[Trabzon - MT]

arkadaşlar ben ve bir arkadaşım, rotamızı belirledik
Trabzon Sera Gölü'ne gideceğiz
Giresun'dan hareket edeceğiz
umarım karşılaşırız sizlerle
ayrıca sormak istediğim bir husu var
Trabzon'da motor mağazası var mı?
kışlık eldiven vs. alabileceğimiz
saygılar

Motosikleti
Honda Crf250L
oLum bi karar verin yahu :jocolor:

tmm karar verdik.. keos ile ben rizeye geliyoruz sabah 9 da cıkıyoruz yola..uyandırırım senı sabah :D:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 ----------

arkadaşlar ben ve bir arkadaşım, rotamızı belirledik
Trabzon Sera Gölü'ne gideceğiz
Giresun'dan hareket edeceğiz
umarım karşılaşırız sizlerle
ayrıca sormak istediğim bir husu var
Trabzon'da motor mağazası var mı?
kışlık eldiven vs. alabileceğimiz
saygılar

sera gölünde bişey yok gitmeyin, haydi rizeye..cakalaz gezdircek bizi, her şey ondanmış yarın :D:D
ahıskalıoğlu var yamaha sevisi..terminalin az ilerisinde sümela tabelasından sapınca hemen sağda..

@ uthec
teşekkürler bilgi için
Rize uzak kaçabilir
dönüşü akşam edince çok üşüyoruz
özellikle ben
kışlık hiçbir şey yok bende
fazla uzaklaşmadan güzel bir motor gezisi yapmayı düşünüyoruz
11:00 gibi Giresun'dan çıkarız biz
size de keyifli yolculuklar

Motosikleti
Honda Crf250L
@ uthec
teşekkürler bilgi için
Rize uzak kaçabilir
dönüşü akşam edince çok üşüyoruz
özellikle ben
kışlık hiçbir şey yok bende
fazla uzaklaşmadan güzel bir motor gezisi yapmayı düşünüyoruz
11:00 gibi Giresun'dan çıkarız biz
size de keyifli yolculuklar

dönüşü ne zaman yapacaksınız? trabzondan vakfıkebire kadar beraber dönebiliriz saatlerimiz uyarsa

@ uthec
size özelden cep numaramı gönderdim
vakitler uyarsa haberleşiriz beraberdöneriz
saygılar

saol Şeyh Şamil seninde bayramin mubarek olsun en kisa zamanda sizleride buraya bekliyoruz bir organizasyon icin

Motosikleti
Honda Crf250L
son son bi gezi yapalım..havalar artık bozar herhalde..
yer önerilerinizi bekliyoruz..

selam arkadaşlar.. Bursada ikamet eden Trabzonlu bi kardeşinizim.. önümüzdeki zamanlarda memlekete geldikçe sizlerle yüzyüzede tanşmak isterim.. ancak malum çok sık gelemiyorum.. gezilerinizin fotolarını gördüm ve içim gitti.. orada motorsiklet kullanmak ve geziler düzenlemek buralardakinden çok daha zor olduğunu tahmin ettiğimden hayran kalmamak mümkün değil.. yeni gezlerinizi görüp içimin geçmesi için sayfanızı takipteyim.. Tekeriniz düz bassın..

Motosikleti
Honda Crf250L
selam arkadaşlar.. Bursada ikamet eden Trabzonlu bi kardeşinizim.. önümüzdeki zamanlarda memlekete geldikçe sizlerle yüzyüzede tanşmak isterim.. ancak malum çok sık gelemiyorum.. gezilerinizin fotolarını gördüm ve içim gitti.. orada motorsiklet kullanmak ve geziler düzenlemek buralardakinden çok daha zor olduğunu tahmin ettiğimden hayran kalmamak mümkün değil.. yeni gezlerinizi görüp içimin geçmesi için sayfanızı takipteyim.. Tekeriniz düz bassın..

bizde yavaş yavaş büyütüyoruz grubumuzu.her gezimizde sayımız artıyor..en son 6 motor 6 kişi gezi yaptık..bu hafta byram dolayısıyla gezi yapamıyoruz herkes bir yerlere gitti..haftaya gezi yapacağız fakat plan hazır değil henüz..
biz de memnun oluruz tanışmakla..her zaman bekleriz..iyi bayramlar :)

Merhaba arkadaşlar,
geçen hafta düzenlemiş olduğumuz ben ve 2 arkadaşla beraber Trabzon - Akçaabat - Sera Gölü gezisini sizlerle paylaşmak istiyorum;
Motorlar; Ninja 250R, Suzuki 650DL, Honda 1000cc'lik bir motoru ancak modelini unuttum:)
Kawasaki Ninja 250R benim motor belki aranızda bilen vardır

işte ilk resim bir camide avlusunda kısa bir mola vermiştik vazifeyi yapmak için
Giresun ili Tirebolu ilçesi sınırları içerisinde, Tirebolu 42'de çay içtikten sonra, orayla ilgili pek bir foto yok ancak yolu düşen herkese tavsiye ederim, orda güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz
bodzilxu0hgzciror.jpg

daha sonra aramızdan bir arkadaş ayrıldı,vakit olarak sınırlıydı, yola ikimiz devam ettik
bodzg1aizf7go73cb.jpg

bodzf4te06exwi6cr.jpg

işte sera gölü, ilginç kısa bir hikayesi var;
bodzfakvl2b6g4wbv.jpg

gördüğünüz alandan heyelan sonucu inen toprak burda doğal bir göl oluşturuyor,doğal bir güzellik
bodzg7tozzoekgjvv.jpg

bodzgedanqpcfvgkr.jpg

gölde ördekler var, müthiş bir manzara oldu
bodzgk2wj5w0tie23.jpg

bodzgpt0dkb1auunf.jpg

bodzgte1an5msaz6z.jpg

işte asıl amacımız, köfteler:)
bodzgyi2rxx6tlbxn.jpg

tesis olarak 5 yıldız üzerinden 2 yıldız verebiliyorum, çünkü yetersiz
sanırım mevsim dolayısıyla pek rağbet eden yok, o yüzden biraz özensiz
ancak yemekleri idare ederdi:)
kısa ve öz oldu
resimlerde arkadaşlarımın yüzlerini koymadım çünkü izin almadım onlardan yanlış bir anlaşılmaya sebep olmak istemediğimden
lütfen siz de anlayışla karşılarsınız
umarım bir gün Trabzon ve Rize ekibiyle de güzel bir gezimiz olur
ben şahsen sezonu kapattım
Aralık ayında arkadaşınız asker:)
saygılar

cok guzel gezi olmus ama iste bizimlen gezseniz sera golunun ve akcaabatin asil manzarasinin oldugu yere cikardik assa inerkende sera golunde yemek yerdik bahsettigim yerin assada birkac fotosunu koydum insallah baska seferede beraber gitmek nasip olur

kirmiziylan cembere aldigim yer sera golu
img2340jhg.jpg

bunlarda oranin essiz manzarasindan birkac kare
img2339.jpg

img2340h.jpg

daha sonra gezinin tamamnin bulundugu bir baslik acacagim daha bir suru guzel fotoraf var paylasilacak :D

Son düzenleme:
ben yarın sabaha kadar Trabzondayım. bir bayram buluşması yapabiliriz Trabzon MT den katılmak isteyenlerle.

canım memleketimin güzel insanları.. Kurban Bayramınız Mübarek olsun..:rendeer:

Motosikleti
Honda Crf250L
herkesin kurban bayramı mübarek olsun..

cakalaz ben hergün gezi yapıyorum sizsiz :D

KeoS sera gölüne ne zaman gittin? oraya çıkasım geldi ya..hazır çako yokken gitsek diyorum:))

volkanix biz sezonu kapatmadık henüz..ben önümüzdeki haftasonu son gezimi yapıp kapatıyorum. ben de askere gidiyorum aralıkta..

Son düzenleme:
uthec 1 ay kadar oluyor oraya cikali bayramdan sonraki hafta sinavlarim var ondan bu hafta sonu ben yokum aslinda sinavlarim olmasa bu hafta acayip guzel otesi hava hergun gezerdik en az 1000 km yapilacak hafftayi kacirdim of of

bide araliga daha var niye hemen kapatiyorsunuz sezonu eger araligin hemen basinda gitmiyorsaniz 2 hafta sonraki pazar ufak bir gezi yapsak cok guzel olur aslinda neyse hepinizin bayrami mubarek olsun kalin saglicakla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar