Yağmurda motorsiklet kullanmak

düz yolda fren mesafenizi hesaplayarak basın birşey olmazda dönüşlere dikkat edin virajda motoru yatırır yatırmaz yerden kesilebilirsiniz başıma bisikletle bile geldi bu olay

Arkadaşlar bence yagmurda motor kullanmak,karda kösele ayakkabı ile gezmeye benziyor:)
Haddinden fala hız ve ani frenden kaçılmalıdır yagmurda...

Korumalı montla sıcakta yolculuk çekilmiyor. 15 gündür gitmiyorum Ispartaya havalar soğudu. sabaha karşı yola çıkcm serin serin. Bir de yağmur yağsa süper olacak:)

Kumaş pantolonla gitmek için bir çözüm bulmam gerekiyor

inan bende artık sabah gel üstünü değiştir akşam çıkarken üstünü değiştir bıktım , kuru havada zaman zaman kumaş pantolonla kravatla bindiğim oluyor , işin içine yağmur girdiğinde problem oluyor.

aşağıdaki gibi yandan kolayca açılan çıtçıtlı veya fermuarlı pantolon üstüne giymek için pratik ürünler var

aşağıdaki linki bizzat inceledim
motor mağazalarında satılan alt yağmurluklar için bir süre sonra su alır diyorlar ancak aşağıdaki ürün kış sporları için tasarlanmış 3 kat özel kumaş ve ekstra içlikli paçalar lastikli kesinlikle yağmur suyundan ve soğuktan korur , motor için tasarlanmadığından dizlikleri yok ancak fiyat olarak motor mağazalarında satılanlardan daha uygun ve estetik bir görünümü var

intersport mağazalarında daysee adı altında satılan bir ürün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar