1000 TL Altı Motor Tavsiye Edermisiniz..2. EL

Arkadaşlar 900TL ye kadar bütçem var bi motor almak istiyorum ama karar veremedim..sizin tavsiyelerinizi değerlendiricem..

bu fiyata kimse fikir veremez versede tatmin edici olmaz sen en iyisi www.sahibinden.com vs.. sitelere gir ve oradan kendin arastır bulunca fikir danışmak için burdan yazabilirsin.

aldığın motoru geri verdiysen,diğer topiğine yazıpta zamanımızı harcama:silent:

uag 125 lerden alabilirsin. araştırırsan bulursun yarı otomatiklerde var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

burda konu açaların yarısı lak lak ben konuyu açtım ybr tavsiye ettiler gittim onu aldım bunların ne parası var ne de ...

dostum üşeniyorsan yazmassın olay bu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 ----------

burda konu açaların yarısı lak lak ben konuyu açtım ybr tavsiye ettiler gittim onu aldım bunların ne parası var ne de ...
kardeşim akıl seviyeni çözemedim benim sorduğum soru ne senin yazdığın cvp ne ? hem sen milletin cebindeki parayı nerden biliyorsun?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mondial 125 mt

dostum üşeniyorsan yazmassın olay bu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 ----------

kardeşim akıl seviyeni çözemedim benim sorduğum soru ne senin yazdığın cvp ne ? hem sen milletin cebindeki parayı nerden biliyorsun?

yaşın kaç bilmiyorum

diğer topiğinde sana yardımcı olmaya çalışıp sorularına cevap verirken sen burada başka bir motor tavsiyesi istemişsin.

sen git yine yarısının parasını ver ruhsatı üzerine alma,altından motoru alsınlar aklın başına gelsin.

sonra burda topic açıp sızlanma:pr:

hangisi çin malı değilki..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------

şu iki motoru bana önerirmisiniz bi bakın ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-skygo-sg-125-150-cc-skygo-32773847/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-skygo-sg-125-150-cc-skygo-32773847/detay

coşkun hocam.....boşver be...yazdığına değmez....
şu iki motor deyip aynı ilanları koyana akılmı? fikirmi verilir???

bir arkadas activası var 39 binde şase kaynaklı gümüş gri muayenesi yok 950ye bırakıo

bu forumda herkes artist kimsenin amacı yardım etmek ilgilenmek değil.biri diyo boşver yazdığna değmez..başkası diyo motoru alsınlar aklın başına gelsin..şu işe bak !! ne biçim insanlar var..

arkadaşım pioneer var 200 cc çok kaliteli çinli onlardan al birtane.sağlam motordur kendisi.

abicim adam 1.000 tl. altı diyor, sen ne öneriyorsun yaa :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 ----------

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) mehmetay18, saraclar59, gkhncokunlu, askon+

Sinan abiye cevap hakkı doğdu şimdi burda :) askon oyacak seni tamer abi :)

abicim adam 1.000 tl. altı diyor, sen ne öneriyorsun yaa :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 ----------

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) mehmetay18, saraclar59, gkhncokunlu, askon+

Sinan abiye cevap hakkı doğdu şimdi burda :) askon oyacak seni tamer abi :)

ya ben rakamı görmemişim kardeşim :queen: sinan ustanın motor zaten MT de tek :pale: benim olsa 2500 den aşağı vermem :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar