Mesnet Tamir Edebilen, Güvenebileceğim bir usta tanıyormusunuz ?

Arkadaşlar Merhaba ;

Ben bir kaza geçirdim bariyerlere girdi motor ben asfaltı süpürdüm. Ve mesnet yamuldu. Daha öncede bu kazadaki karşılaştıgım sorunlar yüzünden konu açmıştım. Neyse. Mesnet yamuklugunu eskisi gibi sağlam yapacak bir usta tanıyormusunuz. Ustalara artık eskisi gibi güvenmiyorum. Mesela amortisörleri düzelten usta şasen yamuk diyip 300 lira istemişti. Ustaların yarısı 3tanesi mesnet yamuk dedi 10 tanesi şase. Gerçek sorun ise mesnet kamuklugu imiş . Ortalık çakal kaynıyor. Kısa lafın kısası var mesnet yamuklugunu onarabilecek güvenilir bir usta tanıyormusunuz. Böyle bir tecübe yaşayan oldumu aranızda.

Maslakta var diye duydum.Artı markası ne motorunuzun bilmiyorum fakat küçük cc motor ise kendiniz de düzeltebilirsiniz hatta mesneti sökmeden.üstdeki mesnet sabitleme vidasını biraz gevşet.
Çamurluk ,lastik, söküp boruları (tatlı gevşek olsun)gevşet geride olan boruyu ileri çektir.Cam vasıtası ile gönyesine bak.Motoru tutması için birinden yardım alabilirsin.Kolay gelsin.

mesnet dedıgın maşa baglantısı sanırım?,onu gazaltı kaynagıyla duzeltıyorlar
sahsı fıkrımı sorarsan ugrasma,tamırıyle cunku eskısı gıbı olmayacaktır,her ne kadar olcup bıcsede eskı halını alamıyor
daha oncede benzer baslık acmıstın
en basta soyledıgım orjınal parcasını al o olmazsa uyumlu motorun mesnetıyle degıstır.en onemlısı kaldır bır motorun onunu sok tekerı, masayı ,mesnetı bır bak bakalım hangısı yamuk

mesnet dedıgın maşa baglantısı sanırım?,onu gazaltı kaynagıyla duzeltıyorlar
sahsı fıkrımı sorarsan ugrasma,tamırıyle cunku eskısı gıbı olmayacaktır,her ne kadar olcup bıcsede eskı halını alamıyor
daha oncede benzer baslık acmıstın
en basta soyledıgım orjınal parcasını al o olmazsa uyumlu motorun mesnetıyle degıstır.en onemlısı kaldır bır motorun onunu sok tekerı, masayı ,mesnetı bır bak bakalım hangısı yamuk

O kadar aletim yokki :/ sonra cıkartıpda toplayamamak var :) Çekiniyorum biraz. Orijinal parçaya 750 lira dediler. İçime bir ukte oturdu :( O parayla ne güzel gps alırdım dedim içimden. Üff ne bela iş ya :/ Artık cok tepkinli sürüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 ----------

Maslakta var diye duydum.Artı markası ne motorunuzun bilmiyorum fakat küçük cc motor ise kendiniz de düzeltebilirsiniz hatta mesneti sökmeden.üstdeki mesnet sabitleme vidasını biraz gevşet.
Çamurluk ,lastik, söküp boruları (tatlı gevşek olsun)gevşet geride olan boruyu ileri çektir.Cam vasıtası ile gönyesine bak.Motoru tutması için birinden yardım alabilirsin.Kolay gelsin.

Motor suzuki intruder vl 250 hocam sanırım söylediğin yöntemle olmaz ?

Torna;kaynak vs. işlerinde güvendiğim tek bir yer var.Hafif pahalıdır ama işçiliği iyidir.
Kadıköy Hasanpaşa'yı biliyor musun?Vatan hastanesinin oradan dönersin Fikirtepe ye giden alt geçit vardır.Ordan geçince karşında birkaç sokak girişi var;en sağ sokaktan 50 mt gidince küçük bir dükkan göreceksin.Önünde birkaç enteresan motor durur genelde.Kazalı motor şaseleri gibi ağır işlerle uğraşırlar;yapılabilecek gibiyse yapar yoksa da yapamam der tavsiye verirler.

Torna;kaynak vs. işlerinde güvendiğim tek bir yer var.Hafif pahalıdır ama işçiliği iyidir.
Kadıköy Hasanpaşa'yı biliyor musun?Vatan hastanesinin oradan dönersin Fikirtepe ye giden alt geçit vardır.Ordan geçince karşında birkaç sokak girişi var;en sağ sokaktan 50 mt gidince küçük bir dükkan göreceksin.Önünde birkaç enteresan motor durur genelde.Kazalı motor şaseleri gibi ağır işlerle uğraşırlar;yapılabilecek gibiyse yapar yoksa da yapamam der tavsiye verirler.

Hocam bahsettiğin yer erd agır bakım servisimi ?

Hocam bahsettiğin yer erd agır bakım servisimi ?

Eğer tarif edilen yer yanlış anlamadıysam sahibi olan kişi uzun saçlı sarışın bir adam..Eğer mekan orasıysa her türlü ağır bakım işlerini yapabilirler..
Gerekli ekipmanları var adamların..Çakal tipler de değiller..İlk intibam o olmuştu..

Kadıköy, Murat sineması civarında Kenan usta vardı, Torna veağır bakım olarak işler yapıyor. Birkaç alt üçgen vs işleri yaptırdık, memnun kaldık.

Kadıköy, Murat sineması civarında Kenan usta vardı, Torna veağır bakım olarak işler yapıyor. Birkaç alt üçgen vs işleri yaptırdık, memnun kaldık.

Aynen bende orda yaptırdım amortisörleri. Şasen yamuk dedi mesnet yamuk olmasına ragmen neise yine oraya bir gideyim. Tam olarak görüşemedim onunla. Sevmiştim Kenan Ustayı gerçekten daha alternatif yerler bakıyordum sadece .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar