Geziye herkes hazırmı, şimdi hava durumunu inceledim, hem Adanada hem iskenderunda hava açık ve 30 derece gösteriyor. Yani çamur yapmak yok ona göre :mrgreen:
benim bi abim var cbf 150 istiyor yüreğirde fiyatı uygun bulmuş birtane fakat motorun başından birşeyler geçmiş gibi yüreğir tarafında olupta motoru yakından görme şansı olan biri varsa yardımcı olabilirmi diyecektim
Günaydın arkadaşlar...
Hayırlı Cumalar :rendeer:
Geziye herkes hazırmı, şimdi hava durumunu inceledim, hem Adanada hem iskenderunda hava açık ve 30 derece gösteriyor. Yani çamur yapmak yok ona göre :mrgreen:
gunadın millet
hayırlı cumalar
Merhaba sevgili abilerim ben 18 yaşındayım ve aranıza katılmak istiyorum üye olarak tabi kabul edersenizz.
Motorum 150 zat
Ehliyetim ve bütün herşeyim tam
Üzgünüm,
Bu anlamda yardımcı olma şansım yok.ale:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------
Birader hafta sonu yağmurda olsa ben gideceğim. Ama o zaman araba ile giderim.:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------
Birader,
Senin boğazdaki rodaj tamamlandısya katılırsın artık bu haftaki geziye. :bounce:Kebapta yağlı olur zaten kolay geçer.:mrgreen:
Merhaba sevgili abilerim ben 18 yaşındayım ve aranıza katılmak istiyorum üye olarak tabi kabul edersenizz.
Motorum 150 zat
Günaydın Millet TGIF::AŞBC
Motorum 150 zat
Zafer,AŞBC' yi çözdükte bu TGIF nedir onu anlamadım.![]()
yusuf abi grip veya bogazım enfeksiyon kapmaması gerek birdaha ki sefere insallah.
Muzaffer' im,
Tamam araba benden yemekler senden.
Ben ve ailem zaten çok yemeyiz.:mrgreen:
Benden sana tavsiye sakın inanma muzaffer abi. Yusuf abinin çekirge sürüsü hallerini bilirim ben. az yerim der 20 kere suya gönderir adamı. aman dikkat.
buarada ben arabayla geliyorum arabada 2 küçük velede yer var.
Birader hafta sonu yağmurda olsa ben gideceğim. Ama o zaman araba ile giderim.:mrgreen:
öncelikli hak benimmmmmmm:bounce:kimseye hakkımı vermemmmm:cat: hanımımla beni almanı rica edeyim yusufcuğum..şimdiden teşekkürler:rendeer:
Yusufa abi, eğer yağmur yağarsa bizide arabana alırmısın. Benim araba çok yakıyorda :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
kışşttttttttt başka kapıya canımmmmm:bounce:sanki arabanın benzinini sen dolduruyonr:
r:hadi de gitttt başka çöplüye hadi canımmm:bounce: