12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği Fotoğrafları

Super bir geceydi.
Sizlerle tanistigima çok memnun oldum.
En kisa zamanda yeniden tekrarlayalim.:cat::bounce:

üstad bende tanıştığımıza memnun oldum felan demek isterdim,
kalabalıkta seninle görüşemedik herhal .... :queen:

muhabbetler iyi idi, dürümlerde iyiydi.
güzeldi işte.

img3117o.jpg

abi yazık yav, içim parçalandı gece gece.
nasıl da içten, hasretle bakıyorsun öyle. :mrgreen:

Engin abi, düzenli bir periyoda bağlasak bu buluşmayı nasıl olur?
Haftalık, 15 günlük ya da aylık gibi...

Valla o fotoğraf habersiz çekilde ve gördükten sonra dedim ki hakikatten enduro almalıyım ben :mrgreen:
Onun ötesinde motosikleti nasıl da özlemişim yav daha 2 hafta oldu motorsuz kalalı üstelik..
Kullandırdığı için (yanlış hatırlamadıysam ismini) sinan'a teşekkürler bu arada :cat:

Periyoda bağlama olayını da artık DSMD kuruluşu yapıldığına göer kolayca yaparız gibime geliyor :mrgreen:

DSMD = Dürüm Sever Motosikletçiler Derneği (hala bilmeyenlere hatırlatma :) )

Hatta daha da kısaltarak hem de daha akılda kalması adına DMD diyelim biz buna :mrgreen:
Al benden de okadar...Yakalara yazmak lazımdı hem isim hem n,k , bu kriz aşılmış olurdu..
Mesele coq u görmek isterdim :silent:

Valla aklımdaydı o iş ama unuttum..Bir dahakine artık yaka kartlarını unutmayız..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Flaştan dolayı aşırı parlama yapan kaliteli bir reflektör o :wiinkk:

Hiç espiri yetenegi yok abicim sende.
Florasan desene!!!
Yeni çikti bu montlar diye, ben de üzerine bilimsel açiklama yapayim.
Yarin gör tezgahtarlarin halini.:cherry:

Ahahahah, kayış koptu en sonunda :mrgreen:

Herkes kendini tanıtsın hadi bakalım :p
Ne karistiriyosun?!!

Ilgiye, sevgiye, sefkate ihtiyacim var.:pale:

çekmedigimmmm dertlleeeeer, çileee kalmadiiii,
feryatsizzz,gunduzummm.........:salut:

Hehehehe..Yok be yav..Öyle adamlar değiller..O tip şark kurnazlarıyla zaten işimiz olmaz..
Çaylardan hiç para almamışlar misalen ki muhtemelen 4 damacana çay içildi :) Aman zaten o kadarını da yapsınlar..Adamların dükkanda dürüm kalmadı yav :)

Bir yarali parmaga isemezsiniz zaten.
Gidelim, bir gün de coq'un dukkanda dürüm yiyelim yok!!!:jocolor:

Dürüm Seven Motorcular Derneği adı bana aittir bu arada. Bana sorulmadan kullanılmış. :D

Florasan desene!!!

Ne karistiriyosun?!!

Puhahahhaha :mrgreen::mrgreen:
Valla bu gece acayip güldüm yahu..
Dürümcü açtın da gelmedik mi?
Aç Champ Elysses midir nedir orada bir dürümcü, haftasına gelmezsem adım Engin değil :mrgreen:

Dürüm Seven Motorcular Derneği adı bana aittir bu arada. Bana sorulmadan kullanılmış. :D

Tamam, İsmini Dürümseven Motorcular Derneği yaptık biz :mrgreen:
DMD yani :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Florasan desene!!!

Ne karistiriyosun?!!

owwwwwwwwwwwwwww millet ben çoq u bulan insanım...:queen::queen::queen::queen::queen::queen:mrak edenler üstündeki florasanlı korumalı kıyafetli bize doğru bakan şahısmış meğer!bilmeden mübareği görmüşüm.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:09 ----------

[/COLOR]
Puhahahhaha :mrgreen::mrgreen:
Valla bu gece acayip güldüm yahu..
Dürümcü açtın da gelmedik mi?
Aç Champ Elysses midir nedir orada bir dürümcü, haftasına gelmezsem adım Engin değil :mrgreen:

Tamam, İsmini Dürümseven Motorcular Derneği yaptık biz :mrgreen:
DMD yani :p

DeMeDi deme derneği gibi olmuş abi
demedi deme diyorum bu akşam çok gülme bnm gibi başına işler gelebilir.:salut::salut::queen::queen::queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
oooooohhhhhh mısmıs tabı ben gelemedım ya :mrgreen:
şaka bır yana hasan hocamla konustum agrılarım ıgneler vs derken sız afıyetleo guzelım durumlerı yerkenbende evden hadı artık ya resımlerı yuklesınlerde bı bakayaım dıye hayıflandım durdum.

Çok güzel olmus hepınıze afıyet bal şeker olsun

İşe gideceğim için fazla takılamasam da, dürüm çaylar ve sohbet gayet güzeldi. Motosiklet muhabbetini ve motosiklet kullanmayı acayip özlemişim.. Sayeniz de bu akşam motorsuzluk başıma vurdu.:p Hele o 600F giderken kaybettiğim evladımı görür gibi oldum resmen.:salut:
Bu arada Ninja 250'sini kullandırdığı için Bulut'a da ayrıca teşekkürler. :)
Çiçek fikrini de hayata geçirmen güzel olmuş Engin, telif hakkı için şirket adına gerekli yazışmaları birazdan postalıyorum adresine. :bounce::cherry:

burda hep gördüğüm nicklerdeki isimler gelmiş, o kadar insanla da konuştum ama kim kimdir valla bilmiyorum:)

Ben bile buradan hepsini tanidim... :cherry:

Engin ve Emre yi hemen tanidim...

Keyifli gecmis belli... :rendeer::rendeer::rendeer:
Birdahakine belki bende gelirim...

Emre???????????????
Yesim i yoladin simdi hayatin tadinimi cikariyorsun sen bakayim... :bounce:

güzel bir akşamdı.... bu geceyi yaşamak için kamyondan inip motora binsemde ortam ve muhabbet tüm yorgunluğumu aldı....

Arkadaşlar gerçekten güzel bir akşamdı. Dürümler güzeldi, çaylar sıcak, sohbette keyifliydi. Katılım ise bekletimin bile üzerindeydi. Bir ara cümbüş oldu herkes herkesin motoruna binmeye başladı kendimi bayiide sandım :)

İşe gideceğim için fazla takılamasam da, dürüm çaylar ve sohbet gayet güzeldi. Motosiklet muhabbetini ve motosiklet kullanmayı acayip özlemişim.. Sayeniz de bu akşam motorsuzluk başıma vurdu. Hele o 600F giderken kaybettiğim evladımı görür gibi oldum resmen.
Bu arada Ninja 250'sini kullandırdığı için Bulut'a da ayrıca teşekkürler.
Çiçek fikrini de hayata geçirmen güzel olmuş Engin, telif hakkı için şirket adına gerekli yazışmaları birazdan postalıyorum adresine.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etk...z-etkinligi-fotograflari-2.html#ixzz158ebsHtO

emre abi 600f derken gözlerinde gördüm ben ışığı zaten merak etme :)

Valla o fotoğraf habersiz çekilde ve gördükten sonra dedim ki hakikatten enduro almalıyım ben
Onun ötesinde motosikleti nasıl da özlemişim yav daha 2 hafta oldu motorsuz kalalı üstelik..
Kullandırdığı için (yanlış hatırlamadıysam ismini) sinan'a teşekkürler bu arada

Periyoda bağlama olayını da artık DSMD kuruluşu yapıldığına göer kolayca yaparız gibime geliyor

DSMD = Dürüm Sever Motosikletçiler Derneği (hala bilmeyenlere hatırlatma )

Hatta daha da kısaltarak hem de daha akılda kalması adına DMD diyelim biz buna

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etk...z-etkinligi-fotograflari-2.html#ixzz158ewXvmY

Engin abi bunu düzenli olarak yapalım. Yalnız göbeğe dikkat etmek lazım yoksa alır başını gider biliyosun :)

dürümcüü çıkıştaaaa yine beklerizzz her daimiii dedi demi..:) köşeyi iyi dönmüştr.

hani yaa geliyordun sende fake çıktın:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 ----------

İşe gideceğim için fazla takılamasam da, dürüm çaylar ve sohbet gayet güzeldi. Motosiklet muhabbetini ve motosiklet kullanmayı acayip özlemişim.. Sayeniz de bu akşam motorsuzluk başıma vurdu.:p Hele o 600F giderken kaybettiğim evladımı görür gibi oldum resmen.:salut:
Çiçek fikrini de hayata geçirmen güzel olmuş Engin, telif hakkı için şirket adına gerekli yazışmaları birazdan postalıyorum adresine. :bounce::cherry:

leyn emre sen nerdeydin ben göremedim seni 600f bendim:)

Emre???????????????
Yesim i yoladin simdi hayatin tadinimi cikariyorsun sen bakayim... :bounce:

Yanlışın var Remzi, ege sahillerinde hayatın tadını çıkartan Yeşim, kendisine de sorarsın zaten; ben bir gariban dürüm yemişim çok mu? :)

emre abi 600f derken gözlerinde gördüm ben ışığı zaten merak etme :)

Görmemen mümkün değil zaten kardeşim.:cherry:

leyn emre sen nerdeydin ben göremedim seni 600f bendim:)

Köşedeki Ninja250'nin yanında 3 kişi sohbet ediyorduk, kısa boylu olan bendim, siyah IXON mont vardı üzerimde. :)
Bir de ben orada 600F olduğunu görmemiştim, sen giderken sesi duyunca o tarafa doğru geldim, ama uzaklaşıverdin zaten. Sonrasında nicki neydi bu giden arkadaşın diye sordum arkadaşa ama hatırlayamadı. :)
Kısmet olmadı bir dahakine İnşallah.

İlk defa bu kadar motosikletlinin arasına girdim ortam çok güzeldi beni mekana getiren Tamer abi ve yolunu değiştirip beni çamlıcaya bırakan Hasan abiye tekrar teşekkür ediyorum ve motosikletimle aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum .:)

Son düzenleme:
Gene güzel bir buluşmaydı katılım şahaneydi biraz erken ayrılmak zorunda kaldım ama olsun gerçekten çok keyifli geçti.

Yanlışın var Remzi, ege sahillerinde hayatın tadını çıkartan Yeşim, kendisine de sorarsın zaten; ben bir gariban dürüm yemişim çok mu? :)

Görmemen mümkün değil zaten kardeşim.:cherry:

Köşedeki Ninja250'nin yanında 3 kişi sohbet ediyorduk, kısa boylu olan bendim, siyah IXON mont vardı üzerimde. :)
Bir de ben orada 600F olduğunu görmemiştim, sen giderken sesi duyunca o tarafa doğru geldim, ama uzaklaşıverdin zaten. Sonrasında nicki neydi bu giden arkadaşın diye sordum arkadaşa ama hatırlayamadı. :)
Kısmet olmadı bir dahakine İnşallah.

emre bir dahakine artık benim 600f en sondaydı ondan görmemiş olabilirsin

İlk defa bu kadar motosikletlinin arasına girdim ortam çok güzeldi beni mekana getiren Tamer abi ve yolunu değiştirip beni çamlıcaya bırakan Hasan abiye tekrar teşekkür ediyorum ve motosikletimle aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum .:)

rica ederim kardeşim.

çok güzel bir etkinlik oldu ama bir dahakini daha büyük bir yerde yapmak lazım yetmedi mekan dar geldi bize :)
fotolarda reflektörler parlasada iyi çıkmış...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun abicim bahara doğru ben anca katılabilirim etkinliklere bende sizlerle birlikte olmak isterim hele birde gözdağı gezisi yaparsanız süper olur

Rica ederim ne demek. :)

çok keyifli vakit geçirdik

tekrarini bekliyoruzzz :queen:

bu arada florasanlı fotoğraflara nedense kimsenin aklına ışın kılıcı eklemek gelmemiş :queen:

bu arada Osbourne'da motoru incelerken doğuştan endurocu gibi çıkmış :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar