slm arkadaslar herkese merhaba aranıza yenı katıldım bende250cc jinlun var sabahları zor calısıyor nedenı jikledenmı aceba
4ay önce aldım belkıde dılınden anlamıyorum yazında aynı sorun var jikle halatının kopma ıhtımalı varmı
makına ıkıncıelde bayandan aldım dehşet bısey oldu cok saol bılgılerın ıcın
goker' Alıntı:daha önce 23000de olduğunu ve ayvalığa gidip geleceğimi söylemiştim ( istanbuldan) (jinlun test konsunda) harika bir 830 km yaptım özellikle edremit dağ yolu çok keyifliydi. 7 kere mola verdim( hepsi keyfimden) max hız ve amartisör ayarını en sertte gitmem haricinde bir sorunum olmadı bu yolculuktaan çıkardığım ders ise tek kişi uzun yolculuklarda amartisörü yumuşatmak gerektiği (özellikle 60 kiloluk bir adam için) 23 binin üzerine 6 bin daha yaptım ve daha motorum hiçç açılmadı. (20binde jinlun görmedim diyen arkadaş için)
En son Karadeniz turundan geldim 4 günde 2000km yol yaptım. Şu anda 30000km oldu
malum havalar ısınmaya başladı. tüm kış yatan motorumu çıkarmanın zamanı geldi artık. biraz bakıma sokucam arkadaşlar ama jinlunun türkiye sitesi google de arattım çıkmıyor artık. ön arka dişliyi, zinciri, debriyaj, arka fren balata, akü değişimi yapıcam. nerede nasıl olucak, mondial servisine gitsem parçalar uyarmı hiç bilmiyorum. gittiğiniz tamirci var sa lütfen söyleyin. birde dişlilerin boyutu ile oynayayım diyorum. ön arka kaçlık taktırayım sizce
Hangi ildesiniz?
Bende YUKI 250-4 var. Bizim de artık motor üretilmiyor maalesef. Ya netten parça buluyorum ya da Jinlundan, Kanuni'den, Mondial'den, Ramzey'den uyan parçaları taktırıyorum.
Jinlun için hangi ilden olduğunu yazarsanız burada size yardımcı olurlar tahminim.