İşte Karşınızda JönYsF & KaraDut

Son zamanlarda kafama çok takılan ve almayı çok istediğim Büyük bir sabırla bekleyip para biriktirdiğim GSR 600 üme sonunda kavuştum. 2008 ABS li modeli :cat:

mg9527.jpg

mg9538.jpg

mg9548.jpg

mg9565.jpg

mg9569.jpg

mg9609.jpg

mg9611.jpg

mg9620.jpg

mg9625.jpg

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun inşallah , iyi bir ikili olmuşsunuz Allah ayırmasın ,
resimleri çeken arkadaşında fena değilmiş hani :cat:

artizmisiniz:)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın:rendeer:

Hayırlı Uğurlu Olsun Kuyruğunu Düzelt En Kısaa Sürede...

Ön Camı Çıkartırsan Daha Çekici Bir Görüntü Alır Motor Bence.

Umarım Herkez Hayalindeki Motora Bir Gün Kavuşur...

Kazasız Belasız...

Maşallah :) motor güzel fotolarda profesyönel gibi birazda photoshop var sanırım :) ama çok hoş olmuş poster kapağı gibi fotoların bir çoğu

hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun inşallah , iyi bir ikili olmuşsunuz Allah ayırmasın ,
resimleri çeken arkadaşında fena değilmiş hani :cat:

Teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin. Evet resimleri çeken arkadaş iyi fotolar yakalıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------

artizmisiniz:)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın:rendeer:

:mrgreen: yok ustam ya bir zamanlar podyuma çıkmışlığım var ama artık yaşlandık para etmiyoruz :)
Teşekkür ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------

maaşallah,
allah kaza bela vermesin dostum.

Teşekkür ederim Babacan. Allahım cümlemizi kazadan beladan korusun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------

Teşekkür ederim. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 ----------

Maaşallah Maaşallah

Teşekkür ederim.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:32 ----------

güzelmiş bu arada siyah vizör geceleri sorun oluyormu_?

Teşekkür ederim. Vizör geceleri hiç göstermiyor, Gündüzleri de göstermiyor zaten ama bir nebse olsun rüzgarı kesiyor diye takıyorum. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------

Hayırlı Uğurlu Olsun Kuyruğunu Düzelt En Kısaa Sürede...

Ön Camı Çıkartırsan Daha Çekici Bir Görüntü Alır Motor Bence.

Umarım Herkez Hayalindeki Motora Bir Gün Kavuşur...

Kazasız Belasız...

Kuyruğu düzelttik canım ihmal edermiyim.
Ön camı çıkardım ama çok rüzgar yiyorum geri taktım malum birde havalar soğudu ya nasip olursa yazın çıkarırım. Amin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 ----------

Maşallah :) motor güzel fotolarda profesyönel gibi birazda photoshop var sanırım :) ama çok hoş olmuş poster kapağı gibi fotoların bir çoğu

Teşekkür ederim. Fotoları çeken SEÇKİN ZEYBEK arkadaşıma burdan teşekkür ediyorum kendini baya uğraştırdık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar