yok..

sürç'ü lisan eylediysek affola. saygılar.

şeyh şamil aklı başında olan her motorsiklet kullanıcısı er kişinin hakimiyetinde olan bir 2 teker'e yorum yapabilir, motor muhakkaki 4 teker gibi kapalı kutu değil sosyal bir ağdır.. o yüzdendirki, ben inanıyorum 'aklı başında' site efradı bu adamın ne kadar salak olduğunu anlayacakken senin boş bir tartışmaya girmene luzüm yok..

Anlayana sivrisinek saz.. Son derece haklısın arkadaşım, uyarın için sağol...

Mademki benim türkçemi anlayamadın! Daha açık ve net yazayım..

Bülent Serttaş komik, sen ise; ondan çok daha komiksin ..

Şimdi anladi..:cat:

Bülent SERTTAŞ komik olabilir hatta ben bile olabilirim, zararı yok. Her insanın komik bir tarafı vardır. Ararsan eğer...

Türkçen kuvvetli olsaydı eğer, insanlara hakaret etmeden meramını anlatabilirdin. Saldırmak ve hakaret sıfatları vermek bir acizliğin ifadesi değil mi?

Açtığın konulara ve yazdığın mesajlara göz attığımda boş şeyler yazmadığını, eğitime önem verdiğini gördüm ve takdir ettim. Bir fotoğrafını göreyim de kime hitap ettiğimi anlayayım dedim ama bulamadım.

Sana senin dilinle cevap vermek isterdim ama terbiyem müsait değil.

Karşımda olup da yüzüne söyleyemediğime göre buradan yazmanın da anlamı yok.

Yaşça küçüğüm olduğunu var sayarak, derdini hakaret etmeden anlatmanı salık veriyorum.

İki tekere yorum yapmak için buraya üyeyiz her halde. havadan sudan konuşmak için değil.

İnsanlara gıyabında hakaret sıfatları kullanmayı doğru bulmadığımı söyledim sadece. Niye yorum yaptın demedim.

Forumda gezindiğimde veya günlük hayatımda ben de çok salaklıklarla karşılaşıyorum. Yüzüne söyleyemedikten sonra burada bu üslubu kullanmak doğru değil.

Benim boş bir tartışmaya girdiğim yok da sen boş beleş atlamışsın bu olaya sadece.

İyi bayramlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar