Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 haftadır scooter arıyorum forumları okumaktan başım ağrıdı gözlerim boz<uldu sağlam olsun kaliteli ve güçlü olsun 125 cc olsun scooter yok yok yok bulamadım bws 125 hariç önerirmisiniz
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mondial 150rf bende vardı kawasakımı almadan once cok memnundum herkesı tokatlarsın gazlama anlamında az benzın yakar dag taş gezdım ben onla 140 yapıyor tam kadran.
arkadaşlar mondialler çin malı pek güvenemiyorum alıcam satmıcam motor ölene kadar kullanmayı düşünüyorum 8 sene rahat gitsin sağlam kaliteli olsun ben kymco süper 8 düşünüyorum şuanlık
2 haftadır scooter arıyorum forumları okumaktan başım ağrıdı gözlerim boz<uldu sağlam olsun kaliteli ve güçlü olsun 125 cc olsun scooter yok yok yok bulamadım bws 125 hariç önerirmisiniz
Agility city bence en güzel alternatiflerden birisi. Yakından çok heybetli ,kaliteli ve lastik ebatında 125 cc de rakipsiz sanırım... Lastik ebatıda scooterda en önemli detaylardan birisidir.
Ben şu anda 16" jantlı people s200 kullanıyorum çok memnunum. Hatta s200 de tavsiye ederim. 200 yazdığına bakma 160 cc dir.