paspas ve konsol boyama ?

merhaba arkadaşlar.motorun ayakkoyulan kısmı konsol kısmı komple iç plastık aksam yani güneşden solmuş boyamayı düşünüyorum ne tür bir boyayla boyayabilirim? teşekkürler şimdiden?

Plastik yüzey boya astarı ve plastik yüzey de boyanabilen sprey boya ile iş biter..

kullanılmış yağ varsa elinde hafifçe ondan sür. sıfırdan daha iyi oluyor:) ben arada bir yapıyorum. çok sürersen toz vs yapışabiliyor tabi

sıfır zımpara ile sulu zımpara yapıp mat siyah sprey ile boyayabilirsin. hoş durur...

önce ince bi zımpara ardından plastik astarı ardından boya atmalısın.... yoksa bir süre sonra boya atacaktır kendiliğinden.. ben yerinde olsam boyamazdım.. birazcık mazot veya gaz yağı ile silmen daha etkili olacaktır bence...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kullanılmış yağ varsa elinde hafifçe ondan sür. sıfırdan daha iyi oluyor:) ben arada bir yapıyorum. çok sürersen toz vs yapışabiliyor tabi

Şunu açsana biraz ya :queen: Merak ettim şimdi.Ben iyi olsun diye gider zeytinyağı sürerim motora :queen::queen::queen:

arkadaşlar yağla mazotla düzelmeyecek kadar solmuş durumda bu plastik boya astarını nereden bulabılırım koçtaşda filan varmıdır?

Şunu açsana biraz ya :queen: Merak ettim şimdi.Ben iyi olsun diye gider zeytinyağı sürerim motora :queen::queen::queen:

bildiğin sürüyosun işte neyini açiyim:)

arkadaşlar yağla mazotla düzelmeyecek kadar solmuş durumda bu plastik boya astarını nereden bulabılırım koçtaşda filan varmıdır?

dostum dediğimi bir dene. tereddüt ediyosan ufak biryerde dene. görenler şaşırıyordu hep. yapış yapış filanda olmuyor merak etme.

Bauhaus'ta var, Koçtaş'ta da vardır..Bulunamayan bir şey değil..Eğer plastik aksam boyamak istiyorsanız kesinlikle bu astarı kullanmalısınız..Arabamda kapı kolları için uygulama yapmıştım astarsız 1 haftada soyuldu boya..Arkadaşım astarlı boyadı ve hala tek noktada atma yok..

Bu yağ sürme vb. muhabbetler geçici ve pis çözümler :mrgreen:

En temizi boya:cat:

benzin pompasının kapağını denemek için boyadım astarsız olarak sonuç mükemmel ötesi :) aldığım günki parlaklık ve renk tavsiye ederim. astar alınca komple boyicam önceki ve sonraki olarak eklerim:)

Ben zamanında ısıya dayanıklı ( presto marka sprey) boya ile astar kullanmadan (zımparalayıp selilözik tinerle temizledikten sonra) boyamıştım sonuç mükemmel di. Daha sı çok hoş mat bir siyah renk oluyor. Tavsiye ederim. Çok ta ucuza gelir. Yalnız plastik astarı kullanırsanız daha iyi olur sprey olarakta satılıyor. Sanayi lerde oto boyası satan nalburlarda tüm hitiyacın olanları bulursun. Hatta onarla sorarsan anlatılar nasıl yapılacağını. Boya hazırlayan adamlar boyanın nasıl kullanılacağını boyacıdan iyi biliyorlar :)
Bu resimde sadece yan kapaklar ve gidon kaplması boyalı mesela . Aradaki farkı görebilirsin
p1010303wf3.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar