Polis motoru ve KAZA !!

saat 15:00 sularında meydana gelen bir kaza. motor trafik polisi motoru sürücü tamirci motoru teslim etmeye götürürken kaza oluyor arkadaş makas atıyor ve sol taraftaki aracın önünden yaya karşıya geçiyor o sırada kadına hızlı bi şekilde vuruyor motor 150 200 metre sürükleniyor kadın büyük bi ihtimalle öldü sürücüyü bilmiyorum gördügüm tek şey her yer kan içindeydi 10 saniye kadar durdum baktım daha fazlasına dayanamadım... yer mersin eski güleryüz yolu...

saat 15:00 sularında meydana gelen bir kaza. motor trafik polisi motoru sürücü tamirci motoru teslim etmeye götürürken kaza oluyor arkadaş makas atıyor ve sol taraftaki aracın önünden yaya karşıya geçiyor o sırada kadına hızlı bi şekilde vuruyor motor 150 200 metre sürükleniyor kadın büyük bi ihtimalle öldü sürücüyü bilmiyorum gördügüm tek şey her yer kan içindeydi 10 saniye kadar durdum baktım daha fazlasına dayanamadım... yer mersin eski güleryüz yolu...

bütün olayı tek cümle ile anlatmak zor olduğu gibi bizler için okuyup anlamak da kolay değil

150-200 metre sürüklenmişse çok hızlı gidiyordur.Şehir içinde o kadar basılırmı. Çok üzüldüm.İnşallah ölen yoktur.

Tamirci, polis motorunu tamir etmiş. Polise motorunu geri götürürken yayaya çarpmış. Motosiklet birkaç yüz metre sürüklenmiş. Yaya büyük ihtimalle ölmüş.

hakkaten bende bişe anlamadım. sanırım polis motoru hızlı giderken yandaki arabanın önünden biri çıkmış ve çarpmış. olayın özeti bu. doğrumudur?
umarım kimse ölmemiştir.

Yok. Polis moturu tamirdeymiş. Tamirci tamir ettikten sonra teslim etmeye götürüyormuş. Yani polis motorunu kullanan tamirci. Yazan arkadaş araya hiç virgül koymadığı için yanlış anlaşılıyor.

"Saat 15:00 sularında meydana gelen bir kaza. Motor trafik polisi motoru. Sürücü tamirci, motoru teslim etmeye götürürken kaza oluyor. Arkadaş makas atıyor ve sol taraftaki aracın önünden yaya karşıya geçiyor. O sırada kadına hızlı bi şekilde vuruyor motor, 150, 200 metre sürükleniyor. Kadın büyük bi ihtimalle öldü. Sürücüyü bilmiyorum. Gördügüm tek şey her yer kan içindeydi. 10 saniye kadar durdum baktım daha fazlasına dayanamadım... yer mersin eski güleryüz yolu..."

Mersin İl Temsilcisi
yahu volkan, bir olay anlatacaktın ama sansasyon yarattın...

ama konunun özü şu;

emanetin canı g.tünde olur...

yahu volkan, bir olay anlatacaktın ama sansasyon yarattın...

ama konunun özü şu;

emanetin canı g.tünde olur...

bide ..malım seni arkadaşıma vereyimde mi kötü olayım? vermeyeyimde mi kötü olayım demiş adam...emanet iyi bir halt değil sencer....
bu arada elma şekeri ne oldu ya merak ettim??

Konuyu herkes guzel bı sekılde bırbırıne anlattı ve cok guzel bı sekılde anlasıldı konuyu acan arkadasta kesınlıkle okumustur.
Veya bazı nedenlerle okyamamıstır kımse ustune alınmasın uc tane nokta vırgul konmadı dıye oku EŞŞEK olma sunun gıbı laflar hıc yakısık almıyor ben baslıgı okudum ve anladım. sadece abartmayalım burda kımsenın uvukatlıgını yapmıyorum ancak cogu konu ve konuyu acan arkadasları bu sekılde ıtam edıyorlar bazı ARKADASLAR bunlar, bazı itamlar hıc dogru degıl.

Ha kendını bılen adama lafım yok zaten kendını bılen adam lafını da bılır.

Tamirci, polis motorunu tamir etmiş. Polise motorunu geri götürürken yayaya çarpmış. Motosiklet birkaç yüz metre sürüklenmiş. Yaya büyük ihtimalle ölmüş.

:cat: aceleyle yazmıştım ve çok sinirliydim. insanın aklına ister istemez geliyor. birgün bende o şekile yerde yatarsam ? malesef türkiyede yaşıyoruz...

Konuyu herkes guzel bı sekılde bırbırıne anlattı ve cok guzel bı sekılde anlasıldı konuyu acan arkadasta kesınlıkle okumustur.
Veya bazı nedenlerle okyamamıstır kımse ustune alınmasın uc tane nokta vırgul konmadı dıye oku EŞŞEK olma sunun gıbı laflar hıc yakısık almıyor ben baslıgı okudum ve anladım. sadece abartmayalım burda kımsenın uvukatlıgını yapmıyorum ancak cogu konu ve konuyu acan arkadasları bu sekılde ıtam edıyorlar bazı ARKADASLAR bunlar, bazı itamlar hıc dogru degıl.

Ha kendını bılen adama lafım yok zaten kendını bılen adam lafını da bılır.

o yazdığım, noktalama işaretinin önemini anlatan bi cümledir. hakaretle ilgisi yoktur. ilk kez duydunuz sanırım.

o yazdığım, noktalama işaretinin önemini anlatan bi cümledir. hakaretle ilgisi yoktur. ilk kez duydunuz sanırım.

Bakın yıne ıncıtıcı ıtamlar hayır yenı duymadım :cyclopsan ben nokta ve vırgul hatalarına bısey demıyorum sadece bırazdaha sevıyelı olmaktan bahsedıyorum burdakı herkes bırgun bır araya gelebılır ve o ortamda bırbırımızın yuzune bakabılelım derım fenamı ederım?

( oku baban gıbı esek olma) bu hakaret ve ıncıtıcı yapmayalım boyle arkadaslar lutfen...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar