[Adana MT] / 24.10.2010 / Deniz Sezonu AÇILIŞ Gezisi / Yapraklı Koy /

Eveeet bir güzel gezi ile yine karşınızdayızz... Bugunku Rotamız Deniz Sezonunu açmak üzere mersin yapraklı koy idi.. İlk olarak yörük çadırında kahvaltımızı yaptıkk (doyasıyaaaa :queen: ) sonra Deniz sefası yapmak üzere yapraklı koya gectık.. Gezimiz 7 Motosiklet Ve 2 Araba 17 kişi + 1 bebek(şevket :) ) Olarak gerceklesmıstır .. SImdı O Guzel gezinin fotografları :cat: Diger mt üyeleri nazar etmeyin lütfennnn :queen:
20h11ue.jpg

1zl6f89.jpg

2rh7b88.jpg

2gx2r7o.jpg

Hayati abi hayabusa denemesinde :cat:
2i6pcie.jpg

f4003k.jpg

Size diyecek söz bulamıyorum nasıl becerdiniz aynada kendınizi cekmeyı babacım :queen:
qphusl.jpg

35lb8ew.jpg

1551apx.jpg

ve29up.jpg

vfi51y.jpg

Şimdiki 3 Fotograf Peş Peşe Çekilmiş Çok İnceledim Ama Fazerr Muzaffer Amcanın Ne Yapmaya Calıştıgını Babamında Bu Resmı Neden Çektigni Anlamıs Degılım Yorum Sızın :silent::queen:
312hjk4.jpg

8zjnlu.jpg

2itiq1v.jpg

Yörük Çadırına Geldik Şimdi Kahvaltı Zamanııı:cat:
evcfvn.jpg

2wq4vhd.jpg

awrpk0.jpg

1p89rp.jpg

Mersınlı Motorcularda Ordaydı Motorları Aynı Yere Koyunca Motosıklet Pazarına Benzedı :cherry:
2wr2kus.jpg

Şimdi hedef yapraklı koy, Amaçç Denize girmekkk :cat:
10iig0g.jpg

v4xdg8.jpg

2dgnwag.jpg

25jk074.jpg

2cx95lg.jpg

2utlopg.jpg

spaiwz.jpg

2e4atxv.jpg

2ut52pu.jpg

2sabkut.jpg

2a9p3r5.jpg

2cfe3pd.jpg

2m5nxb6.jpg

2saiarl.jpg

nz0h1i.jpg

2v0jp52.jpg

okzatj.jpg

23lilvr.jpg

r9l7xz.jpg

351696x.jpg

33oi9oh.jpg

16qdy8.jpg

28sr954.jpg

1z3xjww.jpg

nv5ks4.jpg

20539na.jpg

Geziye arabaları ile katılıp bizleri kırmayan Ümit Abiye , Seçkin Abi Ve Ailesine Ayrıca teşekkür ederiz :rendeer:
2vkgw01.jpg

14a8jsg.jpg

Vedalaşma Fotografları bende yok özel bir sebebten dolayı geziden erken ayrıldık.. Katılan , Katılmayan, Emeği Geçen herkese cok teşekkürler :rendeer:

Adana Mt'den Sevgilerle Tum Motosiklet Sevenlere :p:queen:

yaw çok güzelde anlamadığım şey sezon açılışı ne demek?? denize daha yenimi girilmeye başlanıyor??
biz buralarda denizin kıyısına gitmeye korkuyoruz şu anda...
canm çekti şimdi bak:p

yaw çok güzelde anlamadığım şey sezon açılışı ne demek?? denize daha yenimi girilmeye başlanıyor??

adana ve çevresi yazın aşırı sıcak olduğundan ilkbahar ve sonbahar aylarında genellikle motosiklet gezileri ağırlıklı oluyor. bu gezide sonbahar gezilerinin ilklerinden birisi

Ama bugün istisnaydı ,hava çok uygundu gezi yapmaya.Haftlardır bakıyorum gezi sayfalarına ama ben haftasonu çalıştığım için sadece şimdilik bakıyorum.Bu gezi çok Hoşuma gitti.Özellikle denize girildiği için:)
Bende denize sezon bitince girmeyi sevenlerdenim.Keşke Adana'da yada Mersin'de otursam:D

Bizim buralara kış geldi ,adamlar oh ne ala orada denize giriyorlar:salut:Elbet bizim de kıskandıracak günlerimiz olacaktır .
Ne diyelim Allah keyfinizi bozmasın:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
yine muhteşem bir gezi,harika bir birliktelik.nazar değmesin.:thumleft:::biggrinn

nasıl bişesiniz siz yaa denize gitmek kimin aklına geldi Allah aşkınıza yaa
tebrik ediyorum gerçekten :)

deniz sezonunu açmanız güzel olmuş:queen:
haziran ayına kadar kapatmazsınız herhalde.:p
ailecek güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler.

Yine harika bir gün ve güzel bir geziydi. Tek eksiğimiz farklı sebeplerle katılamayan arkadaşlarımızdı. Katılan ve emeği geçen tüm dostlara teşekkürler. Resimlerimizi
çekip yorumlayan oğlum Ethemhan'a da ellerine sağlık diyorum.:cat:

Muzaffer (Fazerr) abimizin ilginç 3 resim karesinin yorumunu sevgili Bora başkanıma bırakıyorum.:queen:

Adaşım bu ne yaaa :mrgreen: açıklarsan sevinirim :queen::queen::queen:
312hjk4.jpg

8zjnlu.jpg

2itiq1v.jpg

Ethemhan kardeşime resimleri yüklediği için teşekkür ederim gerçi asli görevidir :cat:
Ayrıca katlıan emeği geçen herkese teşekkür ederim :cat::cat::cat:

Dunku gezimiz cok keyifliydi arkadaslar katilan ve katilmayan gonullerimizin bir oldugu arkadaslara tesekkurler... Deniz Supperdi.... Havada yazin bunaltici sicagi yok , nemi yok , Kalabaligi yok vede deniz suyu sicakligi mukemmel olmasi nedeniyle..... Butun arkadaslara Hayirli ve gunullerince bir hafta diliyorumm... :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adana mt yine coşturmuş akdeniz,balık,deniz sefası ohhh...gezi ye katılmak vardı beee.olsun sizler bizim yerimize hepsini yapın. slmlarrr adana MT ailesine.

1.si tas gibi,
2.si daha iyi,
3.sü lale...:queen:

cevabımı yazmadan önce gezimize katılan sevgili dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim..iyiki varsınız:rendeer:gelmeyenlere cevabımı bizzat yüzlerine haykıracağım::pala::ŞİMDİ GELELİM RESİM İÇİN yorum yazan muhterem zattaaaaaaaaa ulen tipitip opozisyonun manası :cat:gözün dötüme dötün gözüme:bounce:yani geziye katılmayanlar anca popocumu:queen::queen: görürler demek istedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar