[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

hatis harika bi konuya parmak bastın kardeşim, hakkaten kaçta toplancaz biz topkapıda yahu.

gene 6 dan önce olmalı ki vapurda gerçi sıra beklemeyiz. yok 6 iyidir ya.

hatis harika bi konuya parmak bastın kardeşim, hakkaten kaçta toplancaz biz topkapıda yahu.

gene 6 dan önce olmalı ki vapurda gerçi sıra beklemeyiz. yok 6 iyidir ya.

perşembe gelecekler tam net belli olsun ona göre bir saat kararlaştırırız saat 6 erken ama bir çok kişi işinden gelip oraya gelicek geçenki buluşma daha geç saatte olmuştu saat 8 gibi toplanıp gitsek daha iyi olur ama bakarız duruma göre..

perşembe gelecekler tam net belli olsun ona göre bir saat kararlaştırırız saat 6 erken ama bir çok kişi işinden gelip oraya gelicek geçenki buluşma daha geç saatte olmuştu saat 8 gibi toplanıp gitsek daha iyi olur ama bakarız duruma göre..

hasanım topkapıdan üsküdara geçişimiz sürsün sürsün 1 saat sürmez.. 8 olmasa bile 7 30 falan olabilir diye düşünüyorum, son kararı perşembe akşamı veririz genede. bu arada motorkafa da toplaşmadan haberdar geleceğini söyledi haberin ola.

hasanım topkapıdan üsküdara geçişimiz sürsün sürsün 1 saat sürmez.. 8 olmasa bile 7 30 falan olabilir diye düşünüyorum, son kararı perşembe akşamı veririz genede. bu arada motorkafa da toplaşmadan haberdar geleceğini söyledi haberin ola.
ayarlarız bi şekilde sorun değil perşembe kimler gelecek kimler gelemeyecek belli olur ozaman saatide aramızda kararlaştırırız saat 19.00 da biz biraz geç gitsekte sorun olmaz zaten saat 22.00 da kalkıp gidicez diye birşey yok geç saate kadar açık orası

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
8 geç bence, tabiki herkesin işine göre ama yedide fln toplansak daha iyi olur sanki burdan karşıya geçmemiz çok zaman almaz ztn.
ama tabi herkese sorulmalı...

birde ustalar 4 5 motor arka arkaya gitmeyin, serbest sürün belirli bekleme noktaları ayarlayın trafik içinde az sayılı konvoy zor durumlar çıkarabilir gibi nasiyatlarda bulundular.. önemseme taraftarıyım..

Ctesi günü vizem var lanet ediyorum haftasonu vize koyan zihniyete :pr: motorum burda değil ama birinizden artçılık rica etçektim artık ::utangac:::utangac:
motorsmilie2013.gif

Listeyte benide ekleyin arkadaşlar çok oldu mt buluşmasına katılmayalı pazımız cozulsun.

Sirkeciden arabalı vapurla geçecek arkadaşlarla geminin bekleme parkında buluşabiliriz. Yeri bulabileceğinden şüphesi olan arkadaşlara da yardımcı olabilirim. Ben 18:15 gibi Zeytinburnundan çıkıcam en geç 19:00 da bekleme parkında olurum sanırım.

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- hatis
25- harbitürk
26-.....................?

vay metalci kardeşlerimiz de dürüm yemeye geliyolarmış :),gelin gelin ama rövanşını dorock ta veya zincirde yapalım sonra kendi aramızda :)

arkadaslar.gebze den tem den gelip boğaziçi köprüsüne baglanan yola giricem.
ben oraya nasıl gelebilirm? googlemaps ı biraz taradımda düzgün bir yol bulamadım oraya gelmek için.

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- hatis
25- harbitürk
26-.....................?

Arkadaşlar orada olmayı çok istememe rağmen benim gelmem maalesef mümkün görünmüyor. :pale:

22:00'ye kadar oralarda olursanız belki sonlara doğru arabayla uğrayabilirim.

arkadaslar.gebze den tem den gelip boğaziçi köprüsüne baglanan yola giricem.
ben oraya nasıl gelebilirm? googlemaps ı biraz taradımda düzgün bir yol bulamadım oraya gelmek için.

gebzeden e5 i takip ederek pendik kartal maltepe fln üsküdar derken gelirsin

Sirkeciden arabalı vapurla geçecek arkadaşlarla geminin bekleme parkında buluşabiliriz. Yeri bulabileceğinden şüphesi olan arkadaşlara da yardımcı olabilirim. Ben 18:15 gibi Zeytinburnundan çıkıcam en geç 19:00 da bekleme parkında olurum sanırım.

yedi buçuk gibi buluşup sirkeciye gaz açmayı planlıyoruz, madem zeytin burnundan çıkıcaksın topkapı shell de buluşalım hem bu dürümcünün yeri hakkında süphelerim vardı iyi oldu bilen birinin olması :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------

vay metalci kardeşlerimiz de dürüm yemeye geliyolarmış :),gelin gelin ama rövanşını dorock ta veya zincirde yapalım sonra kendi aramızda :)

yaşasın dorock'un bahçesinde içilen biralar ve akabinde edilen motor sohbetciliği :queen:

oww yee :cherry: şimdiden kopasım geldi wala :cherry: rock'n roll beybii ::xrock:: metalci olmasamda pek yabancı kaçmaz uyarızz kopuşuruzzz :cherry:

Ctesi günü vizem var lanet ediyorum haftasonu vize koyan zihniyete :pr: motorum burda değil ama birinizden artçılık rica etçektim artık ::utangac:::utangac:
motorsmilie2013.gif

arkadaşa yardımcı olacak kimse yok mu :) ben olmak isterdim ama vitesliye yeni geçiş yaptım acemiliğimi pek atmış sayılmam trafikte artçıyla zorlandım biraz :cherry:

oww yee :cherry: şimdiden kopasım geldi wala :cherry: rock'n roll beybii ::xrock:: metalci olmasamda pek yabancı kaçmaz uyarızz kopuşuruzzz :cherry:

arkadaşa yardımcı olacak kimse yok mu :) ben olmak isterdim ama vitesliye yeni geçiş yaptım acemiliğimi pek atmış sayılmam trafikte artçıyla zorlandım biraz :cherry:

Teşekkür ederim malesef gelemiyeceğim ondan yakınmıştım ben :pr::pale::pale: siz orda dürümleri mideye indiriyorken ben ders çalışıyo olcam :pale:
Teşekkür ederim.Buna maalesef ki gelemiyorum..Başka etkinliklerde umarım olursunuz ve yine artçınız olmaz:rendeer::cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar