Anlamıyorsunuz galiba. Adamlar ellerindeki motorlar bitene kadar(yada çok az kalana kadar) yeni modeli spariş etmiyorlar. Getiren 1-2 yer oluyor ozaman da parça sıkıntısı yaşanıyor. Bakın ben bilmiyordum ama '07 modeli '10 de getirildi diyor birisi. Hadi okadar olmasa da yeni motora başlayacak birisi ne yapsın? Yani 0 motor alayım diyorsa beklesin mi 1 yıl 2 yıl.. Ya illa 2.el alacak yada gidip birazcacık ucuzlatılmış fiyattan "iyi düşürdüm motoru" mantığıyla eski kasayı alacak. Yani işin özü buradaki satıcılar yüzsüzlüğün kallavisini yapıyorlar. Bir diğer deyişle müşteriyi resmen .....! neyse....:wiinkk:
2007 model 2010 da geldi, çunku yeni çikmisti.
Mesela muhtemelen geçen gun tartistigimiz 250cc motoru da ancak 3-4 sene sonra getirirler.
Ama bu hali hazirda satilan bir model.
Simdi satilan bir modelin, 2011 modeli yok diyemezsin.
Mesele su aslinda;
Honda Turkiye'de cbr 125 satmaya devam edecek mi?:wiinkk:
Sen usenme kafam kadar egzos koy butun grenajlari yenile arka lastik hala 4 parmak genisliginde.
Bu racing motorsa bende Valentino Rossi yim.
2007 model 2010 da geldi, çunku yeni çikmisti.
Mesela muhtemelen geçen gun tartistigimiz 250cc motoru da ancak 3-4 sene sonra getirirler.
Ama bu hali hazirda satilan bir model.
Simdi satilan bir modelin, 2011 modeli yok diyemezsin.
Mesele su aslinda;
Honda Turkiye'de cbr 125 satmaya devam edecek mi?:wiinkk:
Benim Düşüncem 125Cc Super Sport Motosikletlerin Arasında En Güzeli Olmuş.
Motosiklet Hem Sade Hemde Kaslı Duruyor Abartı Yok En Azından Ne Ducati Mi Ne Var Onun 125 Cc War Adamlar 600RR Büyük Makinaya Benzetmeye Çalışmışlar Ulan Eşşeğe Altın Semer Vursan Eşşek Eşşektir Bunu Nie İlla Bi 600Cc Benzetme İhtiyacı Duyarlar Anlamıyorum Ama Hondanın Farkı Burda İşte Motosikletin Cc Neyse Tipinide Ona Göre Çiziyor...
TEBRİKLER HONDA:cat::cat:
Benim Düşüncem 125Cc Super Sport Motosikletlerin Arasında En Güzeli Olmuş.
Motosiklet Hem Sade Hemde Kaslı Duruyor Abartı Yok En Azından Ne Ducati Mi Ne Var Onun 125 Cc War Adamlar 600RR Büyük Makinaya Benzetmeye Çalışmışlar Ulan Eşşeğe Altın Semer Vursan Eşşek Eşşektir Bunu Nie İlla Bi 600Cc Benzetme İhtiyacı Duyarlar Anlamıyorum Ama Hondanın Farkı Burda İşte Motosikletin Cc Neyse Tipinide Ona Göre Çiziyor...
TEBRİKLER HONDA:cat::cat:
Koca Ducati'yi essek yaptin ya bravo.:mrgreen: