2011 Honda CBR125R

Bence Bayilerden İstenildi Taktirde Getirte Biliceklerini Düşünüyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Mecbur getirecekler.
Eskilerin de fiyatini düsürüp elden çikarmaya bakacaklar.
Bu isler böyle olur.
Yeni model bekleyen tüketici gidip eski modeli alirmi?
Ancak bir fiyat avantaji sunacaksin ki ikna olup alsin...

en az 7.500 tl olacak gibi,daha fazlada olursa yamaha yzf R125 tek geçerim

yardım edecek kımse yokmu akıdesler. seyhan 150 motor 90 km gecınce tıtreme oluyo. nasıl cözerim bu sorunu bılen varmıdır acaba.:pr:

Mecbur getirecekler.
Eskilerin de fiyatini düsürüp elden çikarmaya bakacaklar.
Bu isler böyle olur.
Yeni model bekleyen tüketici gidip eski modeli alirmi?
Ancak bir fiyat avantaji sunacaksin ki ikna olup alsin...

uzun zamandir turkiyede bulunmadiginiz belli suan ellerinde kalanlari suanki fiyattan 1 lira assa indirmeden en az bir sene daha kasacaklar daha sonra avrupa ve diger gelismis ulkelerde elde kalmis cibirlari ucuza trye alip onlari satacaklar en son daha dunyada satilacak eski kasa kalmayinca bunlar ulkeye fener alayi esliginde giris yapacaklar

motor çok güzel de o egzoz ne öyle ya?? ama kasa olarak çok güzel cbr 125 ince olduğu için soğuk duruyordum ama bu model gelsin bakalım uyarsa alırız inş.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
uzun zamandir turkiyede bulunmadiginiz belli suan ellerinde kalanlari suanki fiyattan 1 lira assa indirmeden en az bir sene daha kasacaklar daha sonra avrupa ve diger gelismis ulkelerde elde kalmis cibirlari ucuza trye alip onlari satacaklar en son daha dunyada satilacak eski kasa kalmayinca bunlar ulkeye fener alayi esliginde giris yapacaklar

Almayin abicim.
Zorla satacak halleri yok ya.:)

Harakiri usulümü olsun yoksa kuşbaşımı:p

Her türlü cevooo...!:D Yok yok, videoyu izleyince ikna oldum:)

Almayin abicim.
Zorla satacak halleri yok ya.:)

Anlamıyorsunuz galiba. Adamlar ellerindeki motorlar bitene kadar(yada çok az kalana kadar) yeni modeli spariş etmiyorlar. Getiren 1-2 yer oluyor ozaman da parça sıkıntısı yaşanıyor. Bakın ben bilmiyordum ama '07 modeli '10 de getirildi diyor birisi. Hadi okadar olmasa da yeni motora başlayacak birisi ne yapsın? Yani 0 motor alayım diyorsa beklesin mi 1 yıl 2 yıl.. Ya illa 2.el alacak yada gidip birazcacık ucuzlatılmış fiyattan "iyi düşürdüm motoru" mantığıyla eski kasayı alacak. Yani işin özü buradaki satıcılar yüzsüzlüğün kallavisini yapıyorlar. Bir diğer deyişle müşteriyi resmen .....! neyse....:wiinkk:

F54

işte bu markaların kasması normal piyasada onca hurda varken kasarlar tabi kaç para olursa olsun bu motor satar hemde çok kim ne derse desin yani

Sen usenme kafam kadar egzos koy butun grenajlari yenile arka lastik hala 4 parmak genisliginde.

Bu racing motorsa bende Valentino Rossi yim.

10 numara makina olmuş..burdanda anlaşılıyoki honda eleştirilere kulak veriyo..buda güzel bi olay..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar