motorumun yeni hali(aynalı)

abi ben artık sübabları silindiri pistonu kendim takıyorum usta ile işim kalmadı artık çözdüm :queen:

:D kardeş bu motorun söküp takması kolay milli olmasından dolayı önemli olan eksantrik zincirli olanları söküp takmak onların ayarındanda incelik var bir diş geri ve ileri taksan zinciri ayar tutmuyor :D

Aynalı hali çok hoş görünüyor :cat:

sağol abi böyle bir mesaj yazacağından emindim:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------

:D kardeş bu motorun söküp takması kolay milli olmasından dolayı önemli olan eksantrik zincirli olanları söküp takmak onların ayarındanda incelik var bir diş geri ve ileri taksan zinciri ayar tutmuyor :D

onlarada el atcam yakında sistem olarak takılmasını anladım ama egzantrik zincir ayarını ayarlamayı da yakında öğrenirim

motor çok guzel olmuş. arkadaki krom çanta taşıma demirinide şase ile aynı renge boyarsan daha da guzel bir görüntü elde edebilirsin belki :)

Ayna takmana sevindim , kaskı'da takmayı ihmal etmezsin umarım ...

Hayırlı olsun...

Ayna takmana sevindim , kaskı'da takmayı ihmal etmezsin umarım ...

Hayırlı olsun...

boşamı aldık kaskı şu memlektte benden başka kask takan yok millet bana mal diyor 120 lira kaska verilirmi diye halbuki orta kalite bi kask.ekmek almayabille kaskla gidiyorum

boşamı aldık kaskı şu memlektte benden başka kask takan yok millet bana mal diyor 120 lira kaska verilirmi diye halbuki orta kalite bi kask.ekmek almayabille kaskla gidiyorum

bende aynen senin gibiyim kardeş kassız 1 metre bile gitmiyorum kafamda olmayınca rahat edemiyorum millet desin dursun asıl mal onlar :cat:

arkadaşım HANİ İLAN SİTELERİNDE ''TEMİZ''TABİRİ VARDIR YA SENİN MOTORDA ONDAN KAZASIZ SÜRÜŞLER MODİFİYE DİYİM ARTIK..ÇOK SADE BENDE BÖLE BİŞİ YAPARDIM..SADE GÜZEL DURMUŞ..MOTORUNBU HALİNİ KORU BENCE..ARKADAŞLAR DA BANA DİYORDU ŞÖLE YAP BÖLE YAP BU HALİNİ HİÇ BOZMA..BENCE MOTORUN..RX 135 ZATEN UÇAK AMA RESİMDE TAM STUNT TARZI YAPILMIŞ

arkadaşım HANİ İLAN SİTELERİNDE ''TEMİZ''TABİRİ VARDIR YA SENİN MOTORDA ONDAN KAZASIZ SÜRÜŞLER MODİFİYE DİYİM ARTIK..ÇOK SADE BENDE BÖLE BİŞİ YAPARDIM..SADE GÜZEL DURMUŞ..MOTORUNBU HALİNİ KORU BENCE..ARKADAŞLAR DA BANA DİYORDU ŞÖLE YAP BÖLE YAP BU HALİNİ HİÇ BOZMA..BENCE MOTORUN..RX 135 ZATEN UÇAK AMA RESİMDE TAM STUNT TARZI YAPILMIŞ

sağolun teşekkür ederim:)

kardeş şase ve üst kapak rengine bayıldım çok güzel bişey çıkmış ortaya maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar