arkadaşlar kararsızım Mondial 150 MC ve Windy S 125 arasında kaldım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah güzel arkadaşım :D
geçen bi mağazanın önünden geçerken gördüm indim baktım ve hoşuma gitti yani :cat:
içim ısındı makinaya :)
inşallah alınca da böyle mutlu olurum özmez beni :cherry:
bi de amortisör olayını sorsam sana memnun musun amortisör performansından???

:) ne demek.
ben memnunum.bu gün 120 km hızıda devirdi yavrucak.
amartisörleri bence güzel.inanmazsan bir cukurdan geç gör :)
yakıtı da makul. 500 km oldu su anda full depoyla ve hala benzin var içinde.üstelk yeni motor.

Dostum motorun hızlanması nasıl? o vites kolu hoşuma gitmemişti ondan soruyorum, kullanırken rahat mı? birde vitesler nasıl
1N2345 mi?
Evet kardeş 1n2345 kalkışı çok güzel ybr ye göre daha önce ybr klandm cbr fln binmemiştim hic ama ybr göre kat kat gsel : ) debryaj birden bırakrsan arkaya aşarsın orası kesn :). kalkısda insanı bi arkaya atıo satn cekişi süper hızlanısıda öyle yokslarda fln banamsn demi 2 kişi ybr ile tıkanıodm2. vites yemıodu. 150 mc acılmadı bile 2.vites cok rahat 3 de gidck ama abartmadm

Evet kardeş 1n2345 kalkışı çok güzel ybr ye göre daha önce ybr klandm cbr fln binmemiştim hic ama ybr göre kat kat gsel : ) debryaj birden bırakrsan arkaya aşarsın orası kesn :). kalkısda insanı bi arkaya atıo satn cekişi süper hızlanısıda öyle yokslarda fln banamsn demi 2 kişi ybr ile tıkanıodm2. vites yemıodu. 150 mc acılmadı bile 2.vites cok rahat 3 de gidck ama abartmadm

Mc 150 güzel motor anlaşılan.
Aylardır konular açılıyor, seyhan 150ile windy arasında kaldım, 125 kt ile windy hangisini alayım, breton mu windy mi? Ybr ci arkadaşlar da bu konulara illa ikinci el ybr ybr diye sıkıştırıp duruyorlar. Bu ybr taraftarlığı galatasaray taraftarlığı gibi. Ama yavaş yavaş alışacaklar insanların 125lik motora 4400 TL bağlamamak için daha geçerli sebepleri ve uygun alternatifleri var.

Dostum dereyi görmeden paçayı sıvamayalım:) o motor 150lik, yani bizimkinden %20 daha fazla:)

:bounce: 150'lik apaceyle kapıştım maksat muhabbet olsun :cherry: geçemedim ama 150 liklerin ne derece olduğunu gördüm ahış şahım bir hızları yok arayı açıp gidemedi aradaki mesafe bir azalıp bir kapandı fark açamadı yani bu mondiallerin apache kadar olmadıklarını vaysayarsak başabaş bir çekişme olacağını tahmin ediyorum saygılar :cat::rendeer:

:bounce: 150'lik apaceyle kapıştım maksat muhabbet olsun :cherry: geçemedim ama 150 liklerin ne derece olduğunu gördüm ahış şahım bir hızları yok arayı açıp gidemedi aradaki mesafe bir azalıp bir kapandı fark açamadı yani bu mondiallerin apache kadar olmadıklarını vaysayarsak başabaş bir çekişme olacağını tahmin ediyorum saygılar :cat::rendeer:

apachi kadar olmadıgını varsayan kim :silent:

çok uzaksın yakın olsan denerdik

bana da ek nick lazım ben de 145 i gördüm yazabilirim:p

Şansın yok o motor 162 cc 150 değil.Duyduğuma göre apachiden güçlüymüş.

kesinlikle apachi ile fln karıştırmayın motoru şahitlik yaparım yani :queen: adamla ışıklardan yanyana kalktık uzadı gitti erif :) oysaki apachi ile kafa kafaya kalkıp kafa kafaya gidiyorum 100 den sonra apachi fark atmaya başlıyo.

Arkadaşlar ben motorsiklet satıcısıyım marka yı övmek için buraya yazmıyorum.bizim burada son günlerde kanuni windy s alan bir kişi gördüm.motoru 2800 taksitli almış.motosiklet in direksiyonu çok kısa bir titreşim olarak mc ile karşılaştırılma yapılamaz.çünkü mc de titreşim yok ve bizim mondial servisi aynı zamanda kanuni tamiri ve parçasıda satıyor.ne acayipki son günlerde parça sıkıntısı çektigini ve motorsiklet satamadıgını söyledi.bulunan parçalar el yakıyormuş.bunun için arkasında koskoca ugur firması bulunan mondial 150 mc alın derim.buradaki bazı arkadaşların dedigi gibi motorsiklet resimdeki gibi degil daha gösterişli ve gördügünüz anda zaten üstünde kullanılan parçanın kalitesini anlayacaksınız.bunun için herkese 150 mc yi tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar