Arkadaşlar ürün motorsikletin kayış bölümünde varyatörün altındaki dişlilerin degişmesiyle performans kazanıyor..
Bu iki tane dişli degişecek bu dişlilerin çapı orjinaliyle aynı fakat diş sayısı kalınlaştırılmış ve küçültülmüştür bu sebeple çekiş artıyor.. Aklıza motor hantallaşır gibi bişey gelmesin eyer dişlinin çapıylada oynanmış olsaydı dediginiz olurdu motor yavas yavas hızlanırdı.. yani bu ürün motora zarar vermiyor piston 100 km hız ile atıyorum sanıyede 15 kere inip çıkıyor sa bu kit takıldıktan sonra 130 ile giderkende 15 kere inip çıkıyor.. 100 km ile gitmek istediginizde gaza sonuna kadar basma ihtiyacı duymuyorsunuz gaza yarı basıyosunuz böleliklede yakıtta çok güzel bi yakıt tasarrufu saglamakta.. şimdi gelelim kayış mevzusuna.. en son kayısı degiştireli 2 sene oluyor 2 senede 10.000 km yaptım ve bu kiti kayış kopartırmı acaba dusuncesı ile yeni kayış taktırmadım.. ürünü motora takalı 1 ay oldu ve bir ayda ortalama 600 km yaptım.. ve ilk hevesle motora yüklenerek uzun yolda kullandım hiç bir sıkıntı yaratmadı denemeye davam edıyorum..tabi tavsiyem siz kaliteli bi kayış taktırın bu ürünü motora taktıktan sonra.. bu kiti taktıktan sonra motordan inesim hiç gelmedi büyük motorlarla eş deger gidebilmenin keyfini gördüm.. mondial 150 zat biliyosunuz agır bi motor bu kiti taktıktan sonra hafif rampalarda gaza ser bastıgınızda motor kafayı kaldırıyor çok degil ama çekişi hissedeceksiniz.. lastik yakabileceksiniz

.. ilk denemenizde bu yazdıklarım aklınıza gelicek ve bu arkadaş gerçekten haklıymış param helal olsun diyebileceksiniz.. eyer ciddi alıcı varsa msn den eklesin aklındaki soru işaretleri hakkında konusalım.. teşekkürler hayırlı akşsamlar