Başbakanlıktan gelen istek!!!

İyi günler arkadaşlar geçen gün bi zarfı bizim bina görevlisne 14 numaralı daireye kesin verilecek diye teslim etmişler.İlk kabul etmeyelim filan dedik sonra G.antep bölge müdürlüğü yazıyo aradık TUİK (Türkiye istatistik kurmu) den gönderilimiş Türkiyede 13.000 ailden biriymişiz aylık bütün giderlerimiz yazılmalıymış et,süt,araç yakıtı :),giyim, elektrik su faturaları, pazar masraflarmız aklınıza gelen herşey.1 ay boyunca bütün gelir giderlerimizi eksiksiz istediler bizde babam esnaf olduğu için sıcak bakmadık :) ama 751 lira cezası var dediler.Sizede hiç böle zarf geldimi geldiyse ne yaptınız bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler..:rendeer: Unutamadan sölim bu araştırma emeklılerin askeri maaşla çalışanların ücretlerini belirlemk içinmiş yoksulla zenginin farkını kapatmak içinmiş.

Son düzenleme:
bence TUİK i falan bi ara sor, böyle bir uygulamanız var mı diye.
bu tür şeylerde çok dikkat edin, daha dün kuzenim anlattı, aynen bu şekilde bişeyler yollayıp,şu şu bankaya gidip hesaba para yollayın, telefonunuz dinlenio, kayıtlarınızda bişeyler bulunmuş bilmem ne die, makbuzu atmayın devlet size geri yollicak falan baya inandırıcı bişeyler anlatmışlar, 9 milyar uçmuş.
çok dikkatli olun bence.

bence TUİK i falan bi ara sor, böyle bir uygulamanız var mı diye.
bu tür şeylerde çok dikkat edin, daha dün kuzenim anlattı, aynen bu şekilde bişeyler yollayıp,şu şu bankaya gidip hesaba para yollayın, telefonunuz dinlenio, kayıtlarınızda bişeyler bulunmuş bilmem ne die, makbuzu atmayın devlet size geri yollicak falan baya inandırıcı bişeyler anlatmışlar, 9 milyar uçmuş.
çok dikkatli olun bence.

Aynı şekil bizde ondan çekniyoduk kadın bi yapıştı bırakmıyor:) gelen zarfta direk ankaradan evimizin adresine gelmiş.İl il bölge müdürlükleri var aradık teyit ettirdik görecez bakalım:).Eger kabul edilmesse cep telefonundan veya işyerinden buluruz demişler..1 ay eve gelip bizimle konuşacaklarmış bide 4 kişi olduğumz için Türkiyenin %15- 20 sindeymişiz :)

Bina görevlisi bunu imza karşılığı mı almış? Sana tebliğ edilmiş sayılıyor mu o belge?
Bu ne iş ya, şu bilgileri bize ver yoksa şu kadar lira ceza :silent:

Şimdi sen benim dediğimi yapma ama ben olsam o evrağı 5-6 parça halinde yırtar ilgili adrese o şekilde postalarım.

Son düzenleme:
Biz evde yoktuk hastane işimiz vardı.Kapıcıya kesin verilecek demiş imza filan attırmamış sonra kadın yine geldi zarfı aldınızmı diye :) 4-5 defa gelip gelip gitti.Yok dersek yasal işlemi varmış:silent:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kadin bir daha geldiginde polis çagirin.
Polis gelene kadar da oyalayin.
Karakolda anlasilir mevzu...:wiinkk:

Bu işde bir dolandırıcılık seziyorum, polis merkezine bir danışın olay çözülür zaten..

Hadi tutki gercek

TUIK enflasyonu belirler iken listesinde bulunan urunlerden bir kac ornek

Kus yemi

Iskarpin

Makyaj aynasi

Kirk yilda bir ihtiyaciniz olacak urunlerin fiyat artislarindan salak sacma enflasyon artris degerleri cikariyorlar.

TUIV dunyadaki essiz ozelligi ile tek istatistik kurumudur. Once istatistik sonucunu belirler , sonra ondan geriye hareket ederek ona uygun istatistik yaratir:)

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Hangi kanunun kaçıncı maddesine dayanarak 751 TL. cezası varmış.:queen:

Hangi kanunun kaçıncı maddesine dayanarak 751 TL. cezası varmış.:queen:

bilgileri vermediğimiz için ceza kesilirmiş.. bu direk başbakanlıktan olduğu için kesin yapılmalıymış .. Vay şanısmızı 70 milyonda bizi buldu:). 100 lirayı zengin ne kadarda harcıyomuş maddi durmu olmayanın kazanma oranı hesaplanacakmış bisürü şey yazmışlar

rica etsem gelen metni taratıp koyarmısınız?

Devlet her zaman millet için var olmalı

Sevgili arkadaşım bu konu gerçektır. Dolandırıcılıkla falan bir ilgisi yok. Devlet istatistik kururumu bu işi sıkça yapar. Buna benzer bir konu ile ben üç sene uğraştım. Yetkililer senede 3-4 kez gelip anket sorularını cevaplamamızı istıyolardı. Bunların belirledikleri tarıhlerde de biz evde beklemek zorunda kalırdık. Birde işin en kötü yanı eşim annesi babası rahatsız olduğu için senenenin yaklaşık yarısını Rize de geçirirdi. Çocuk okulda. Ben işte olduğum için çok sıkıntı çekmiş ve artık patlamıştım. Bir defasında hiç konuya aldırmadım. Evde bulunmadık. Bize uyarı mektubu geldi . Verilen numaradan İsmi belirtilen bir bayanla belli bir süre içinde görüşüp mazeret beyanında bulunmazsam beni 750 TL. lik öpecekleri söylediler. Bende yarım maaş gitmesin diye kuzu kuzu evde gekleyip günlük mesaimden vazgeçmiştim. Demekki bu konu birazdaha geliştirilmiş ve giderlerin dökümünu istiyolar. Neticede tereddüt ettiğiniz bir konu varsa size verilen belge üzerinde danışabileceğiniz tel. noları vardır. Oradan detay hakkında bilgi alabilirsınız. Ama ben bu işi yapamam desenizde mecbur tutulacağınızı untmayın. Size kolay gelsin..

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Bu ne saçmalık ne mecburiyetim var denek olmaya.

751 cezası varsa bir geliride olmalı buna zaman ayarıcaksınız yani devlete hazır istatislik sunacaksanız ben olsam beleşe yapmam:mrgreen:

Sevgili arkadaşım bu konu gerçektır. Dolandırıcılıkla falan bir ilgisi yok. Devlet istatistik kururumu bu işi sıkça yapar. Buna benzer bir konu ile ben üç sene uğraştım. Yetkililer senede 3-4 kez gelip anket sorularını cevaplamamızı istıyolardı. Bunların belirledikleri tarıhlerde de biz evde beklemek zorunda kalırdık. Birde işin en kötü yanı eşim annesi babası rahatsız olduğu için senenenin yaklaşık yarısını Rize de geçirirdi. Çocuk okulda. Ben işte olduğum için çok sıkıntı çekmiş ve artık patlamıştım. Bir defasında hiç konuya aldırmadım. Evde bulunmadık. Bize uyarı mektubu geldi . Verilen numaradan İsmi belirtilen bir bayanla belli bir süre içinde görüşüp mazeret beyanında bulunmazsam beni 750 TL. lik öpecekleri söylediler. Bende yarım maaş gitmesin diye kuzu kuzu evde gekleyip günlük mesaimden vazgeçmiştim. Demekki bu konu birazdaha geliştirilmiş ve giderlerin dökümünu istiyolar. Neticede tereddüt ettiğiniz bir konu varsa size verilen belge üzerinde danışabileceğiniz tel. noları vardır. Oradan detay hakkında bilgi alabilirsınız. Ama ben bu işi yapamam desenizde mecbur tutulacağınızı untmayın. Size kolay gelsin..

anladım abi sagolun ama çok saçma. sizde 13 000 denmişiniz demek :queen:

Hadi tutki gercek

TUIK enflasyonu belirler iken listesinde bulunan urunlerden bir kac ornek

Kus yemi

Iskarpin

Makyaj aynasi

Kirk yilda bir ihtiyaciniz olacak urunlerin fiyat artislarindan salak sacma enflasyon artris degerleri cikariyorlar.

TUIV dunyadaki essiz ozelligi ile tek istatistik kurumudur. Once istatistik sonucunu belirler , sonra ondan geriye hareket ederek ona uygun istatistik yaratir:)

enflasyonun alayı yalan. eskiden hatırlarım, ailecek markete gidiceğimiz zaman heyecanlanırdım aburcubur alıcaz diye. markete gider tepeleme doldururduk market arabasını, hatta yetmez 2.ye geçerdik bazen. kasada 100tlyi geçtimi babamdan fırça yerdik. şimdi makarnayı bile fiyatına bakarak alıyoruz ama yok, arabanın yarısı boş 150tl kasada. market arabalarını büyüttüler heral:)
yada somut örnek, sene 2002 et 6tl, şimdi hiç bilmiyorum alakamız kalmadığı için
yada 3 seneki önceki örnek. bi ara antep fıstığına sarmıştım, her hafta eve gelirken alırdım, fiyatı 14 tl idi, geçen gün aliyim dedim 28tl, çekirdek alıp yola devam:)
yada yada yada hepimizin bildiği benzin fiyatları. hiç örnek vermiyim çok iyi biliyoruz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kimse kimseden zorla bişeyler yapmasını isteyemez..... Saçmalamaya başladılar....

Asıl bizim onlarda ücret talep etmemiz lazım... Bir emek veriyoruz... Bilgi veriyoruz..Karşılığını ödemeleri gerek.....:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar