Kenan Sofuoğlu İlk GP'sine Çıkıyor

Kenan Sofuoğlu 31 Ekim Portekiz GP'sinde Moto2 kategorisinde piste çıkacak.

2010 Dünya Supersport Şampiyonası'nı Şampiyon olarak tamamlayan gururumuz Kenan Sofuoğlu 31 Ekim 2010 Tarihinde Portekiz'de düzenlenecek olan MotoGP Şampiyonası'nın sondan bir önceki yarışında Moto2 kategorisinde piste çıkacak.

Moto2'de yarışacak olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Kenan Sofuoğlu: "Technomag-CIP Takımı kazanabilecek bir motosikleti olduğunu bu sezon kanıtladı. Bana verdiği şans için Takım menajeri Alain Bronec'e teşekkür ediyorum" dedi.

Alain Bronec ise: "Öncelikle Kenan'ın 2. Dünya Supersport Şampiyonluğu'nu kutluyorum. Kendisini takımımızda görmekten çok mutluyuz. Son iki yarışta gerçek bir değişim yaratmış olacağız. Takımım ve Kenan buna hazır" dedi.

Kenan Sofuoğlu, Moto2 San Marino Grand Prix'sinde kaza geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 19 yaşındaki Japon sporcu Shoya Tomizawa'nın yerine Fransız takımı Technomag-CIP Takımı'nda antrenmanlara başladı. Yarışta Siyah, beyaz, ve mavi renk ağırlıklı tulum giyecek olan Kenan Sofuoğlu'na şimdiden yarışta başarılar diliyoruz.

Kenan Sofuoğlu 31 Ekim Portekiz yarışından sonra 7 Kasım'da İspanya'da koşulacak olan 2010 MotoGP Sezonu'nun kapanış yarışında da start alacak.

Kaynak:Haber Havadis

Ekli dosyalar

• 69063_461598402472_749037472_5665432_420100_n.jpg
    69063_461598402472_749037472_5665432_420100_n.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 14,979
Kenan'a yeni takımı ve motoru ile yeni kategorisinde bir ilke daha imza atmasını bekliyorum.
hayırlısı olsun...
31.10 da ki yarışı canlı nereden seyredebiliriz ?

Hayırlısı bakalım, umarım sorunsuz ve dereceli bir yarış geçirir. Nerede yayınlanacağı ile ilgili bir bilgisi olan var mı ? Eurosport vermiyordu sanırım.

bildiğim kadarıyla eurosport2 veriyor. digiturk'te bulabilirsiniz. d-smart'ta var mı bilmiyorum.

Bildiğim kadarıyla eurosport 2 vermiyor. Eurosport un moto gp kategorisindeki yarışlar için yayın hakkı bulunmuyor.

Eurosport spikerinin son yarışta söyledigine göre moto2 eurosport'ta yayınlanmayacakmış.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kenan'i yavas yavas buralara isindirmaya baslayayim ben.
Ilk olarak fransizcayla baslayalim.:mrgreen:

ya şu işe bir son verseler artık. yada eurosport 2 izleye bilen biri görüntüleri kayıt etse int. yüklese bizde izleye bilsek allah rızası için ne güzel olur ya.

Arkadaşlar yarışı hangi Tv kanalında izleyeceğiz öğrenen arkadaşlar bilgilendirsin lütfen.

Super Moderator
Türkiye'de malesef herhangi bir kanaldan seyredilemiyor, şu adresteki kanallardan birine uydu..vb ile ulaşabilirseniz (ki çoğu kanal Türkiye gibi sadece MotoGP'yi değil, tüm organizasyonu yayınlıyor) seyretme imkanınız olabilir.

http://www.motogp.com/en/MotoGP+Basics/tv_broadcasters

Ayrıca internet üzerinden yayın aktaran sitelerden...vs de izlemek mümkün olabilir.

başarılar kenan a...

zate zar zor izliyoduk şimdi hiç izleyemiyeceğiz...

şimdi verdiğiniz linkteki yayıncı kuruluşlara bakıyordum, türkiyede ntv gözüme takıldı...acaba ntv hala yayın hakkını elinde bulunduruyor mu acaba?

Son düzenleme:
Super Moderator
NTV yayın hakkının bu sezonluk sahibi, sanırım bütün yarışları NTV Spor'dan yayınlıyorlar ama NTV sadece MotoGP kategorisini yayınlıyor, Moto2 ve 125cc zamanlarında Avrupa liglerinden maçların 3.-4. tekrarları daha çok ilgi çekiyor bizde...

bende belki bir şans kenanın ilk yarışı diye verebilirler diye düşündüm. Acaba ntv ye mail mi atsak lütfen şu yarışı gösterin diye :)

Super Moderator
Aslında mantıklı... Bildiğim kadarıyla resmi olarak yayınlama hakkına sahipler, isterlerse yayınlayabilirler.

Kenan'ın bu arenadaki ilk yarışı için de güzel bir jest olur yayınlamaları.

Hatta bu vesileyle umarım gelecek sene MotoGP yayını için de daha çok talep olur, daha uygun yayın düzenleri gerçekleşir.

Ntv nin isterse moto2 yarışını yayınlama hakkı olduğunu düşünüyorum.Çünkü arkadaşlarında söylediği gibi Moto gp organizasyonunun yayın hakkı bu yıl da ntv deydi.Ancak moto gp nin nile birkaç yarışını canlı olarak vermediler. Moto2 yi yayınlarlar mı ? Biraz ümitsizim.
2 kez dünya şampiyonu olmuş yarışçımız var ve biz ne acı ki hala acaba yarışını yayınlarlar mı ? Nereden izleyebiliriz diye kıvranıyoruz.
Oysa ki futbol maçlarının tekrarını bie onlarca kez yayınlayan kanallarımız varken.:farao:

Eurosport spikerinin son yarışta söyledigine göre moto2 eurosport'ta yayınlanmayacakmış.

Zaten yayınlanmıyordu da...

Aslında mantıklı... Bildiğim kadarıyla resmi olarak yayınlama hakkına sahipler, isterlerse yayınlayabilirler.

Kenan'ın bu arenadaki ilk yarışı için de güzel bir jest olur yayınlamaları.

Hatta bu vesileyle umarım gelecek sene MotoGP yayını için de daha çok talep olur, daha uygun yayın düzenleri gerçekleşir.

Resmi olarak haklarının olmadığını biliyorum çünkü her sınıfın yayın hakkı için ayrı ayrı anlaşmanız gerek.Doğal olan da o zaten. Bir paket halinde satılması saçma olurdu. NTV nin sizce Moto2 yarışlarını satın almış olma ihtimali var mı? Bence akıllarından bile geçmemiştir. Önce F1 den vazgeçtiler şimdi de dünya para ödedikleri MotoGP yi bazen canlı bile yayınlamıyorlar.

Buarada NTV ye mailler atıldı...Cevap olarak dönen bile olmadı ama. Seneye bile kimse almaz bence

zaten böyle almamaya devam ettikleri sürece motor sporları gelişemeyecek Türkiye'de!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar