İznik gölü civarında motocamping yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arada bu konu başlığına girip çıkıyorum, ama arkadaşlar kusura bakmayın da, gezi planı böyle olmaz.

Konuyu açan arkadaşın "şu tarihte şuraya gidilecektir, gelenler yazsın" şeklinde konuyu güncellemesi lazım. Yoksa toparlanıp pek bir yere gidebileceğinizi sanmıyorum.

Arada bu konu başlığına girip çıkıyorum, ama arkadaşlar kusura bakmayın da, gezi planı böyle olmaz.

Konuyu açan arkadaşın "şu tarihte şuraya gidilecektir, gelenler yazsın" şeklinde konuyu güncellemesi lazım. Yoksa toparlanıp pek bir yere gidebileceğinizi sanmıyorum.

doğru söylüyorsun da ben burada konu açmamaya tövbeliyim:) önceden açtığım bir konu çöplük kısmına atılmıştı, gerekçe de bir hafta içinde aynı şehirde birden fazla organizasyon yapılmasının istenmemesiydi ... bir kere de anlayamadığım bir sebepten ceza verilmişti, uyarılmadan yapılan bütün bu eylemleri hoş göremiyorum, forumun kuralları çok katı, hepsini bilmek de istemiyorum, yazılı sınav yapılabilecek düzeyde kurallar var, biraz daha yumuşatılması gerektiğine inanıyorum ...bu sebepten konu açmayacağım, günü gelince gerekirse özelden arkadaşların telini isterim, gazlar gideriz diye düşünüyorum, maksat yalnız gitmemek, 2 kişi ile bile listede sayılan yerleri işim çıkmazsa görmeye gitmek isterim ..

doğru söylüyorsun da ben burada konu açmamaya tövbeliyim:) önceden açtığım bir konu çöplük kısmına atılmıştı, gerekçe de bir hafta içinde aynı şehirde birden fazla organizasyon yapılmasının istenmemesiydi

bu saçmalığın daniskası, istanbul gibi bir şehirde aynı günde birden fazla organizasyon yapılsa ne farkedeeer yapılmasa ne farkeder..

sanki herkesin göbeğinin bağı bir kesilmişte..

herneyse.

eğer burda bir organizasyon olmaz ise bayramın ikinci günü (17 Kasım) abimlerle iznik'e gideceğiz.

tabi abimin motoru satma ihtimalide var bir alıcı çıkmış.. durumlar karışık :)

iznik gezisi hakkında

Arkadaşlar ben foruma yeni katıldım bayramın ikinci günü olursa gezi bende gelebilirmiyim acaba hem bölgeye yabancı değilim ben

ayvalık cunda adasına gitsek mi, ne dersiniz?

çarşamba sabah çıkarız, perşembe oraları gezeriz, cuma sabahı dönüşe geçeriz ...

pansiyon ya da çadır olur ama pansiyon tercihimdir, dönüşte yorgunluk olmasın derseniz yenikapı bandırma feribotu ile 50 tl karşılığında dönebiliriz ya da yol yaparız sorun değil, acelem yok ... giderken tekirdağ çanakkale tarafından, dönerken balıkesir tarafından yol yaparak da olabilir ...

ayvalık cunda adasına gitsek mi, ne dersiniz?

çarşamba sabah çıkarız, perşembe oraları gezeriz, cuma sabahı dönüşe geçeriz ...

pansiyon ya da çadır olur ama pansiyon tercihimdir, dönüşte yorgunluk olmasın derseniz yenikapı bandırma feribotu ile 50 tl karşılığında dönebiliriz ya da yol yaparız sorun değil, acelem yok ... giderken tekirdağ çanakkale tarafından, dönerken balıkesir tarafından yol yaparak da olabilir ...

polo34 125 cc ile bahsettiğin yol çok uzun ve yorucu olmaz mı ?
ben bu yaz Cunda'ya 200 cc ile gittim acele etmeden geze geze 8 saat sürdü...

polo34 125 cc ile bahsettiğin yol çok uzun ve yorucu olmaz mı ?
ben bu yaz Cunda'ya 200 cc ile gittim acele etmeden geze geze 8 saat sürdü...

80-90 km/h hızla gideriz diye düşünüyorum, geze geze değil kısa molalarla otobandan çıkmadan direk gitmek istiyorum, motorumun 14.5hp gücü var, yağ soğutmalı, titreşim çok az, 70-90 km/h ile yorulmadan gidilebiliyor, sabah 8 de çıksak akşam 4-5 de oraya varmaya razıyım, baktık çok yorucu oldu dönüşü bandırmadan feribotla yaparız (ayvalık cunda - bandırma 230 km) 50 tl ...

İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale - Cunda Adası 496 km

İstanbul - İzmit - Bursa - Cunda 528km

gitsem mi gitmesem mi bende tam karar veremedim, yanımda 3-4 motor daha olsa hiç düşünmezdim, yalnız yol uzun olacağı için çok da eğlenceli olmayabilir ...

Son düzenleme:
cunda'ya günü birlik gitmek zor olur. dönüşte akşam karanlığına kalma olasılığı çok yüksek.

iznik'e gitme taraftarıyım, yada günü birlik aynı mesafede gidilebilcek başka bir yerde olabilir.

Uzun süre gidilen mesafeleri ben sevmiyorum ...Sürekli otobanda tırtırtır....
Orman yolları olsun...Dağlar tepeler olsun ...Sık sık durulsun ...Muhabbet olsun...
Hele hele termosta çay mutlaka olsun ...

Cuma günü bir arkadaşımla Ağva'ya gittik...100 km yolu 5 saatte falan gidebildik...
Ama yolda hiç abartmadan 20 kere durduk...Hayranlığımızdan...
Ağva-Şile yolları ..Rengarenk...Gerçekten Kasımda Aşk başka imiş..

Uzun süre gidilen mesafeleri ben sevmiyorum ...Sürekli otobanda tırtırtır....
Orman yolları olsun...Dağlar tepeler olsun ...Sık sık durulsun ...Muhabbet olsun...
Hele hele termosta çay mutlaka olsun ...

Cuma günü bir arkadaşımla Ağva'ya gittik...100 km yolu 5 saatte falan gidebildik...
Ama yolda hiç abartmadan 20 kere durduk...Hayranlığımızdan...
Ağva-Şile yolları ..Rengarenk...Gerçekten Kasımda Aşk başka imiş..

ağva şile yolu hiç görmediğim bir yol eminim çok güzeldir.. :cat:

Şiddetle tavsiye olunur ...Özellikle bu ara...
BÜYÜLENCEKSİNİZ...

Yol zaten ayrı bir keyifti...
Dönüşümüz karanlığa kaldı...
Dürümler bitmesin diye durmadan geldik...Çok keyifli idi...

ağva şile yolu hiç görmediğim bir yol eminim çok güzeldir.. :cat:

ağva şile yoluna giden pişman gitmeyen bin pişman:) ben senede 1 kereden fazla oraya gitmemeye özen gösteriyorum:) ormanlık iki şeritli bir yol, arabayla hiç çekilmiyor, viraj çok fazla, yol git git bitmiyor, karanlıkta motorla o yolu düşünemiyorum:queen:

ağva dağ yolu güzeldir, bir o kadarda zorlayıcı :)

herneyse. ağva'da olabilir aslında ama oralar kalabalıktır şimdi. bayram tatili diye oralara kaçıyor bir çok kişi. arabalar arkadan sıkıştırdığında yok çekilmez oluyor.

eğer başka güzel atlernatif önerebilen yoksa yarın iznik için açiyorum konubaşlığını

Amma yaptın Selim usta...:)
Akşam karanlığında o orman yolu ...
Ah ah diyorum ...
Sadece farının aydınlattığı karanlık kıvrım kıvrım yollar ...
Kaskın içine dolan orman kokusu...
Ve sadece motor sesi...
İşte budur dedirtiyor adama...

eğer başka güzel atlernatif önerebilen yoksa yarın iznik için açiyorum konubaşlığını

sen bence konuyu bugünden aç, çünkü konu onaylanacak vs birkaç gün sürebilir:) hangi gün düşünüyorsun? çarşamba nasıl? izniğe gidelim bari, evde oturmaktan iyidir :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 ----------

Amma yaptın Selim usta...:)
Akşam karanlığında o orman yolu ...
Ah ah diyorum ...
Sadece farının aydınlattığı karanlık kıvrım kıvrım yollar ...
Kaskın içine dolan orman kokusu...
Ve sadece motor sesi...
İşte budur dedirtiyor adama...

ben zamanında arabayla gittiğim bir sefer az kalsın kaza yapıyordum, gündüz vakti düz yolda kaptırmış gidiyordum, bir tepelik yolu aştım, tali yoldan aniden bir traktör yola girdi, o kadarda işaret etmiştim ama ne fayda, zar zor traktöre çok yakın bir mesafe kala durabilmiştim, o bölgede ne yazık ki böyle durumlar yaşamak da mümkün ama herşeye rağmen gündüz vakti birkaç motor olsun giderim ama denize girilmeyecekse bu mevsimde orada pek birşey yok gibi geliyor bana ...mangal yapıcaz derseniz orası ayrı :cat:

Ben oraya gidelim diye demedim zaten hocam...
Sadece uzun otoban yolu olmasın...Yormayalım kendimizi lüzumsuz diye paylaştım onu ..
Sık sık duralım ...Maksat muhabbet olsun diye örnek teşkil etsin diye dediydim...:)

Ben oraya gidelim diye demedim zaten hocam...
Sadece uzun otoban yolu olmasın...Yormayalım kendimizi lüzumsuz diye paylaştım onu ..
Sık sık duralım ...Maksat muhabbet olsun diye örnek teşkil etsin diye dediydim...:)

peki sen de izniğe gel, yolda sık sık mola veririz :) sorun değil benim için de..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar