Arkadaşlar yolda siyah Transalp'li, sarı reflektif yelekli birini görürseniz, o büyük ihtimalle benim! :wiinkk:
Arkadaşlar yolda siyah Transalp'li, sarı reflektif yelekli birini görürseniz, o büyük ihtimalle benim! :wiinkk:
yolda derken ? , sizin güzergah nedir ?
Büyük ihtimalle İznik civarı köylere (İznik'in kuzeyi) bir keşif rotası düşünüyorum yarın için. Ama kafamda kesinleştiremedim daha...
hocam sabah 8 pendik idoya yetişmem imkansız, bağcılar nere pendik nere :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
yada ben direk bursa yenikapıdan geçerim bursaya öğlen feribotu ile.
yetişemem.. başka bir gezide buluşuruz artık..
arkadaşı da alsak bir 30 dk ötelesek mi acaba?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------
09:00 eskihisar için sözleşmiştik, şimdi 08:00 pendik yaptık, aslında çok birşey değişmedi, 08:30 pendik ido yapsak gelebilirmisiniz? levent bp olayını da 08:00 yapabiliriz, diğer arkadaşlar da uygun görürlerse tabiki ...
Motor yok diye kaale de almıyor adamlar baksana :mrgreen:
hocam levent bp dediniz köprüden nasıl geçeceğiz ogs yada kgs yok bende vapuru kullanıyordum sürekli hani tamam 8 00 gibi tarif verirseniz orada olurum lakin birinizin kgs sini kullanmak zorunda kalacağım o halde..![]()
25 Ekim 2010 Tarihli ve 2010 984 Sayılı Kararnamenin Eki Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Kurban Bayramı tatili nedeniyle, 15 Kasım Pazartesi günü saat 00.00'dan başlayarak 19 Kasım Cuma günü saat 24.00'a kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden ücretsiz yararlanılacak. 16 Kasım Salı günü saat 00:00'dan başlayarak 19 Kasım Cuma günü saat 24.00'a kadar belediyelerle bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden yararlananlardan da ücret alınmayacak.
hocam levent bp dediniz köprüden nasıl geçeceğiz ogs yada kgs yok bende vapuru kullanıyordum sürekli hani tamam 8 00 gibi tarif verirseniz orada olurum lakin birinizin kgs sini kullanmak zorunda kalacağım o halde..![]()
Motor yok diye kaale de almıyor adamlar baksana :mrgreen: