- Motosikleti
- 750x
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bu başlığı açıp açmamakta çok tereddüt ettim.
Çünkü biliyorum ki insanlar dururken hayvanlara yardım etmek olurmu diyen bir çok kişi çıkacaktir.
Haklılık paylarıda yok değil hani. Ama birazda ön yargılardan arınmak gerek.
Yaşam hakkının sadece insanlara özgü olmadığını düşünen insanların olduğunu ümit ediyorum.
Malumunuz motosiklet camiasının kedi köpekle başı biraz dertte.
Ama herşeyi göze alarak yinede bu başlığı açmayı uygun gördüm.
Yedikule hayvan barınağı fatih belediyesi bünyesinde.
Fakat belediye barınaktan elini eteğini çekmiş durumda.
Belediye sadece lojistik destek veriyor, elektrik, su telefon vb gibi.
Barınaktaki hayvanların bir çoğu sokaklardan toplanmış hastalıklı hayvanlar.
Kimisine araba çarpması sonucu sakat kalmış kimiside çeşitli enfeksiyonel hastalıklarla mücadele ediyor.
Barınakta çalışanların yarısı maaşlı işçi, digerleri tamamen gönüllü olarak bu işi yapıyor. Onlarda zaten hallerinden memnun, kimsenin beş kuruş para talebi olmuyor.
Barınakta yaklaşık 2500-3000 sahipsiz sokak hayvanı var, hepsinin masrafları artık günden güne artmakta, ihtiyaçlar yetersiz kalınca araya yardım severler giriyor, gıda ihtiyaçlarını catring şirketlerinin yemek artıklarını alarak gideriyorlar. Fakat barınak diğer ihtiyaçlardan mahrum durumda, zaten en çokta tıbbi ihtiyaç malzemelerine gerek duyuluyor.
Çöpe attığınız gereksiz şeyler bile yardım malzemesi olabilir.
Naylon muşabba, eski gazete, çöp torbası vs vs gibi.
http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/
Çünkü biliyorum ki insanlar dururken hayvanlara yardım etmek olurmu diyen bir çok kişi çıkacaktir.
Haklılık paylarıda yok değil hani. Ama birazda ön yargılardan arınmak gerek.
Yaşam hakkının sadece insanlara özgü olmadığını düşünen insanların olduğunu ümit ediyorum.
Malumunuz motosiklet camiasının kedi köpekle başı biraz dertte.
Ama herşeyi göze alarak yinede bu başlığı açmayı uygun gördüm.
Yedikule hayvan barınağı fatih belediyesi bünyesinde.
Fakat belediye barınaktan elini eteğini çekmiş durumda.
Belediye sadece lojistik destek veriyor, elektrik, su telefon vb gibi.
Barınaktaki hayvanların bir çoğu sokaklardan toplanmış hastalıklı hayvanlar.
Kimisine araba çarpması sonucu sakat kalmış kimiside çeşitli enfeksiyonel hastalıklarla mücadele ediyor.
Barınakta çalışanların yarısı maaşlı işçi, digerleri tamamen gönüllü olarak bu işi yapıyor. Onlarda zaten hallerinden memnun, kimsenin beş kuruş para talebi olmuyor.
Barınakta yaklaşık 2500-3000 sahipsiz sokak hayvanı var, hepsinin masrafları artık günden güne artmakta, ihtiyaçlar yetersiz kalınca araya yardım severler giriyor, gıda ihtiyaçlarını catring şirketlerinin yemek artıklarını alarak gideriyorlar. Fakat barınak diğer ihtiyaçlardan mahrum durumda, zaten en çokta tıbbi ihtiyaç malzemelerine gerek duyuluyor.
Çöpe attığınız gereksiz şeyler bile yardım malzemesi olabilir.
Naylon muşabba, eski gazete, çöp torbası vs vs gibi.
http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/