[Bursa - MT]

işi olmayan gelsin mahalleye iniyorum ben gökhan da gelebilir her an muhtemelen barışta çay içeriz

işi olmayan gelsin mahalleye iniyorum ben gökhan da gelebilir her an muhtemelen barışta çay içeriz

Ben geldim arkadaşlar barıştayım iyi bayramlar herkese

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------

ya beyler alyan takımı ve vida çeşitleri gerekli bana motorumun vites ayağındaki vida düşmüş yaa :(

dahil olmaya çalışırım artçı hesaabı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 ----------

bu arada gökhan'ın sol ayaklığı geçici olarak çözdük bi vida sıktırdık işi görüldü şimdilik :)

biraz geç oldu ama hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. hafta bitmeden, çekildiğmiz 3-4 fotoyu yükleyecem az sabır.

Cuma 13:00 banada uyar.. Dağyolundaki mekanın balkonuda kapatmışlar daha geniş ve ferah bi mekan haline gelmiş.. Özcan abii harçlığımı kenara ayırmayı unutma.. :queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
fırat sövmedin dimi :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 ----------

saat 13:00 da dağyolunda bayramlaşacağız.. G-Ü-N-C-E-L

yok abi sovmedin.. en sonundaki almanca gunaydın demekti ama anlamda alfabe bilgim olmadıgı için okunus seklinde yazdım.... :)

resimleri ekliyorum. 2 tane de bulanık vardı eklemedim, boyutlar için ayar çekmeyi unuttum, daha küçük isterseniz söyleyin ona göre bir dahakine ayarlarım.

yaw siz neden o kadar erken çıktınız dağ yoluna buluşmaya? akşam nerdesiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar