[Bursa - MT]

çok sevindim kardeşim bi cbrlı daha olmasına :) memleket nere bu arada?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------

motorcu olupda kışın burnu akmayan birini ben tanımıyorum valla :)))

altıparmak diyelim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 ----------

akşam 20.00-20.30 gibi barış kafedeyim inşallah, görüşmek üzere

akşam kaç gibi gelirsin kardeş?barışa kimler geliyor bu arada bu akşam?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------

bursalı olmana daha çok sevindim kardeşim yaş kaç bu arada?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 ----------

bursalı olmana daha çok sevindim kardeşim yaş kaç bu arada?

memleket bura :) çarşamba doğumluğum (çırpan)

her gun okul cıkısı ordan yuruyorum metroya..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------

saat 8 civarı barısta olucaz arkadaslar.. kirlisakallı arkadasımızla beraber...05379788329 tel nom...

bi aksilik olmazsa bende gelıyorum beyler listeyi yazıyorum gelmek isteyen eklesin
kirlisakal16
gökhans16
fıratmoda49
özcan1980
sedici

ben de isterim gelmek, söz vermiyorum ama. bakalım gelebilirsem görüşürüz.
bu arada siz bazen dağ yolunda buluşuyorsunuz, nerede takılıyorsunuz tam olarak? hani orası bana bayaa yakın gelmek daha kolay olur diye soruyom. şu havalar 1 hafta daha müsaade eder ondan sonra yok motor nisan'a kadar!

ben de isterim gelmek, söz vermiyorum ama. bakalım gelebilirsem görüşürüz.
bu arada siz bazen dağ yolunda buluşuyorsunuz, nerede takılıyorsunuz tam olarak? hani orası bana bayaa yakın gelmek daha kolay olur diye soruyom. şu havalar 1 hafta daha müsaade eder ondan sonra yok motor nisan'a kadar!

dağ yolunda onkoloji hastanesinin yanında ufak bi yer var genelde orda duruyoruz bu aksam barış cafede takıldıktan sonra karar alınarak gene belki oraya gidilebilir:)

azcık durun ha ben gelene kadar :) hemen çıkmayın dağa falan gelemem ben oralara :)

tek sorun o değil kask alamadım hala + ben iyi değilim motor üstünde :) yeniyim kardeşş

ya ne dicem motorları nereye parkediyosunuz barış kafenin ne tarafına?? aramayalım orda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar