ducati, xenon takıldıktan sonra problem, yardım..

merhabalar,
ducati monster motoruma merceklı far ve xenon taktırdım. 2. gunu motorun gostergelerinde hatalar olmaya basladı yag ısıgı sınyaller motor ısıgı fln sureklı yanmaya basladı. yeniden xenon u ve farı cıkardım. orj farımı taktık. ve sorun devam ediyor. motorun ne sorunu vardır die. ducati makinasına soktuk, sorun elektirik tesisatında problem oldugu cıktı. bu durumda neler yapılır sakıncaları nelerdir. bilgilendirirseniz cok sevinirim tesekkurler..

demek xenon senin tesisata zarar verdi bir ustam var herşeyin orginali mabuldür der ama xenon görüntü ve aydınlatma konusunda süper hele hele bu motosikletse zaten şart ducati konusunda şuraya götür diyemicem arkadaşlardan bilen mutlaka vardır geçmiş olsun .

GKN

Eğerki serviste taktırdıysan ve motorun garanti kapsamındaysa bırak yapsınlar.. Daha önce böyle bi sıkıntı yoksa motorunda, xenon taktırdıktan sonra başladıysa, mutmelene kafa tessatında bi hasar oluşmuştur söker takarken. KAfa tesisatının içinde gösterge tesisatıda olduğu için, bi yerden bi şase almış olabilir.

farlara ceyran aldığınız bölümleri kontrol edin takarken yaptığınız işlemi (şökmüş olsanız bile) sondan başa doğru tekrar kontrol edin koay gelsin:cat:

GKN

Hmm bu arada, motorun garantili değilse, hasanpaşada niyazi ye git.. Gerekeni o halleder.

Latincede motorre eline alone (motoru eline almak) diye tabir edilen xenon un elektirik tesisatını cırtlatması durumu olmuş bence sende :mrgreen: serviste taktırdıysan bırak onlar halletsin ama gidip başka motorcuda servise sormadan taktırdıysan vede motor garantideyken bu işi yaptırdıysan bu seferde garantre eline alone (garantiyi eline almak) durumuyla karşı karşıyasın. 2sininde belirtileri soğuk soğuk terlemek, motorla ne yapacağını düşünmek, usta usta gezmektir. Kolay gelsinn:mrgreen:

tesekkurler herkese. garanti yoktur. ve servis te yaptırmadım.
bir usta da taktırdım. simdide motor o ustada ama işlem e bugun baslıcaz. inş sorunsuz cozerız. tesekkurler.

niyazi usta dediginiz motolap ın sokagındakı ktm fln yapan kisi dimi ?

niyazi ustanın dükkanını tarif edebilimisiniz benimde işim olcak çünkü.

Yukardaki dostumun dediği gibi KTM tamirlerini yapıyor şu anda.Evlendirme dairesinin karşı şeridindeyken ilk sağa dönün;hani motomax ın olduğu yer.İş merkezleri vardır orada;hiç sapmadan dümdüz otoparkın sonuna kadar gidin;mecburi sağa dönüş vardır,o sokakta.KTM nin arka sokağı olur aynı zamanda.

muhtemelen dijital olmayan beyin kullanılmıştır xenonda buda motorun beynine yanlış bilgiler gönderek sapıtmasına neden olmuştur sana tavsiye edebileceğim xenon markası space marka dijital ince beyinli xenondur tahminimce sorun yaşamayacaksın hemde hiç 2010 mercedese bile takıyoruz sorun cıkmıyor ne arıza lambası nede baska bişey oluyor senin ducatinde yeni arabalar gibi kıl bi beyine sahip :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar