=mehmetay18;2129741]Abicim çok geçmiş olsun, hakikaten nazar oldu senin motora.. Eğer hukuki yollardan halledemezsen sorunu, her türlü yanındayız biliyorsun :cat:
Abi acep nasıl bi hasar oldubelki bn düzeltcek birini bulurum biliosun etrafmda çok fazla usta mevcut
:bounce:
Ya Tamer ne uğraşıyorsun,al bi çakma yoşi tak gitsin.Gürül gürül dolaşırsın.Eray geçenlerde 150 TL ye var diyordu.Bende bu gidişle ondan alacağım.Kartal da ercan yapıyor bildiğim kadarıyla.Bir türlü fırsatını bulup gidemedim.
motoru tamir ettirdikten sonra bence sen direk bu sigorta şirketini değiştir. nedir bu ya böyle eziyet mi olur, beni bu kadar bekleticekler çoktan basmıştım o sigorta şirketini..
benim motor park halindeyken devrilerek yanındaki motorun egzosuna çarptı ve kafa grenajı komple kırıldı, toplamda 730tl masraf vardı.
hasar ihbarı yapıldıktan 1 gün sonra eksper geldi. ilk başta hasarı ben cepten karşıladım 15 gün sonra paramıda aldım. (645tl geri ödediler muhafiyetten dolayı)
servis işçilik olarak 100tl eklemişti faturaya, sigorta şirketi (anadolu sigorta) eksperi hiçbir şeyde güçlük çıkarmadı.
belkide vurkaç diye ihbarda bulunmalıydın ama bu durumda muhafiyete giriyor diye biliyorum.
arkadaşlar yazılarınızda kin ve nefreti körükleyecek, tahrik edici şeyler yazmayın. bi kazadır olmuş, hoş bir durum değil ama telafisi mümkün sonuçta. cana gelmedi ya, gerisi bi şekilde hallolur.
öncelikle cevabım geç olduğu içi özür dilerim,ayrıca öok geçmiş olsun allah beterinden saklasın,fakat er 5 inize nezaman tiger firmasından fiyat sordunuz ayrıca bayilerimizde şuan olmayan bu modeli hangi ilana istinaden size vereceklerdi onuda anlamış değilim,ilan tarihlerine baktınızmı bir yanlışlık olmasın yada elinde kalan eski mamulmu acaba,tabiki bayileri korumaya yönelik bir politika gütmemiz en doğal hakkımız ama soylediğiniz ucurum rakam inanın beni çok şaşırttı bunu bir netleştirirsek sevinirim inanın düşündüğünüz zihniyette ne tutturursa kar sayan bir zhniyete sahip firma olmadığımızdan dolayı şaşırdım genede bilgilendirdiğiniz içib teşekkür ederimkazanın ardından neredeyse tam 1 ay olucak,biz hayla sagolsun AXA sigortadan sonuç bekliyoruzale: kardeşim madem haklıyım neden bekletiyorsunuz.egzoz delinmiş yamulmuş exper tamir olurmu diye araştırıyormuş.Kendi işinizin peşine düşmezseniz vay haline.2 hafta serviste kaldı motor hiç değişen bir durum yok malesef :silent: sigorta şirketinin gönderdiği experi 2 günde bir arıyorum mecburen ama değişen bir durum yok.Bursa Tiger egzoz üretici firma ile görüştüm telefonla kazan delindiyse egzoz komple degişmesi lazım diyor 275 euro fiyat istiyor :cyclopsan sigorta şirketine olayı izah ediyorum fiyat araştırmasına devam ediyoruz diyor,biz size en yakın zamanda döneceğiz diyor ne zaman bu yakın zaman acaba.zaten birde ödemeyi hemen yapmıyorlarmış ben masrafı cepten karşılayacağım sigorta artık bana ne zaman öder Allah bilir.
exper!e diyorum aynı degerde başka egzoz alsam olurmu diyorum araştırmamız lazım diyor.nasıl olsa çıkan egzoz'u alacaksınız benim farklı egzoz takmam sizi neden ilgilendiriyor diyorum tutanakta Tiger egzoz yazıyor diyor Allah Allah.Birde motoru servise değilde başka bir tamirhaneye götürüp motoru yaptırayım diyorum bizim anlaşmalı oldugumuz yerlere götürmeniz daha iyi diyor.eskiden böyle durumlar yoktu.kaza masrafını öderdi sigorta sen nerede istersen orda yaptırırdın aracını yenimi çıktı bu uygulamalar yoksa kafalarına göre ne tuttururlarsa mı?
bize dün akşam egzoz araştırırken sahibibnde.com da dikkatimi çekti tiger egzoz almak için aradıgım firmenın ana distribitörünün ilanı dikkatimi çekti benzer egzoz 150 euro yazıyor o da ilginç.kazıklanmamak elde değil kardeşim.motorun arka peg ezilmiş exper bunun yayı var o düşmüş diyor :silent: servise diyorum ne diyorsun bakarız diyor zaten bakmakla yetiniyor sağolsunlar icraat yokale:
gidonu artık es geçtim bir arkadaşa yaptırırım artık zaten onuda düzelsin demiş serviseale:
sonuç şu ki Kawasaki motosikletin varsa servisin yanına uğramıyacaksın çünkü satmaktan başka ve yağ değiştirmekten başka faydaları yok gibi ben öyle gördüm.
fikir almak isterim arkadaşlardan ER 5 'e Tiger egzoz harici hangi egzoz'u taksam daha iyi olur orjinal egzoz hariç.hafif sesli olması tercihim insanları rahatsız etmiyecek derecede.mesela yoshimura taksam nasıl olur deneyen varmı acaba.fikir fikirden üstündür :cat:
öncelikle cevabım geç olduğu içi özür dilerim,ayrıca öok geçmiş olsun allah beterinden saklasın,fakat er 5 inize nezaman tiger firmasından fiyat sordunuz ayrıca bayilerimizde şuan olmayan bu modeli hangi ilana istinaden size vereceklerdi onuda anlamış değilim,ilan tarihlerine baktınızmı bir yanlışlık olmasın yada elinde kalan eski mamulmu acaba,tabiki bayileri korumaya yönelik bir politika gütmemiz en doğal hakkımız ama soylediğiniz ucurum rakam inanın beni çok şaşırttı bunu bir netleştirirsek sevinirim inanın düşündüğünüz zihniyette ne tutturursa kar sayan bir zhniyete sahip firma olmadığımızdan dolayı şaşırdım genede bilgilendirdiğiniz içib teşekkür ederim
saygılarımla