İznik gölü civarında motocamping yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesinlikle bursa, hacı iskender'e gidelim, botanik'in içindekine..

inanılmaz bir zevk orada iskender yiyip mermer masalarda otantik ortamda rüzgarın desteği ile yaprakların hışırtısını dinlemek..

günübirlik istanbul (avr.) topçular, eski hisar oradan allah ne verdiyse ama son durak bursa olsun.. tadından yenmez..

bayrama aşağıdaki yerlerden birine günübirlik gidebiliriz, alternatif varsa ekleyiniz, gelmek isteyenler yanlarına isimlerini yazarsa yeri tespit edebiliriz, bir kişi hepsi de olur diyip herbirinin yanına benim olduğum gibi isim yazabilir:)

istanbul-edirne (229 km gidiş): polo34
istanbul-bursa (243 km gidiş): polo34
istanbul-iznik (201 km gidiş): polo34
istanbul-gemlik (222 km gidiş): polo34

Son düzenleme:
istanbul-bursa (243 km gidiş): polo34,audioslave
istanbul-iznik (201 km gidiş): polo34,audioslave
istanbul-gemlik (222 km gidiş): polo34,audioslave

bayrama aşağıdaki yerlerden birine günübirlik gidebiliriz, alternatif varsa ekleyiniz, gelmek isteyenler yanlarına isimlerini yazarsa yeri tespit edebiliriz, bir kişi hepsi de olur diyip herbirinin yanına benim olduğum gibi isim yazabilir:)

istanbul-bursa (243 km gidiş): polo34
istanbul-iznik (201 km gidiş): polo34
istanbul-gemlik (222 km gidiş): polo34

hepsi bna uyar. iznik'e gitmeyi tercih ederim eğer kamp yapılcaksa, ordanda altınoluk'a geçmem gerekiyor bayramda :)

bu gezi planı için yeni bir başlık açılsa iyi olur aslında :cat:

başlık öncesi nereye gidileceği, nasıl gidileceğine karar verilse iyi olur, konu açmanında kuralları var:) yayınlamazlar:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------

Selim, ben motoru sattım sen pistlere geri döndün valla şansımız yok :)

birkaç günlüğüne çanakkaleden aşağıya kaçasım var, hava güzel olursa dayanamam belki de, keşke iki motor olsak :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 ----------

listeye isim eklerseniz, birlik olup GÜNÜBİRLİK bir yere gideriz, en çok katılım nereye olursa oraya gideriz, yer tespitinden sonra hemen hangi gün gidelim olayına gireriz

istanbul-edirne (229 km gidiş): polo34, overcloud
istanbul-bursa (243 km gidiş): polo34,audioslave, overcloud
istanbul-iznik (201 km gidiş): polo34,audioslave, overcloud
istanbul-gemlik (222 km gidiş): polo34,audioslave, overcloud
istanbul-erdek (359 km gidiş):polo34, Tarkan1981

Son düzenleme:
Kamp işi çok süper
Ancak benim gibi hiç kamp malzemesi olmayanlar 1-2 gece için ve bu soğuk günlerde o kadar malzeme alarak para harcamaya sıcak bakmaz bence,
Erdek e gidilip orada benim daha önceden kaldığım öğretmenevi nde kalınabilir, gelirkende Erdek ten Tekirdağ a feribotlar var, onunla tekirdağ üzerinden geri dönülebilir.

.

Son düzenleme:
istanbul-gemlik (222 km gidiş): polo34,audioslave, overcloud, arjantinli69,
istanbul-erdek (359 km gidiş, konaklamalı):polo34, Tarkan1981

erdalım, Finalcut, Unforget, maviprens, hattat_hasan, clemenze ve diğer arkadaşlar, sizlerde seçimlerinizi yaparsanız konu açalım bir ara ...

Egzantrikten enteresan sesler gelemeye başladı.

Ustadan inciler ; kullandıkça içine etmen an meselesi..::eviiil::

Bayram sonrası motoru açıyoruz. Tüm planlar suya düştü lakin yeter miktar kişi olursa göze alabilirim!

Bursa da olur ancak bizler istanbul dan kaçarken bursa nın istanbul u aratmayan trafiği ve kalabalığı biraz dez avantaj, ama sırf en alasından iskender yemek için bi ara gidilebilir.

istanbul-edirne (229 km gidiş, günübirlik): polo34, overcloud
istanbul-bursa (243 km gidiş, günübirlik): polo34,audioslave, overcloud, Tarkan1981
istanbul-iznik (201 km gidiş, günübirlik): polo34,audioslave, overcloud
istanbul-gemlik (222 km gidiş, günübirlik): polo34,audioslave, overcloud, arjantinli69,

erdalım, Finalcut, Unforget, maviprens, hattat_hasan, clemenze ve diğer arkadaşlar, sizlerde seçimlerinizi yaparsanız konu açalım bir ara ...

yer önerileriniz için listeyi kullanırsanız iyi olur...

Son düzenleme:
istanbul-bursa (243 km gidiş): polo34,audioslave, overcloud, Tarkan1981

yer önerileriniz için listeyi kullanırsanız iyi olur...

MT İstanbul Kurban Bayramı 2010

istanbul-erdek
erdek-tekirdağ-istanbul
GEZİSİ
359 km gidiş, konaklamalı

1-polo34
2-Tarkan1981
3..... ?

:) :)

abi bende gelmeyi çok isterdim ve siz olduktan sonra rota her halükarda bana uyar ama bayramda çalışıyorum bayram namazından sonra öğlenden sonraya kadar ziyaret sonraki bütün günler haftasonu tatili çalışmak zorundayım saat 10:00-- 20:00 arası çalışıyorum akşam da ziyaret etmem gereken büyükler var ...
ama şu bayram haftası geçsin acısını fena çıkarıcam inş...

abi bende gelmeyi çok isterdim ve siz olduktan sonra rota her halükarda bana uyar ama bayramda çalışıyorum bayram namazından sonra öğlenden sonraya kadar ziyaret sonraki bütün günler haftasonu tatili çalışmak zorundayım saat 10:00-- 20:00 arası çalışıyorum akşam da ziyaret etmem gereken büyükler var ...
ama şu bayram haftası geçsin acısını fena çıkarıcam inş...

eyvallah hasancım kısmet değilmiş, bir yerlerde sergi falan açacaksanız bilgilendirirsen ziyaretinize gelebiliriz ...

istanbul-bursa (243 km gidiş, günübirlik): polo34,audioslave, overcloud, Tarkan1981

istanbul-iznik (201 km gidiş, günübirlik): polo34,audioslave, overcloud

istanbul-gemlik (222 km gidiş, günübirlik): polo34,audioslave, overcloud, arjantinli69,FinalCUT

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:42 ----------

Bu arada Engin gelmek istersen ve beni artçı olarak almak istersen benim makineyle beraber gidebiliriz..
Yolda çok yoruluyorum ben:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ...
Bol bol foto çekerim ..:D
Hem senden hasret gidermiş olursun..

istanbul-iznik (201 km gidiş, günübirlik): polo34,audioslave, overcloud, fthinky

istanbul-gemlik (222 km gidiş, günübirlik): polo34,audioslave, overcloud, arjantinli69,FinalCUT

bayramm uzun yanlarına tarih de yazalım mı:) hangi gün gitmek istersiniz acaba? 2-3 tur olacak bu gidişle:)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar