tulgacan ve ben
ben adem yavuzdayım, sen?
kemerderedeyim bn.. çetinkaya'nın olduğu yer..
tulgacan ve ben
ben adem yavuzdayım, sen?
800km... satma sebebi ne olabilir ki? ayrıca fiyat sıfıra çok yakın.. onu alana kadar içim rahat şekilde sıfır alırm
doğru serhat kardeş Sıfır Alırsan, lacivert alırsın, veya kırmızı.. üzerinde eşi benzeri olmayan bir boya yaptırırsın ( sanırım resimde görmedin )... zenon taktırırsın... ha birde, çin malını sofor alıp rus ruleti oynarsın, iyi mi çıktı kötümü çıktı acaba diye...
neden satarım, kar yapmak için tabiki... 800 kmde bir motor, kar yapmak için satılır :cherry: ben zaten motorumdan memnunum tok satıcı, olta attım sadece :queen:
ha bu arada büyük konuşayım Türkiyenin en yakışıklı ZAT ı dır... :cat: resimden gördüyseniz...
800km... satma sebebi ne olabilir ki? ayrıca fiyat sıfıra çok yakın.. onu alana kadar içim rahat şekilde sıfır alırm
doğru serhat kardeş Sıfır Alırsan, lacivert alırsın, veya kırmızı.. üzerinde eşi benzeri olmayan bir boya yaptırırsın ( sanırım resimde görmedin )... zenon taktırırsın... ha birde, çin malını sofor alıp rus ruleti oynarsın, iyi mi çıktı kötümü çıktı acaba diye...
neden satarım, kar yapmak için tabiki... 800 kmde bir motor, kar yapmak için satılır :cherry: ben zaten motorumdan memnunum tok satıcı, olta attım sadece :queen:
ha bu arada büyük konuşayım Türkiyenin en yakışıklı ZAT ı dır... :cat: resimden gördüyseniz...
sana dünyanın en yakışıklı ZAT'ını göstericemşu ehliyeti bi alıyım.. havalar da ısınsın biraz.. göstericem
![]()
sana dünyanın en yakışıklı ZAT'ını göstericemşu ehliyeti bi alıyım.. havalar da ısınsın biraz.. göstericem
![]()
Haaha :cherry: hayırlısı Serhat kardeş, zevk senin zevkin. motorun yaşınıda kişiliğinide yansıtır unutma... Sana tavsiye yaş ufaksa, sakın öyle egzos açtırma, çıkartma, neon falan takmada senin yüzünden bizde küfür yemeyelim geçtiğin mahallelerden.. " hay bu motorcuların " diye.. :queen:
hayırlı olsun ehliyetin de.herkesin motoru kendine güzeldir ama, benim ki kadar temizini kimsede göremezsiniz, özel boya bakım falan :queen: göz var nizam var![]()
arkadaşlar öncelikle tüm 150 zat kullanıcılarına selam .. yeni buji alıcam ne önerirsiniz birde arka tekeri değiştirip yerine biraz daha büyük takıcam çap ve marka ne önerirsiniz...
arkadaşlar bnm zat ı ben bayramdan bir gün önce aldım noterden geçici ruhsatı bende şuan.15 gün sonra adrese esas ruhsatı yollanıyor diyede yazıyo geçici ruhsatta ama hala gelmedi
arkadaşlar öncelikle tüm 150 zat kullanıcılarına selam .. yeni buji alıcam ne önerirsiniz birde arka tekeri değiştirip yerine biraz daha büyük takıcam çap ve marka ne önerirsiniz...
Herkese merhaba, geçen pazar daha 3000 km de olan 3 aylık zatımla karataşa gittim babamla beraber ve durmadan 150 km dolaştık resmen babam şaşırdı motorun hiç susmadan böyle gitmesine.Sürekli 90 ve bazen 95 le gittim 40 km gidiş 40 da gelişte gerisi düşük hızda dolaşmaydı sadece.
Ayrıca adanadan zatçılarla tanışmak görüşmek isterim.
caner, geçen yazmıştımda görmedin heral
motorunun hangi parçalarını sattım yada ne kadarı kaldı geriye. parça olacak bi zat almayı düşünüyorumda komple.
Koray görmediydim yazını, böyle şeyler oldummu mesaj at...
Ön arka jant ve lastikler,
Ön arka amortisörler,
Arka stop far
Koltuk
Sinyal düğmeleri hem sağ hem sol
Ön çatal
Koktuk arkasındaki sele demiri
Sol ayak basma yeri
ve aklıma gelmeyen bikaç parça daha duruyor halen ....:cat:
kalan motoru kaça verirsin peki
28-30 bastım bende, hızlanması filan değişti aletin, 23lerde geziniyodumda önceden![]()
Kalan motoru derken?
merhaba hocam sizden ricam bu bar basmak nasıl oluyo motorumun kaç barda oldugunu nasıl anlıyabilirim yardımcı olurmusun şimdiden çok teşekkür ederim..
"tulgacan" ; eğer motorun arka yaslanmalığını satmayı düşünürsen hemen almak isterim çok ihtiyacım var