- Konu Yazar
Gene depreştim durun şimdi...Bu cenaze, protesto sırasında ve sonrasında olanlar için benim de ekleyeceklerim var.
Protestonun yapılmasına karşıydım ve bu yüzden de katılmadım bile. Çünkü kimileriniz bilir, Murat protesto olayları için, doğru dürüst hiç bir zaman yapılamadığından, insanları madur etmekten ileri gitmediğini söylerdi hep...Ve gene haklı çıktı.
Cenazeden sonrada kimlerin ne yaptığı umrumda bile değil açıkçası. İster tuvalete gidin, ister aleme...
Kim bilir belki çok efkarlanıp bir iki tek atmak istemişsinizdir ya da o günün verdiği hüzün sizi boğmuştur çarpışan arabalara binmek istemişsinizdir. Herkesin üzüntü kavramı farklıdır.
Verdiğiniz helallik, ettiğiniz iyi niyetli tüm dualar bana yetti. Bu yüzden geldiğiniz için de çok teşekkür ediyorum..
Ama bir kaç konuda çok kızgınım! Murat'ı küçük düşürdünüz, O'nu tanımayan insanlara O dahil motorcuları kötü lanse ettirdiniz, tebrik ederim...
En azından 3-4 saatlik süren bu olaylarda adam gibi adam olsaydınızda gerçekten Murat'ı sevenlerin acısına acı eklemeseydiniz. Olamıyorsanızda keşke gelmeseydiniz, eksikliğinizi emin olun ki hiç hissetmeyecektik!
Protestoda "Murat" adı altında, insanların kendini göstermek istercesine hal ve tavırları, muhabbetler, kahkahalar atan yüzler aklımdan hiç gitmeyecek...
Cenaze ve protesto sırasında yapılan bütün bu şuursuz hareketleri kim olursa olsun hazmedemez, hele ki ölen kişinin yakını iseniz!
Keşke biraz olsun empati kurmayı öğrenmiş olabilseydiniz...
Kardeşim bu konuda sen varken bize laf düşmez ama zaten gerekenleri yazmışsın.
tamam emin ağabey
Çıkarken burdan yazarsan sizi beklerim ben 5 dkkda oradayım zaten
Ben 5 i çeyrek geçe gibi dış avludaki geçidin altında cami görevlilerinin odasının olduğu tarafta olurum muhtemelen, Halis abide erken gelecek, aralıksız 27 saattir uyumuyorum ayrıca geri eve dönene kadarda tahminen bu zaman 35 saati bulacak, ama 3 arkadaşımız özellikle benden rica ettiler onları saat 4 buçukta arayıp uyandırmam için : )