abilerim hepinizde çadır mat tulum vs kamp malzemeleri var mı ?
bende tüm malzemeler varda, ninja ile nasıl taşırım hiç fikrim yok
şimdi benim biraz aklım karıştı. :queen:
Bayramın ikinci günü 17 Kasım Salı günü,
mayildiz ise 6 -7 Kasım'da gitmekten bahsediyor.
ben cumartesi günü 14:00'e kadar çalışıyorum, kadıköy'den yola çıkıp yalova'ya gelmem 16:00'yı bulur diye düşünüyorum dolayısıyla bnim gelme ihtimalim zayıf. (gece kamp yerini bulmakta zorlanabilirim, gezi günü birlik olsa bile sizlere yetişmem zor olur o saatten sonra)
İşin kötü yanı bayramdan sonraki cumartesi günüde (20 Kasım) çalışıyorum
şimdi bu gezi 6 - 7 kasım yada 7 -8 kasım'da yapılsa bile bayram'ın ikinci günüde ayrı bir gezi yapamaz mıyız?![]()
bu arada çadır fiyatlarına da bakmış oldum..
Kış mevsimi gece ayazlarına karşı rüzgar ve soğuğa karşı özellikli çadır, aynı şekilde uyku tulumu, kibrit, çakmak, çıra, gece ısırası mümkün olan sivrisinek böcek vs.. karşı vücut spreyi..... :mrgreen:
devam..
arkadaşlar yapmayın.
bant.. çıra.. bunlar çokta gerekli şeyler değil. hoş yeriniz varsa ve içiniz rahat edecekse alın tabi de..
kışın sivri sinek olmaz böcek ilacına gerek yok diyecem ama göl kenarı belli olmaz tabi.
bir ilk yardım seti olmazsa olmaz mesela.
herneyse tecrübeli arkadaşların yaptığı bir liste vardır mutlaka :cat:
ayrıca kamp yapılacaksa yakındaki bir köye yada jandarmaya bildirmekte fayda var, acil bir durum olursa kamp yapıldığı bilinmeli.
Arkadaşlar Hiç Telaş Yapmayın O Kadarda Zor Değil.
Biz Geçen Sene 3 Arkadaş Konya-Beyşehir Gölünü Kenarına Çadır Kurmuştuk 3 Gece Kaldık Ve Çok Rahattı Sadece Sinekler HariçBir Cadıra 3 Kişi Gayet Güzel Sığdık 1 Tane Pompalı Aldık Yanımıza Ne Olur Ne Olmaz Allah'ın Dağı Siz De Tedbiri Elden Bırakmayın Tedbili Mekanda Ferahlık Wardır Geceleri Çadırın Etrafına TEZEK Yakıoduk Sinek Yılan Böcek Felan Gelmesin Die Bide Çadırın Etrafına TOZ NAFTALİN Serptik Akrep Felan Kokusuna Gelmez Çünkü Gündüzleri Gölde Balık Tutup Akşamları Güzelce Kızartıp Yiyoduk Herşeyimiz Wardı TÜP TAVA YAĞ Aklınıza gele bilicek bütün malzemeler Wardı.
Gidicek Olanların Sadece Gitmek İstemeleri Yeter...
güzel bir güzergah ama cuma çıkman katılımın azalmasına sebep olur bence katılmayı düşünenlerle konuşarak ortak bir tarih alın yada gördüğüm kadarıyla arkadaşlar bayram gitmek istiyor ona göre bi organize yapsan bizde gelsek meselabu arada çadır fiyatlarına da bakmış oldum..