[Adana - MT]

senin tavsiyen üzeri nightrod alayım birtane :rendeer:

ama önce piyango çıksın, tabi bilet alırsam o da :queen:

Kimin tavsiyesi? Ne? Nasıl? En büyük hayalim ama olmuyor işte...:pale:

Zafer abi, gel "Nightrod" birlikte ortak alalım... yoksa ben de bekliyorum piyangoyu...

Herkese iyi akşamlar...

Galiba biraz önce evin önünden bir Ducati 848 geçti, Adana'da olduğunu bilmiyordum, tanıyan var mı?

Son düzenleme:
Bisikletten iyisi şamda kayısı, daha sağlıklısı yok valla :cat:

Geçenlerde Nightrod'da dolaşıyordu ortalıkta, 848 dolaşmasın mı...:queen:

Reklam bitmiş, bir sonraki reklamda görüşmek üzere....

Kimin tavsiyesi? Ne? Nasıl? En büyük hayalim ama olmuyor işte...:pale:

Zafer abi, gel "Nightrod" birlikte ortak alalım... yoksa ben de bekliyorum piyangoyu...

Herkese iyi akşamlar...

Galiba biraz önce evin önünden bir Ducati 848 geçti, Adana'da olduğunu bilmiyordum, tanıyan var mı?

Kökdil dil kursunun sahıbının oglunun abı o motor onceden bmw tourıng bır motoru vardı onu sattı bunu aldı 25-26 yaslarında bırısı kendısı pek bınmıyor ama motora :)

tabiiiii....salon ve mutfak arasında dolandım durdum :queen:

bu arada benimde gezecek motorum yok artık;
bundan sonra gezi olduğunda Muzaffer abimizin tahsis edeceği bir fazer la katılmayı planlıyorum :queen:
itin olsun yiğidimmmmmmmmm:queen:
İyi akşamlar arkadaşlar,
Hayırdır Zafer sattınmı motoru, Muzaffer (Fazerr) abimiz hemen çaresine bakar.
Bir sakal karşılığı her türlü motor ihtiyacını çözer.:cherry:
sağolasın sen bu işi biliyonnnn:cat:şu zaferle bu aralar daha sık görüş ciğerim anladım sen onuuuu:queen:komşuda pişer sanada birşeyler düşerrrrrr:cat:
herkeşe iyi akşamlar,nette y,ne problem var kafayı sıyırıcam giremiyorum bazan kopuyor bazan hiç olmuyor,bora sendede aynı problem varmı

gökhan hocam muzaffer abimis çözer sen merak etme:cherry:

zaferim sendemi sattın gs yi hade gel siyede çıpır alalım:cherry:aramıza sende katıl

zaten ben bu işin uzmanıyım zaferimin tarzınıııı,şevkini bilir öyle hareket ediyommmmmm:bounce:mal hazır aramasını dörtttttttt gözlem beklyrunmmmm:queen:

Sattık gitti valla, eş-dost motoru ile idare edeceğiz artık :bounce:

aman ha paraya dokunma sana il dışında maluuu ayarleyrummmm:queen:istersen neolur ne olmaz motorun parasını verbana başına birşey gelmesinnnnn:cherry::cherry:

Kaskı temiz tutmak adına hem sıcakta (teri alıyor) hem soğukta (sıcak tutuyor) "balaklava" giymeye alıştım, ama bir tane yedeğe ihtiyacım var. Acaba termal özellikte bir tane Adana şartlarında fazla olur mu? Bir de "baff" var, fakat ona alışamadım.

Kaskı temiz tutmak adına hem sıcakta (teri alıyor) hem soğukta (sıcak tutuyor) "balaklava" giymeye alıştım, ama bir tane yedeğe ihtiyacım var. Acaba termal özellikte bir tane Adana şartlarında fazla olur mu? Bir de "baff" var, fakat ona alışamadım.

bende fazladan istediğin gibi orjnal alman malı(yeni)varrr.çarşamba toplantıya gel yanımda otur:bounce:anlaşırız ciğerimm:flower: bu arada SERHATIM teni varederonun kuyruğunu doğrulteceğizzz baklavalarrrrrrr::deliir::::deliir::

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

adama balaklava,baklava çağrışımı yaptırdı.:queen:
Son bin yılın en soğuk kışı geliyormuş; yün balaklava öneririm herkese :cat:

bu arada SERHATIM teni varederonun kuyruğunu doğrulteceğizzz baklavalarrrrrrr::deliir::::deliir::

Son bin yılın en soğuk kışı geliyormuş; yün balaklava öneririm herkese :cat:

yada bu şekilde önlem alacağız.:queen:

Uploaded with ImageShack.us

bu akşam toplantıya gelip tanışmayı çok istiyordum ama kısmet değilmiş bir akrabaya gitmek gerekiyor ama hafta sonu bir şeyler yaparsak umarım görüşeceğiz... Toplantı her çarşamba rutin mi yapılıyor. nerede buluşuluyor?

Adana İl Temsilcisi
bu akşam toplantıya gelip tanışmayı çok istiyordum ama kısmet değilmiş bir akrabaya gitmek gerekiyor ama hafta sonu bir şeyler yaparsak umarım görüşeceğiz... Toplantı her çarşamba rutin mi yapılıyor. nerede buluşuluyor?

sağlık olsun.evet,her çarşamba,beyazevlerin karşısındaki çamlık kafede,saat 20.00 gibi toplanırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar