Motomax'dan 3 AL 1 BEDAVA Kampanyası

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motomax indirim mağazalarında çok kısa bir süre için 3 Al 1 Bedava kampanyası başladı. Kampanya detaylarına Motomax internet sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• motomaxbedava.jpg
    motomaxbedava.jpg
    15.3 KB · Görüntüleme: 20,410
Bu fiyatların üstüne böyle kampanya güzel. :cat:
Ankarada kask ve mont almayı planlıyorum,siteden baktım 200 lira civarında bişeylere...Başka almak isteyen varsa ortak olabiliriz :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
İnternet üzerinden yapılan alisverislerde geçerli bi kampanya..

4 ürün sepete atıyorsunuz, içlerinden en ucuz olanını size hediye ediyorlar. Diğer 3 ürünün bedeli alınıyor.

yok öyle değil zaten yazıyor "internet üzerinden faydalanmak isteyenlere" diye.Yani dükkanda da vardır.Yok mu ortak hadi :)

yok öyle değil zaten yazıyor "internet üzerinden faydalanmak isteyenlere" diye.Yani dükkanda da vardır.Yok mu ortak hadi :)

ben korumaları almaya başlıyıcamda ben alana kadar bu kampanya biter. zaten en iyisi fuarı beklemek. orda bütün dükkanlar stand açar deneyerek alırım kaskı montu falan

evet geçen yıl fuara ilgi yoğundu ama doğru dürüst malzeme yoktu fuarda bu yıl bol çeşit olur umarım

bence vaktin varsa gel derim hem bütün alışverişini yaparsın ucuzdan yol paranı kurtarır + olarak gezdiğin yanına kalır :queen:

Biz geçen sene gittik, grup olarak giderseniz çok neşeli bir yolculuk yaparsınız.

Fuara ulaşım çok kolay, ister otoyoldan ister metro ile.

Fiyatlar da çok uygun oluyor.Geçen sene, dışarıda 200-250 TL fiyat çekilen turing montu 139-TL'ye almıştım.

ankara mağazasından 190 liralık bir kask alıcam,belki bir bot ve eldiven de alabilirim.Alışveriş planı olan varsa ulaşsın bana.1-2 gün içinde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar