"[MT- İstanbul] 16/10/2010 tophanede sabahlıyoruz. " Fotoğrafları

bu organizasyonu sağlayanlara ,gelenlere ,sıcak ortamı sağlayan jess'e g k n'a arjantinliye bütün arkadaşlarıma sonsuz saygılarımı ve de sevgilerimi sunarım

bu arkadaşta innovacı :cherry::cherry::cherry::cherry:

ben gerçeğiyim sahtesi o vay sahtekar beni taklit ediyosun :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:44 ----------

abi pazara gezi yapalım mı ? durugöl ve karaburun tarafına ??? akşama topiği açalım mı ?

sana bişey diyimde gül sabah 6:30 da eve geldim kapıyı k.peder açtı .... oldum resmen pazar öğlen kalktım bi grup t.dağa gidiyomuş mesaj geldi kendimi motorun tepesin de buldun gece 01:30 da eve geldim heee bu arada hanım beni terk etmek üzere

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 ----------

abi pazara gezi yapalım mı ? durugöl ve karaburun tarafına ??? akşama topiği açalım mı ?

biliyosun geleceğimi niye soruyosun, bana gezi ve toplanma dediğiniz zaman ilham geliyor sağ olduğum müddetce her yere varım sizin gibi dostlarla:rendeer:

ben gerçeğiyim sahtesi o vay sahtekar beni taklit e
biliyosun geleceğimi niye soruyosun, bana gezi ve toplanma dediğiniz zaman ilham geliyor sağ olduğum müddetce her yere varım sizin gibi dostlarla:rendeer:

tamam ozaman önümüzdeki pazar durugöl ve karaburuna gidiyoruz inş. akşama topic acar gerekli bilgileri düzenleriz, adamlarımız var hallederiz inş.

hasana biri Allah rızası için gezi topiği açsın akşama kadar..
ölecek gezi diye...:D:D:D

Birde şu ınnovacı arkadaşı Jean Reno'ya benzettiniz ya...
Akşamın hatta yılın geyiği olur bu..

İnnova'ya binen Jean Reno..:D:D

benzettik mi.. adam kopyası be :D :D :D

bence jean , renoya binecene innovaya binsin hiç olmassa az yakar sende yolun bundan sonrasını katırlarla devam et senin motor tırtlar birazdan:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------

Uploaded with ImageShack.us

Bumu aynısı ...::lolabove::lolabove

arkadaşlar dostlar hangimiz daha yakışıklıyız allah aşkına söyleyin bu final cut beni deli edyo yahuu

abi innovan var die soylemiyorum jean daha yakışıklı .. nede olsa renö :D

buluşmanın anatomisi..

emin el emegi ile iki adet cıbır 125 bir adet xx 1100 lastigi ,, klipte oynayan bir adet suzuki motosiklet pert etmiştir...

ayıca dün tophanede unutuldugu için kendisini almaya giden arkadaştanda bi haber yoktur :D

buluşmanın anatomisi..

emin el emegi ile iki adet cıbır 125 bir adet xx 1100 lastigi ,, klipte oynayan bir adet suzuki motosiklet pert etmiştir...

ayıca dün tophanede unutuldugu için kendisini almaya giden arkadaştanda bi haber yoktur :D

jesse emini arkadaş olarak ekledim acaba vazmı geçsem:queen:

bu kapakta konunun üstüne cuk oldu...
zorlama artık istersen...

ya senin sorunun innovaylamı benimlemi yoksa hem motorla hemde benim lemi yoksa senmi sorunlusun bence c.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 ----------

bir aracın benzin yakması için motora ihtiyacı vardır..
ama innovada motor göremedim ben..
gerçekten unuttum siz neden geldiniz o gece..
motosikletçiler toplanıyordu..
sizin bisikletçilerde sonrada geldi ama onlar sizi bıraktılar orda..
bağırdım arkalarından bunu unuttunuz diyede sanırım dilimizi konuşmuyorlar..

katırların oraya kadar çekerim ben seni..
benim motor tırtlamaz...en azından motoru var..

senin motorda görüntü var hatta gürültüde var çini japondan üstün tutan zihniyet sen daha tazesin bilmessin ama öğreneceğin çok şey var mesala japonun çinle mukayese edilemeyeceğini öğrendin dimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar