Pokut ve Sal yaylası gezimiz. bir motor,iki kişi. süper kış manzaralar

Bu gün bi öğretmen arkadaşla motora atladık ve pokut yaylasına çıktık. 30 km motosiklet ile, 3-4 km yürüme ve sonrasında Allahtan bir jeep geldi de 10 km yürümekten kurtulduk:)
Pokut yaylası hakkında ayrıntılı bilgiyi daha önceki bir gezi yazımda vermiştim. şimdi sadece fotoğrafları yükledim.
Hava açıktı ve çıktığımız yaylada kar vardı. çok süper manzaralar vardı. tabi süper fotoğraflar da çektik.
iyi seyirler

tebrik ederim kesinlikle abartmıyorum kartpostallık fotoğraflar çekmişsiniz...

Yusuf herzamanki gibi süper gezmişsin. Fotograflara ise diyecek birşey bulamıyorum.:cat:

teşekkürler değerli yorumlarınız için.
gökhan siz nereye gittiniz nasıl geçti. fotoları yüklememişsiniz

Andon ılıcasına gittik.Yarın konusu açılacak.Bu arada bu haftada sattın bizi borç hanen kabarıyor ona göre :)

Bu arada bu haftada sattın bizi borç hanen kabarıyor ona göre :)

ya hakaten öyle oluyor ama bizim gezi mantığımız da pek uyuşmuyor herhalde ondan oluyor:pr:
beni bu tarz geziler açıyor. böyle olanlara da siz gelmiyosunuz.:salut::queen:

Nedense bu fotoğraflarda hiç motosiklet görmek istemedim:)

Üstad ayrıca motorun değilde fotoğraf makinenin modelini, ismini cismini zikredersen çok makbule geçer!!!

(Bu fotoğraflarla memlekete ne Turist çekilir)

Arkadaşım süper kareler.. Bir masuru olmazsa bu kareleri ne marka fotoğraf makinesiyle aldın özelden yazabilirmisin..:) Bende yeni bir makina alıcam da...

Nedense bu fotoğraflarda hiç motosiklet görmek istemedim:)

Üstad ayrıca motorun değilde fotoğraf makinenin modelini, ismini cismini zikredersen çok makbule geçer!!!

(Bu fotoğraflarla memlekete ne Turist çekilir)

makine fujifilm s 1500. bu arada fotoğrafta daha da önemli olan ışık, açı ve hangi ayarda çekeceğini iyi bilmektir. bir de makine iyi olunca süper fotolar çıkar.benim makine yarı profesyonel. hatta yarı bile değil, çeyrek profesyonel:queen:
bu arada bazı fotolarda renk ayarlarıyla da oynadım o da farkeder. onlar belli olur zaten. diğerlerinden farklıdır.
kolay gelsin.

ya hakaten öyle oluyor ama bizim gezi mantığımız da pek uyuşmuyor herhalde ondan oluyor:pr:
beni bu tarz geziler açıyor. böyle olanlara da siz gelmiyosunuz.:salut::queen:

açmıyor dedigin sen bizi nereye gidiyor sanıyorsun. Cadde de piyasa yapmıyoruz:mrgreen:

Bu hafta andon ılıcasındaydık pokut kadar olmasada oranın dogal güzellikleride fena degildi.Daha önceki gezilerimizde yine dogal güzellikleri görmek içindi.

Son düzenleme:
açmıyor dedigin sen bizi nereye gidiyor sanıyorsun. Cadde de piyasa yapmıyoruz:mrgreen:

Bu hafta andon ılıcasındaydık pokut kadar olmasada oranın dogal güzellikleri fena degildi.Daha önceki gezilerimizde de dogal güzellikleri görmek için gittik.

gerçi doğru. bu gezileriniz daha çok manzaralı yerlerdi.haklısınız. ama ben oraya bu hafta çıkmam lazımdı. bu havayı kaçırmamam lazımdı.
ne deseniz haklısınız. sizi uzun süredir ekiyorum. kusura bakmayın. bundan sonra sizinle gelmeye çalışacağım bir aksilik olmazsa.
görüşmek üzere

Eyvallah Yusuf. Dediğin gibi yan etmenler olmazsa olmaz ama niyet önemli:p

Sen arada şenlendir buraları,kolay gelsin.

Muhteşem görüntüler....Memleketimin her karışına kurban olsun bütün dünya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son zamanlarda gördüğüm en pitoreks fotoğraflar
elinize sağlık
yeni gezileri bekliyorum.

dscf450756.jpg

bu kare çok güzel çıkmış karpostallık hoca

eline kamerana motoruna saglık

Adana İl Temsilcisi
sevgili yusuf kardeş,sizin gezi yazı ve resimlerinizi hep izliyorum.herkesin de dediği gibi,kartpostallık resimler.gezilesi,görülesi,hatta yaşanası yerler.paylaşım için teşekkürler.
bu yaz biz de,birkaç motor KARADENİZ düşünüyoruz.KARADENİZ'e gelirsek bizi buralara götürmenizi isteyeceğim.:) ADANA'dan sevgiler.

Yok arkadaş, ben gidip rizeye yerleşicem sonunda bu ne manzara bu ne güzel yerdir. Biz İstanbul' da yaşadığımızı zannederek vakit geçiriyoruz. İstanbul ile ilgili tek avuntum çok şükür, çok evliya ve mübarek insanın kabri buraya nasip olmuş.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar