uzuuuuuuuunnn bi aradan, uzun kilometrelerden ve MT'ye son yazisimin ustune 2 motor degistirdikten sonra bir ses edeyim 5 aya yaklasan su ayriligi kisin baslamasi ile noktalayayim istedim.. gecen kisin sonlarina dogru istanbul trafiginde gecirdigim cinnetlerin ardindan izmir'ime geri donmus ve hayatima burada devam etme karari almistim.. her ne kadar isim istanbulda olsa ve her hafta sonu istanbula gitmek zorunda kalsam da izmir'e kavusmak benim icin herseye degerdi.. cok sevdigim bandit'im bu yaz boyunca bana buyuk mutluluklar ve keyifli yolculuklar yasatti.. lakin yaklasik 3 aylik bir surenin ardindan izmir ben yeniden toparladi ve ozume dondurdu.. istanbulun cilginligindan uzakta durmak ruhuma eski dinginligini geri getirdi ve ben de virago 750 ile biraktigim yere, once gs650 ardindan da bir bandit kullandiktan sonra vn800 ile geri dondum.. uzun bir sure sonra fark ettim ki beynimdeki hizlica bir yerden bir yere ulasma, trafik planlari yapma, benzin ekonomisi hesaplama tripleri yuzunden motorun ruhundan uzaklasmis bir jet-ski ile ne kadar ruhi bag kurulabilirse o kadar bagim kalmisti.. gel gelelim artik yeniden motoruyla konusan, kafam kadar iki adet silindirin dizlerimin arasinda guruldeyerek urettikleri tork ile mutlulugumu dogrudan kazanan biri oldum.. artik ucarcasina gitmek, etrafta olup bitenleri takip edemeden, bir sinek ucarken manzarayi ne kadar fark edebilirse o kadar fark ederek bir noktaya birkac saliseden fazla bakamadan ama belli bir acinin da disina bakamadan yani aslinda isini yapan bir kurye mantigi ile motora binmekten kurtuldum.. ohhhh beeeeeeee...
ay lav yu vn800! ay lav yu v motor!