[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Super Moderator
Bakınca, Taksim konusundan birçok isim varmış listede; o kadrodan dürüm ve PES ardından Dorock'a üşenilse de bir Zincir de çıkar mı ne?:mrgreen:

Acımı hafifletemez kitaplar onlara baktıkca acımı hatırlıyorum aksine :queen: olcan modumuz da sanırım katılmak isteyim katılamayanlardan..:queen:

bende katılamadım hala çalışıyorum çıkışımda 3'ü bulur yawwff ne güsel geyik yapmak vardı şimdi :)

Super Moderator
Acımı hafifletemez kitaplar onlara baktıkca acımı hatırlıyorum aksine :queen: olcan modumuz da sanırım katılmak isteyim katılamayanlardan..:queen:

Ne isteyeceğim ya...:p Mundar zaten o ciğer:p
Ben de Türk yemekleri diye reklam yapıp, sadece döner ayran satan restoran buldum yakınımda, oraya giderim, maksat sinerji olsun:p

Ne isteyeceğim ya...:p Mundar zaten o ciğer:p
Ben de Türk yemekleri diye reklam yapıp, sadece döner ayran satan restoran buldum yakınımda, oraya giderim, maksat sinerji olsun:p

Polyannacılık mı ne olmuş haa :p Zaten çok kalabalık olcaktı yaa car car car oh miss oturup kafamızı dinleyelim :p:queen:

eve geldim yenii..gideceğim tam belli değildi ama dürüm güzeldi..... tekrarlamak lazım...

ne ara geldin sen be??? ben neden görmedim seni???
ben aşağı yukarı saat 21:00 gibi çıktım oradan....

millet yiyip gelmiş göbeğini kaşıyo biz gidememenin acıtasyonlarını sergiliyos neyse afiyet bal şeker olsun arkadaşlarr nasıldı ortam :)

olaya bak be....adam beni görmeden göbeğim olduğunu anlamışşş:queen:
konuşmalarımdan mı anlaşılıyor nedir? anlamadımki....:queen:

bende az önce eve geldim.

çok keyifli bi akşamdı. :)

herkese teşekkürler. :cat:

fotoları bekliyoruzzzzz :queen:

hafta içi de gezmeyi planlıyorum, bayram da da birşeyler yapmak lazım, umarım o zaman görüşmek kısmet olur ....

bu arada tv de yolların kalabalıklığından bahsediliyor:) yollardan canlı yayınlar var:) dün gece de geç yatmıştım, belki bende gelemem, zaten listede yokum :)

selim hafta içi ufak bi gezi yapalım.

köfteleri yiyelim iznik'te :)

Biz buralarda acı çekerken hiç içiniz cız etmedi mi haa yerken, göbeğinizi kaşırken hiç mi düşünmediniz biz acıtasyon motorcularını hii.. :salut::salut::salut: :p :p

haydaaa... ben de ilginçtir ama tam 19:00:00 da içerdeki arkadaşlara selam verdim..hatta güldük.tesadüf diye...
bende yzf ile gelmiştim.ybr nin far ampulü patladı..
ilginç yahu...nasıl oldu bu iş????

Biz buralarda acı çekerken hiç içiniz cız etmedi mi haa yerken, göbeğinizi kaşırken hiç mi düşünmediniz biz acıtasyon motorcularını hii.. :salut::salut::salut: :p :p

ya arkadaş altı üstü 7-8 dürüm yedik.hemen gözünüz kalmasın be...:queen:
sizin yerinizede göbek kaşıma olayını yaparız merak etmeyin....:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar