Motorsikletim çalınmıştır dikatinize

34 UG 0958 PLAKALI 2009 mdl KIRMIZI HONDA CBR125r MOTORSİKLETİM DÜN GECE (İST_ÜSKÜDAR_KİRAZLITEPE MAH.sinden)ÇALINMIŞTIR....
GÖREN, BULAN,DUYAN, KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLABİLEN ARKADAŞLAR
MSN ADRESİM; [email protected] SAYGILARIMLA ,TEŞEKÜRLER

Motosikleti
Forza 250
Bende Üsküdar'dayım motoru Üsküdar'da tutacaklarını sanmıyorum ama görürsem hemen haber vermeye çalışırım.

Motosikletle ilgili belirgin özellikleri de yazarsan daha iyi olur..
Lastik markası, egsoz markası, elciktir, tank peddir..

Geçmiş olsun..

geçmiş olsun.. motorunuzun bir resmini koyarsanız daha yardımcı olabiliriz... en azından görürsek hatırlarız...

Resim felan var mı yada ayırt edici özelliği var mı Avrupa yakasına düşer belki.

BU 3. motorum du şimdiye kadar hiç böle bişey yaşamamıştım ve bizim buralardanda böle olay olmamıştı.
o yüzden yakın bi komşunun yagmur almayan ama kapısı olmayan garajı vardı sokak arasnda,2 gün motoru çıkarmadım hem soguk hemde yagmurlu diye arkadaşın arabasıyla işe gidip geliyordum ama hafta sonu tek gitmem gerektigi için ctesi motorla gitcektim gece eve cuma akşamı eve gelrken motorum yerindeydi gördüm ama sabah işe gitmek için baktıgımda yernde yoktu hemen karakola gittim ifademi verdim motorun sadece direksiyon kilidi vardı başka şekilde kitlemiyordum çünkü hiç böle bişy aklıma gelmezdi demek ki bazı şeylerin en kötüsünü düşünüp ona göre davranmak lazımmış bunuda insan başına gelince anlıyo....

Arkadaş geçmişolsun:pale:

Ben de damdan düştüm bilirim:pale: İşin en kötü yanı zaman geçtikçe daha çok koymaya başlıyor. Daha dün gece çalınan motorumla rüyalarımda gezdim tozdum ki neredeyse 1,5 sene oldu:pale:

Umarım seninki bulunur, hayırlısı olur:cat:

BU 3. motorum du şimdiye kadar hiç böle bişey yaşamamıştım ve bizim buralardanda böle olay olmamıştı.
o yüzden yakın bi komşunun yagmur almayan ama kapısı olmayan garajı vardı sokak arasnda,2 gün motoru çıkarmadım hem soguk hemde yagmurlu diye arkadaşın arabasıyla işe gidip geliyordum ama hafta sonu tek gitmem gerektigi için ctesi motorla gitcektim gece eve cuma akşamı eve gelrken motorum yerindeydi gördüm ama sabah işe gitmek için baktıgımda yernde yoktu hemen karakola gittim ifademi verdim motorun sadece direksiyon kilidi vardı başka şekilde kitlemiyordum çünkü hiç böle bişy aklıma gelmezdi demek ki bazı şeylerin en kötüsünü düşünüp ona göre davranmak lazımmış bunuda insan başına gelince anlıyo....

kardeş komşunda bi yamuk olmuş olabilir mi göz önünde bulundurmak lazım bu devirde kimseye güvenmicen ..

bu arada motorumdaki aksasurlara ve ayrıntılara gelince;
*üzerinde DEVİL EGZOST vardır egzost kaldırıma sürttügü için kalıcı bi iz,yamukluk bırakmıştır..
*lastikler michelin pilot marka ARKA 120 ÖN 100 lüktür
*zincir yeni sprey le yaglandıgı için hala beyaz görünür
*aynalar kırmızı-siyah şekilidir
*şaşede düğmeden ayarlı kırmızı led vardır ve arka taraftada fren ayarlı kırmızı led vardır
*yag kapagı sarıdır
*sibob kapakları mavidir
*üzerinde kn hava filtresi mevcuttur
*michelın,k&n,rev'ıt! önde ve arkada da A harfleri mevcuttu ama bunları büyük ihtimal sökmüştür
*ön cam full siyahtır farlarda strla şekillendirilmiştir sadece kısalarda tek far yanar uzunlarda çift
*jantlarda kırmızı şeritler vardır
**** hepiniden ALLAH razı olsun sagolun arkadaşlar HAYIRLISIYLA İNŞALLAH bulunur**
***ALLAH kimsenin başına vermesin inşallah***

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------

kardeş komşunda bi yamuk olmuş olabilir mi göz önünde bulundurmak lazım bu devirde kimseye güvenmicen ..

YOK KARDEŞİM hamd olsun komşularıma güvenirim ben zaten
yaşlılardır ne işleri var motorla onların zaten beni tanıyan şahısın veya şahısların yaptıgını sanmıyorum ama ynede bilemeyiz tbii bu devirde neler olmuyoki...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

Arkadaş geçmişolsun:pale:

Ben de damdan düştüm bilirim:pale: İşin en kötü yanı zaman geçtikçe daha çok koymaya başlıyor. Daha dün gece çalınan motorumla rüyalarımda gezdim tozdum ki neredeyse 1,5 sene oldu:pale:

Umarım seninki bulunur, hayırlısı olur:cat:

gecmiş olsun
ALLAH razı olsun sagol inşallah hayırlısıyla bulunur...

Çok kötü birşey namussuz herifler para bu kadar kolaymı kazanılıyor şerefsizler inş bulunur kardeşim.

malesef elimizden şu anda çok geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor. İnanın çok üzüldüm. Daha öncede forumda dikkatimi çeken yine çalınan bir motor bölümü açılmıştı. Motoru gördüğünü söyleyen bir arkadaş vardı ama çaldıran kişiye bir türlü ulaşma imkanı olmamıştı. Sizde kolaylık olsun diye telefonunuzu yada bir irtibat telefonu yazarsanız varsa bir kaç tanede ayırt edici özelliği olan fotoğrafı koyarsanız iyi olur diye düşünüyorum. Tabi yine siz bilirsiniz.

malesef elimizden şu anda çok geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor. İnanın çok üzüldüm. Daha öncede forumda dikkatimi çeken yine çalınan bir motor bölümü açılmıştı. Motoru gördüğünü söyleyen bir arkadaş vardı ama çaldıran kişiye bir türlü ulaşma imkanı olmamıştı. Sizde kolaylık olsun diye telefonunuzu yada bir irtibat telefonu yazarsanız varsa bir kaç tanede ayırt edici özelliği olan fotoğrafı koyarsanız iyi olur diye düşünüyorum. Tabi yine siz bilirsiniz.

TEŞEKÜR EDERİM ALLAH razı olsun sagolun haklısınız irtibat tel
numaram....
*** cep tel no:05306960183**** saygılarımla..

çok geçmiş olsun inş yakında yakında bulunur(tabi bu işi yapan şerefsizlerde)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar