teşekkür ederim osbourne...
24 e benide ekleyiverin bi zahmet ozaman. inşallah orada olacağım
eger kı kendımı ıyı hısseder ısem 25. benım
(innnşaaalllllaaaaahhhhh )
eger kı kendımı ıyı hısseder ısem 25. benım
(innnşaaalllllaaaaahhhhh )
Sen iyileş de gerisi kolay
Kırık parmaklarla motor sıkıntılı olmasın..
sen avrupa yakasındaydın sanırım biz muhtemelen birlikte gidecez bazı arkadaşlarla senle topkapı shell de buluşabiliriz..
bende büyük ihtimal gelecek engin abi arkadaşı evinden yada işyerinde alırım o şekilde motor kullanması sıkıntı olur heleki dönüşte köprüden geçeceğiz.. o iyi hissederse gerisi kolay![]()
bende büyük ihtimal gelecek engin abi arkadaşı evinden yada işyerinde alırım o şekilde motor kullanması sıkıntı olur heleki dönüşte köprüden geçeceğiz.. o iyi hissederse gerisi kolay![]()
abi sen benim atölyeme misafir olarak gel ben sana hediye edeyimTamam Hasan'cım..Listeye ekelrsiniz kendinizi..
Dikkat edin yollarda kendinize gerisi kolay..Bu arada bana yaptığın işlerden (eğer düşünüyorsan) satmak istediğin bir çalışman varsa getirirmisin..Küçük bir şey de olsa olur..
Aslında minik bir yazı, hani o gün gösterdiğin anahtarlıkta ki gibi, çok hoşuma gidiyor..
rica ederim ne demek böyle sıkıntılı zamanlarda düşünmedikten sonra arkadaşlığın ne anlamı kalır burdan yazıp çizmekle arkadaşlık mı olur? sen kendini iyi hissettikten sonra gerisi kolay biz topkapı shell de buluşup gidicez kısmetse ben özelden sana numaramı yolluyorum perşembe haberleşiriz...dusundugun ıcın cook tesekkur ederım bır oncekı gece mutlaka konusalım olmaz ıse bulusma noktasına gelırım.
abi sen benim atölyeme misafir olarak gel ben sana hediye edeyimhep çalışları görürsün hemde yaparken izlersin bizim atölyede ebru da yapıyoruz sana ebru da yaptırırım; ebu sanatının terapi özelliği vardır hem yapan hemde izleyen stres atar deşarj olur
![]()
rica ederim ne demek böyle sıkıntılı zamanlarda düşünmedikten sonra arkadaşlığın ne anlamı kalır burdan yazıp çizmekle arkadaşlık mı olur? sen kendini iyi hissettikten sonra gerisi kolay biz topkapı shell de buluşup gidicez kısmetse ben özelden sana numaramı yolluyorum perşembe haberleşiriz...
tamam abi ozaman zaten sen aşina sın bu işlere ama genede beklerim yaniEyvallah..
Bu arada benim kayınvalide Ebru sanatçısı. (hobi olarak yapıyor ama bence sanatçı oldu)
Müthiş çalışmaları var..Cuma günü kısmetse görüşür, konuşuruz bunlar
Şimdilik ben kaçıyorum, malum yarın iş/güç..
Engin hocam bu liste eksiksiz gelirse...ki inşallah gelir herkes..
Masa sandalye kurtarmaz orayı..
İftar çadırı lazım ...
01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417