Türkiye'de Bugatti Veyron yok.
Haklısın abicimale: Başın sağolsun gerçekten. Övünmedim aslında başımıza gelen olayı anlatmak istedim yaranı deşeceğini bilmiyordum kusura bakma tekrar başın sağolsun abicim :salut:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------
İnanmak zorunda olduğunu hiç sanmıyorum. Evet "FAKE" hadi başka konulara yönel :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------
İşte buna koptum :queen::queen: Haklısın ama o adil bir geçiş olmaz adam yarmış geçmiş bizim sağa çekip kontak kapamaktan başka çaremiz yok ama 400le gitmesi imkansız be abi Tem'de :mrgreen: Ben 260-270 gidiyordum oda taş çatlasın 300-320dir yani ama yok böyle bir olay abi of yaaa :queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------
Savaş abicim çoook ama çoook haklısın. Ben zaten sizin gibi büyüklerimizden yiyeceğim azarları göze alarak yazdım buraya bu yaşadığımı :rendeer:
"O vakitten sonra hemen fren yaptım ve emniyet şeridine geçtim. Cep telefonumdan internete girip satılık Yamaha R1 ve Honda Cbr 600 RR yazdım "
Hani linklerin?
Türkiye de satın alınmış veyron yok, plaka nerenin di? cevapla bakalım fake seni...
Birde motosikletinle çekilmiş bir fotoda koyda inanalım bakalım...
----------------------------------------------------------------------------
Bu satırdan sonrasını diğer forum sakinleri okusunlar sen okuma:
Arkadaşlar bu tür şahıslar çoğaldı mı, yoksa tek kişiler mi? Afedersiniz sanal alem ya, her okuyan inanır babında sallayıp duruyorlar. Veyron un altı 5 cm ya var ya yok 300 km hızda bizim dandik yollarda sürecekler!!! Ben artık tckn kontrollü üyelik sistemine geçelim diyorum ısrarla, bu tür fake üyeliklerden sıkıldım artık...
Galeride görsem, modelini ismini anlamam 1 dk filan sürer.
Maşşallah ne göz varmış gece karanlığında 300km/h ile görmüşsünüz![]()
Varmısın iddasına? Sen zaten o ilan mevzusunun espiriden öteye gitmediğini anlayamadıysan yapacak birşey kalmamış senin için daha fazla. Veyron yokmuş Türkiyede allah allah bak senTek bir tane var İstanbul'da oda Mavi-Siyah buyrun buda kimselere inanmayan kendini çok bilmiş arkadaşlarım
Siz şimdi buna photoshopta dersiniz ama ben size videosunu bile bulurum rahat olun:wiinkk: Bir daha kimsenin günahını almayın. Şimdi gidin başka topiclerde birşeyler kanıtlamaya çalışın :wiinkk: Bu Bugatti'de Opet'in en büyük bayisinin sahibinindir.![]()
Sene 1998 de zx12 si olan bi abimiz buna benzer bir olay anlatmıstı, fakat bunda başrolde bugatti değil, mercedes amg oynuyorzx12 yi satıp hayabusa almıstı bu olaydan sonra.
türkiyede şu anda bende 1 tane bugatti oldugunu biliyorum hatta youtubede videosunu izledim. gençler yolda giderken çekiyodular.
buda videosu : http://www.youtube.com/watch?v=4Vg227jdw04&feature=related
Abicim madem bu kadar acemisiniz, niye biniyorsunuz bu motorlara yahu?:silent:
Düsersiniz, bir yeriniz acir,binmeyin.
Ben sahibinin kim olduğunu bile biliyorum ama sen kendinin kim olduğunu bilmiyorsun, sen 200 km ile giderken yanında 300 km ile geçen arbanın ne olduğunu gördün hemde gece sadece far ışıklarını görmüşken bu arabanın yedik bizde...
Asıl sen hondan ile çekilmiş bir fotonu koyda önce sana inanalım sonra veyrona inanalım, birde hangi internet sitesine koydun motorların satış ilanını hemde arkadaşının r 1 ini?
Haklısınız bu tür adamlarla dalga geçmek gerekiyorTEM de 160 a vurunca benim yusuf yusuf arkadan geliyor
![]()
"O vakitten sonra hemen fren yaptım ve emniyet şeridine geçtim. Cep telefonumdan internete girip satılık Yamaha R1 ve Honda Cbr 600 RR yazdım "
Hani linklerin?
Türkiye de satın alınmış veyron yok, plaka nerenin di? cevapla bakalım fake seni...
Birde motosikletinle çekilmiş bir fotoda koyda inanalım bakalım...
----------------------------------------------------------------------------
Bu satırdan sonrasını diğer forum sakinleri okusunlar sen okuma:
Arkadaşlar bu tür şahıslar çoğaldı mı, yoksa tek kişiler mi? Afedersiniz sanal alem ya, her okuyan inanır babında sallayıp duruyorlar. Veyron un altı 5 cm ya var ya yok 300 km hızda bizim dandik yollarda sürecekler!!! Ben artık tckn kontrollü üyelik sistemine geçelim diyorum ısrarla, bu tür fake üyeliklerden sıkıldım artık...