Mondial Mondial MR 250 Destro Kullanıcıları

Hayırlı olsun arkadaşım en sonunda + ve - lerini yorum yapacak bir kullanıcı oldu ehehe :)

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler fotoları bekliyoruz

Bir şey dikkatimi çekti, otopsici arkadaş da söylemişti zaten, 9. sayfada motorun MR150 ile yanyana fotoğrafı var. Fotoğrafta MR 150'den bile biraz daha ufak duruyor. Bu boyutta 250 cc bir motor bence gayet iyi performans gösterecektir. Son sürat çok fark etmese de hızlanmalar gayet iyi olacaktır bence.

@otopsici:

doğrusu motoru bende çok merak ediyorum, yerinde inceleme şansım olmadı. fikir vermesi açısından eğer imkanın varsa 650comet ile yan yana bi fotoğrafını çekebilir misin?

tşk :)

Bir şey dikkatimi çekti, otopsici arkadaş da söylemişti zaten, 9. sayfada motorun MR150 ile yanyana fotoğrafı var. Fotoğrafta MR 150'den bile biraz daha ufak duruyor. Bu boyutta 250 cc bir motor bence gayet iyi performans gösterecektir. Son sürat çok fark etmese de hızlanmalar gayet iyi olacaktır bence.

O fark sadece depo yapısından kaynaklanıyor, canlı olarak kıyasladığında biraz daha heybetli duruyor MR250.

Otopsici arkadaşım,

Hepimiz çatladık burada, çık şöyle mahallede bir turla çekiş, titreşim, vitesler vs. kendini belli eder. Zaten GT650'den tecrübelisin anlarsın hemen nasıl gittiğini. En azından milletin merakı bir nebze olsun diner. Hava açınca uzun uzadıya tekrar test edersin. Bende olsa evde oturamam yahu :).

Otopsici arkadaşım,

Hepimiz çatladık burada, çık şöyle mahallede bir turla çekiş, titreşim, vitesler vs. kendini belli eder. Zaten GT650'den tecrübelisin anlarsın hemen nasıl gittiğini. En azından milletin merakı bir nebze olsun diner. Hava açınca uzun uzadıya tekrar test edersin. Bende olsa evde oturamam yahu :).

aga denemeye fırsatım olmuyor ben sağlık memuruyum neredeyse hiç zamanım olmuyor 4-5 gündür bir kere boş kaldım ondada gün boyunca yağmur yağdı işten daha yeni geldim motosiklet halen aldığım dükkanda çıkarmadım halen dışarıya
ama sesi filan acayip tatmin edici çalışması filan çok hoşuma gitti sadece binip üzerine sürmedim o kadar
çalıştığında fazerin orjinal egzostu ile çalışıyormuş gibi ses çıkarıyor bi olduğu yerde badinaj çektirdim gücü bence tatmin edici gibi geldi ama dediğim gibi sürmeden hiç bişey diyemem

Peki üzerindeyken boşta devir yükseltince titreşim falan oluyor mu ? Titreşim derken neyi kastettiğimi anlıyorsun, Çin tipi titreşim.

Peki üzerindeyken boşta devir yükseltince titreşim falan oluyor mu ? Titreşim derken neyi kastettiğimi anlıyorsun, Çin tipi titreşim.

titreşim olduğu yerde gaz verince var ama o titreşim benim gt 650 de de var o yüzden çinliler gibi titriyormu derseniz o kadar bilmem

titreşim olduğu yerde gaz verince var ama o titreşim benim gt 650 de de var o yüzden çinliler gibi titriyormu derseniz o kadar bilmem

sanırım titreşim olayı yok denecek kadar az var o zmn gt 650 deki gb titreme varsa ? yola cıktıgınızda anlaşılacak bir oaly aslında. boşta az da olsa cogu motor titrer.

Peki durduğu yerde rölanti sesini videoya çekme imkanınız var mı en azından sesini duysak şimdilik

motor literatürüne "Çin tipi titreşim" diye bir tanımda girmiş oldu böylece :p

arkadaşlar biraz sabredin yahu, vakti olunca test edip yazar :) daha aldığı dükkandan evine getirmeye vakit bulamamış :)

Dün bayide özellikle baktım ama Destroda arka süspansiyon ayarı yok maalesef. 150 MCde ise sertlik ayarı yapılabilen süspansiyon var.

Tekrar bayiye gittim. Fakat farklı bir bayiye. Orada Mondial 150 MC,Mondial 125 MH Drift ve Mondial 150 MR vardı. 150 MR hoşuma gitti. MR 250 Destro'dan vazgeçtim. Pazartesi inşallah teslim alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar