[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramızda olmanızı mutlaka çok istiyoruz ama far yanmaması bence ciddi bir problemdir iyi düşünün derim

neise ALLAH a emanet geleceğiz mecbur.
gaz açarak trafikte geldiğimizi belli edices artık kimse artistlik sanmasın arkadaşlar:pale::pale::pale:

Anadolu yakasından gidecek olanlar maltepeden beni artçı olarak alabilirlerse bende gelmek istiyorum :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

yolu bilmeyenlere adres tarifi yapılır :queen::queen::queen:

Anadolu yakasından gidecek olanlar maltepeden beni artçı olarak alabilirlerse bende gelmek istiyorum :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

yolu bilmeyenlere adres tarifi yapılır :queen::queen::queen:

ben seni alabilirim arkadaşım. ama gebze den geleceğim.5.30 da buradan cıkarım.senin oraya gelmem 40 dakikayı bulur.
neredesin tam olarak?

E-5 den geleceksen eğer Carrefour Maltepe Park alışveriş merkezini geçtikten sonraki ilk üst geçitte beklerim seni yalnız ben 6,30 gibi orda olabilirim sana uyar mı ???

overcloud ve Selim Hocam tanışmak nasip olmadı bi türlü sizinle.
geç çıkacağım bugün işten. çok istesemde gelemeyeceğim malesef.
hadi afiyet olsun size şimdiden.

Herkese selamlar;

Konuyu baştan beri takip ediyorum kesin belli olana kadar söylemek istemedim akşam bende geliyorum 18:30 da bostancı köprüsünün altındaki shell benzinliğin kenarında 10 dakika kadar bekleyeceğim motorsikletim yeşil ninja 250 (34 BD 8914) yol arkadaşı olmak isteyen olursa kalkış saatim 18:40 cep telefonum 554 351 58 18.

Saygılar.

Herkese selamlar;

Konuyu baştan beri takip ediyorum kesin belli olana kadar söylemek istemedim akşam bende geliyorum 18:30 da bostancı köprüsünün altındaki shell benzinliğin kenarında 10 dakika kadar bekleyeceğim motorsikletim yeşil ninja 250 (34 BD 8914) yol arkadaşı olmak isteyen olursa kalkış saatim 18:40 cep telefonum 554 351 58 18.

Saygılar.

Şevki arkadası saat 18:30 da maltepe köprüsünden alıp bostancı köprüsüne 18.40 ta yetişebilirsem beraber gideriz. turuncu mondial 150 mc ile geleceğim kısmetse. 24 af 8689 plakam.

Güncel Liste..

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT +1
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- ozrace
26- takendy +1
27- hatis +1
28- erdalım
29- hattat_hasan
30- kckr

evet son günceleme ile bende hareket ediyorum sirkeci harem feribot iskelesine 19:00 iskelede görüşmek üzre arkadaşlar....

overcloud ve Selim Hocam tanışmak nasip olmadı bi türlü sizinle.
geç çıkacağım bugün işten. çok istesemde gelemeyeceğim malesef.
hadi afiyet olsun size şimdiden.

hafta içi de gezmeyi planlıyorum, bayram da da birşeyler yapmak lazım, umarım o zaman görüşmek kısmet olur ....

bu arada tv de yolların kalabalıklığından bahsediliyor:) yollardan canlı yayınlar var:) dün gece de geç yatmıştım, belki bende gelemem, zaten listede yokum :)

Güncel Liste..

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT +1
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson +1
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- ozrace
26- takendy +1
27- hatis +1
28- erdalım
29- hattat_hasan
30- kckr

Kendimi de ekliyeyim :mrgreen::mrgreen:

::crying::::crying::çook istediğim halde gelemiyorum :salut::salut::salut:
arkadaşın katolog mu malzeme çekimi ne o vardı, bitmemiş...
ah ulan alamadımki şu motoru, kendi başının çarsine bakmak neymiş ozaman tıpış tıpış gelecektim
arkdaşlar gelemedim çook özür diledim ordaki makarayı gırgırı eğlenceyi kaçırdım nasıl üzüldüm bilemezsiniz::xcrying:::xcrying:::xcrying:::uzgunum:::uzgunum:

dun o arkdaşla dalgamı geçtim nedir far olayıda başıma geldi.. gülmesinkimse falla moral eksilerde:salut::salut::salut:

::crying::::crying::çook istediğim halde gelemiyorum :salut::salut::salut:
arkadaşın katolog mu malzeme çekimi ne o vardı, bitmemiş...
ah ulan alamadımki şu motoru, kendi başının çarsine bakmak neymiş ozaman tıpış tıpış gelecektim
arkdaşlar gelemedim çook özür diledim ordaki makarayı gırgırı eğlenceyi kaçırdım nasıl üzüldüm bilemezsiniz::xcrying:::xcrying:::xcrying:::uzgunum:::uzgunum:

dun o arkdaşla dalgamı geçtim nedir far olayıda başıma geldi.. gülmesinkimse falla moral eksilerde:salut::salut::salut:

gelmeyi o kadar çok istiyorsan karşı grubundan birisi seni alsın canım demokrasilerde çare tükenmez :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

gelmeyi o kadar çok istiyorsan karşı grubundan birisi seni alsın canım demokrasilerde çare tükenmez :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ya bu toplantı farklıydı bn epey makara yaptım dün milletle:pale::pale:ALLAH belamımı verdi ne:salut::salut::salut::salut::salut:
sabah bi kalktık motorun farı yanarsa motr çalışmıor ...
motor çalışırsa farlar yanmıyor.
o halde gelecektik ama nasib deil, demekki azrail almayacakmış canımızı yolda daha, bn ölürüz diyordum büyük ihtimal.
bir ara el feneri alalım yanımıza yada şu belediyede çalışanların kafalarına taktığı gibi bişe takalım farketsinler dedm tabii bu halde şaka yaparsan karşı taraf direk utanmaz reyyzing makinaya kıroomusun sen :queen::queen::queen:sen dedi..
şaka yapmıştım zaten:silent::silent::silent:hadi gidin gelin ddostlarım bakalım neler olmuş off bide ps ye giderlerse tamam bnce halı saha maçına gidin ordan valla dolu midelerle super olur.:):):):salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Sizz... sizz pis mötörcular :p orda dürümleri mideye indirin biz burda ders çalışmaya çalışalım ha haksızlık bu :pale: :salut::salut::salut::salut:

dua et sen yine kitapların var onlarla haşır neşir olurken unutursun acını ya ben:( pisi pisine gidemedim.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar