arkadaşlar benim ledowun altı yere cok yakın zaten. herşeyi orjinal,hiç bi değişiklik yapmadım ama genelde keawey,bisan,heroway,moreno ya göre ledow daha alcak ve oturaklı yanyana geldiğimiz zaman hep dikkat etmişimdir.![]()
motorlar aynı ,salıncak aynı ,amortısor aynı.senınkı tamamen psıkolojık :mrgreen:
kısa amortısor taktıgınızda camurluk arasında bosluk olacak bu bosluk normal boyutlardakı bır ınsanı rahatlıkla tasıyabılecegınız anlamına gelır
zaten 20 cm'e yakın fark var teker ıle camurluk arasında
merhaba arkadaşım.ben bu motoru kullanıyorum ve aynı kasanın keaweyi,bisan lifanı,iki arkadasımda var.bunu sana internnetten motoların fotolarına bak diyerekte ıspatlayabilirim çünkü çok büyük fark var bence(ama sana göre aynı)herhangibir bisan lifan modelinin fotosuna bak.ama yandan çekilmiş bir foto olsun sağ sol farketmez.arka lastikle çamurluk arasından karsı tarafı görebiliyorsun hatta oraya kol bile sokulabilir o kadarda boşluk var.ama ledow da asla böyle birsey yok ben lastiğin üstünü bile göremiyorum camurluk altında gömülü duruyo.bizde biniyoruz be güzel karesim bilmesek öyle birsey dermiyim hiç.kib grs
keeway,osmanlı,bisan,ledow'da virago 250 sasisi kullanılmaktadır.amortısorlerde aynı boydadır
lastık boyutu ve amortısor faktoru yukseklıgı etkıleyebılır,kontrol ederek ogrenebılırsın