bende tarih kestirip konu açmayı düşünüyordum ama açmışsınız.bayram dolayısı ve akraba ziyaretinden ötürü benim için uygun zaman bayramın son günü 19 Kasım'dı.sizlere hayırlı yolculuklar kazasız belasız.
bende tarih kestirip konu açmayı düşünüyordum ama açmışsınız.bayram dolayısı ve akraba ziyaretinden ötürü benim için uygun zaman bayramın son günü 19 Kasım'dı.sizlere hayırlı yolculuklar kazasız belasız.
Tamer abiye ve İlhan abiye katılıyorum ..
Bayramın 2.günü benim içinde erken oldu ...
Bayramın son günü ...Hatta bayramdan sonraki cumartesi pazar çok daha güzel olur...
Gelmek istiyorum .Fakat 90km/h. üzeri seyirleri pek sevmiyorum. Hız konusunda bir açıklama yaparsanız kararımı ona göre veririm. İyi Bayramlar...
kimseyi geride, yarı yolda bırakmayız, bu açıdan için rahat olsun, yarışmaya hız denemesi yapmaya gitmiyoruz, Allah'ın izniyle hep beraber gidip gezip döneceğiz, ...
Teşekkür ederim. Bende geliyorum. Buluşma yerine daha önce gitmedim. Levent BP'de buluşacaksanız oradan size katılmak bana daha uygun. Olmazsa Topçular yada Pendik'e (son karara göre neresi olursa) gelirim. Gece buluşma bilgilerini tekrar kontrol ederim. Görüşmek üzere...
Riski azaltmak ve Yalakdere yolunun keyfini çıkartmak için güzergahı tersten de gidebilirsiniz.