"Güneşi Gören Lâz, Sandı Geldi Yaz" gezisi...[Trabzon & Rize MT]

bendeki videoyu aksama youtube atarim elint onu ilk mesajin altina yerlestirebilirsin umarim

Tamamdır keos pm'den link atarsın. Bu arada yüklemeyi youtube dışında başka biryere yüklersen iyi olur. Arkadaşlar izlemede sorun yaşamasın.

Bu arada uthec videoyu istersen bana gönder o parlaklık sorununu çözelim sonra buraya ekleriz. Şuanki haliyle millet pek birşey anlamayacak.:)

Motosikleti
Honda Crf250L
İyi eğlendik dün yahu :) Oldukca neseli bir geziydi. Gelen arkadaslara teşekkürler. Gerci gelmeseniz de biz gezeceydik :mrgreen:

biz gelmesek sadece gezecektiniz işte :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 ----------

Tamamdır keos pm'den link atarsın. Bu arada yüklemeyi youtube dışında başka biryere yüklersen iyi olur. Arkadaşlar izlemede sorun yaşamasın.

Bu arada uthec videoyu istersen bana gönder o parlaklık sorununu çözelim sonra buraya ekleriz. Şuanki haliyle millet pek birşey anlamayacak.:)

nasıl gödnereyim? :D
msn ekle bakalı[email protected]

Elint cim benim bildigim Mod PC nin basinda bekler ve MT yi kolacan eder...:p
Gezmez öyle dag tas.. :cherry:

Eskiden Mod'lar organizasyon düzenlemiyor düzenlenen organizasyonlarada katılmıyor diye söyleniyordunuz şimdi katılıyoruz bu seferde niye katılıyor diyorsunuz. Anlaşılan oki agzımızla F-35 tutsakta nafile :)

Son düzenleme:
Özendiren bir gezi daha.. Biz de diyoruz bu site görevlileri nerde :p şaka bi yana çok güzel olmuş.. Tekeriniz düz bassın.

tebrik ederim sizi.ben 2100 rakımlarda gezerken siz 800 lü rakımlardaymışsınız:queen:
güzel hoş muhabbet bir gezi olmuş. bayağı bir kişi katılmış. bu bir rekor herhalde.

http://www.youtube.com/watch?v=ydhrB2hJ1L0

videonun linki bu ilk mesajin sonuna direk youtube penceresi olarak ekleye bilirsen sevinirim elint alttada iki tane resim selim abideki resimleride siz internet ortamindan alamzsaniz gider ben usb ile alip siteye yuklerim bir ara

dsc0005801.jpg

dsc0006001u.jpg

kardeş bu resimlerdekilerin hangisi elint hele bana bi gösterin veya resmi işaretleyin ben onun avatar resmini görünce tırsıyom:queen:
(sağdan sola dediği fotoğraf bende açılmıyo ondan şeediyom)

ula uşaklar ne güzel gezeysunuz
inş en kısa zamanda izmirden o yanna doğru cıkacağım yola

Bu haftasonu buralarda olamayacağım :) Bakayım bensiz nerelere gideceksiniz :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
kardeş bu resimlerdekilerin hangisi elint hele bana bi gösterin veya resmi işaretleyin ben onun avatar resmini görünce tırsıyom:queen:
(sağdan sola dediği fotoğraf bende açılmıyo ondan şeediyom)

Elint mahsus fotograflarda gorunmuyor.
Ama geçen sene Bodrum gezimizde bir fotografini çekmistim.

Aslinda biyiklarini kesse, yakisikli bir çocuk

sedatpit5bipr3rs8.jpg

Himmm!!!
sonradan dusundum de!
kaslarini da almasi lazim...:cherry:

Videonuzu da izledim süper gezi olmuş ama beni koparan kamerayı çeken arkadaşın "ne yemştik sorusuna CAKALAZ kardeşimizin verdiği ilginç tepki :)

Hemşerilerume selamlar , hasret giderdik bir nebze.. Hele Serender'i görünce içim cız etti :) Tekeriniz düz bassın:rendeer:

Motosikleti
Honda Crf250L
Bu haftasonu buralarda olamayacağım :) Bakayım bensiz nerelere gideceksiniz :)

ula hiç bir yere gidemezsin..ya da biz de geleceğiz ona göre:))
bu haftasonu Trabzon'dayız..kamerayı da ayarladım süper çekimler yapıcam yolda..kask kamerası da neymiş..pehhh..artık mont kamerası:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar