- Konu Yazar
Eveeet bir güzel gezi ile yine karşınızdayızz... Bugunku Rotamız Deniz Sezonunu açmak üzere mersin yapraklı koy idi.. İlk olarak yörük çadırında kahvaltımızı yaptıkk (doyasıyaaaa :queen: ) sonra Deniz sefası yapmak üzere yapraklı koya gectık.. Gezimiz 7 Motosiklet Ve 2 Araba 17 kişi + 1 bebek(şevket
) Olarak gerceklesmıstır .. SImdı O Guzel gezinin fotografları :cat: Diger mt üyeleri nazar etmeyin lütfennnn :queen:
Hayati abi hayabusa denemesinde :cat:
Size diyecek söz bulamıyorum nasıl becerdiniz aynada kendınizi cekmeyı babacım :queen:
Şimdiki 3 Fotograf Peş Peşe Çekilmiş Çok İnceledim Ama Fazerr Muzaffer Amcanın Ne Yapmaya Calıştıgını Babamında Bu Resmı Neden Çektigni Anlamıs Degılım Yorum Sızın :silent::queen:
Yörük Çadırına Geldik Şimdi Kahvaltı Zamanııı:cat:
Mersınlı Motorcularda Ordaydı Motorları Aynı Yere Koyunca Motosıklet Pazarına Benzedı :cherry:
Şimdi hedef yapraklı koy, Amaçç Denize girmekkk :cat:
Geziye arabaları ile katılıp bizleri kırmayan Ümit Abiye , Seçkin Abi Ve Ailesine Ayrıca teşekkür ederiz :rendeer:
Vedalaşma Fotografları bende yok özel bir sebebten dolayı geziden erken ayrıldık.. Katılan , Katılmayan, Emeği Geçen herkese cok teşekkürler :rendeer:
Adana Mt'den Sevgilerle Tum Motosiklet Sevenlere
:queen:
Hayati abi hayabusa denemesinde :cat:
Size diyecek söz bulamıyorum nasıl becerdiniz aynada kendınizi cekmeyı babacım :queen:
Şimdiki 3 Fotograf Peş Peşe Çekilmiş Çok İnceledim Ama Fazerr Muzaffer Amcanın Ne Yapmaya Calıştıgını Babamında Bu Resmı Neden Çektigni Anlamıs Degılım Yorum Sızın :silent::queen:
Yörük Çadırına Geldik Şimdi Kahvaltı Zamanııı:cat:
Mersınlı Motorcularda Ordaydı Motorları Aynı Yere Koyunca Motosıklet Pazarına Benzedı :cherry:
Şimdi hedef yapraklı koy, Amaçç Denize girmekkk :cat:
Geziye arabaları ile katılıp bizleri kırmayan Ümit Abiye , Seçkin Abi Ve Ailesine Ayrıca teşekkür ederiz :rendeer:
Vedalaşma Fotografları bende yok özel bir sebebten dolayı geziden erken ayrıldık.. Katılan , Katılmayan, Emeği Geçen herkese cok teşekkürler :rendeer:
Adana Mt'den Sevgilerle Tum Motosiklet Sevenlere