Acill ab+ ankara numune yaşam savaşı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ACİLL ACİLL hüseyin birinci arkadaşımız dün akşam tandoğanda motosikletiyle kaza geçirdi kendisi şuan ankara numune hastanesi acilde hayati tehlikesi var acil ab+ kana ihtiyacı var başka kan grubuda olur kızılay değiştirme yapıyomuş ama ab+ şart lütfen hayat meselesi arkadaşlarınızada duyurun numune acile gelip 0538 4899095 noyu ararsanız bir hayat kurtaracaksınız

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun, kan veremiyorum. verebiliyor olsam, takas için gelirdim.

güncel

kan vermek için en son ne zaman kan vermiş olmak gerekiyor arkadaşlar 2 ay mıydı bilen varsa yazarsa sevinirim..

sevgili arkadaşlarım ben hüseyin birinci ilginiz sayesinde aranılan kanlar bulundu ve artık hayata tekrar tutundum tüm ilgilenen arayan soran arkadaşlarıma sonsuz teşekkürleri bir borç bilirim allah hepinizden razı olsun sağolun varolun
bu gün itibariyle taburcu oldum yaşam savaşını ben kazandım :)

Çok büyük geçmiş olsun
Aramıza döndüğünüze sevindim :)
umarım bidha böyle bir şey yaşamıazsınız

geçmiş olsun.....
umarım tamamen sağlığına kavuşmuşsundur...

maalesef sağlığıma tam olarak kavuşabilmem için 2 sene kadar bi zaman geçmesi gerekiyormuş ondan sonra bile tam olarak diğer bacağım gibi olamayacakmış :pale:

ankara gibi yerde aman dikkatli kullan kardeşim bende 1,5 yıldır ankara trafiğideyim kaos gibi olabiliyor.Allah yardımcın olmuş, çoook büyük geçmiş olsun.umarım yaşamazsın böyle bi olay bidaha :rendeer:

ne gibi kalıtsal bişey olması söz konusu ki acaba?

teşekkürler öncelikle iyi niyetlerin ve dileklerin için şöyleki komple kalça kemiğim tuzla buz olmuş onun için kalçamdan dolayı sakat kalma ihtimalim olduğu söylendi maalesef:pale:

yapma abi deme bunu işte yaa:pr: off allahım sen büyüksün
inşallah o ihtimal gerçekleşmez ve sapasağlam bir motorcu kardeşimiz olarak yoluna devam edersin :rendeer:
allah yar ve yardımcın olsun kardeşim benim:)

sağolasın kardeşim benimde en büyük dileğim bu daha gezilecek çok yer var yaşasın motor kardeşliği

geçmiş olsun. inşallah bir an evvel bacağınız iyileşir. mümkün olmayan bir şey yoktur moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

geçmiş olsun...ama şunu söylemeden edemeyeceğim..OLUMLU düşünün...sakın ha sakat kalabilirim diye düşünmeyin..iyi olacağım.eski halime döneceğim.bişeyim yok gibi düşünün sürekli...bilim adamları olumlu düşünenlerin işlerininde olumlu gittiğini ispatlamışlardı....

Forumdan Uzaklaştırıldı
maalesef sağlığıma tam olarak kavuşabilmem için 2 sene kadar bi zaman geçmesi gerekiyormuş ondan sonra bile tam olarak diğer bacağım gibi olamayacakmış :pale:

geçmiş olsun,
Edirne taraflarına gelme ihtimalin olursa sana bir profesor adı verebilirim.
tozdan adam yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar